Bildirim
GunzOnlineTurkey gibi bir site
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
17 kişi bakmış kimse cevap yazmamış .... -
quote:
Orjinalden alıntı: folfos
Arkadaşlar Gunzonline turkey gibi site açalım mı gunza türkçe destek sitesi forum şeklinde bu şekilde daha çok kişiye hitab edebiliriz.??Size acalım mı bolye bir site.?
site açmak kolay mı dostum -
siz açalım mı açmayalım mı onu soyleyin gerisini ben yaparım... -
açılsın walla baya iyi olur -
güzel olur -
isterseniz 2 dk da açabilirim güzel içerikli bir site -
quote:
Arkadaşlar Gunzonline turkey gibi site açalım mı gunza türkçe destek sitesi forum şeklinde bu şekilde daha çok kişiye hitab edebiliriz.??Size acalım mı bolye bir site.?
tabiikide güsel olur ... -
Gunz için ii bi site açnak için 2 dakika sana yeterliyse dandik bi site açacaksın.Boşuna açma -
eger acarsan 2 yıllık gunz deneyimimle yardımcı olabilirim butun skillerin replay olarak kayıtları var kendim cektim ^.^ -
güzel bir fikir yapabilirseniz yapın
quote:
-
e hani aççaksanız açın -
niye soruyorsun ki yapabiliyorsan tabi ki aç herkes için yararlı olur -
Ben açabilirim forum olur ama katogori olarak neler yapıcağızki... -
quote:
Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
quote:
site açmak kolay mı dostum
kolayyyyyyyyyyyyy
-
quote:
Orjinalden alıntı: Kakarott
açılsın walla baya iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X