Şimdi Ara

GunzP ( Satan Gunz ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnmde just_rocker nickimi calmıslar sinir oldm ama gunzda diil bi forumdada unuttm just4rockerda calmışlar oooff of
  • bende indiriyorum şimdi arkadaşım verdiğin linkten ama üye olamadım.
  • arkadaş ben oyunu indirdim ama hesap alamıyorum.yapabilen varsa o arkadaşın verdiği siteden bana anlatabilirmi???LÜTFEN
  • Register :http://sgunz.com/gunzpregister.php

yazıyo ya daha ne yazsın.
  • bn nedense hala giremedim
  • launcherı acıorm x trap uyuarı werio bi x trapi kapatıp deniiim
  • bu arada x trap i silsem bişi olmaz dmi ??????_???????
  • güvenlik programı silsem bişi olmaz diyorsun.Sence silince bişi olmıyıcak bir program olsa adamlar koyarlarmı?
    virüs programını firewall ve güvenlik duvarını kapat çalışan programları kapat.
  • x trap i cözemedim tüm virüs we güwenlik duwarlarını zaten kapatıp denedm x trapi kapatıorm yinr uyarı werio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just_Rock3R

x trap i cözemedim tüm virüs we güwenlik duwarlarını zaten kapatıp denedm x trapi kapatıorm yinr uyarı werio

arkadaşım biraz mantıklı düşün game guard işe yaramasa niçin koysunlar gameguard oyuna girerken hackli dosyayla giriyorsun misal engeller sen game guardı kapatırsankapandı diye uyarı verir öyle olsa herkes hack yapar bu arada xtrap=gameduard
  • anladımda x trap satan la beraber gelmio onun içn satanda sadece uyarı werio
  • neyse şimdi onu boşver sen alpha Launcheri çektinmi onu çek çekmediysen masaüstüne al yeni versiyonu çekicek
  • S.a. Arkadaslar Oyuna Ne zaman oluyosunuz acaba birde bostan ne cıkıyo ??
  • ilk dediğini tam olarak anlamadım ama bosstan belirli olan bazı premium itemler çıkıyor çoğunlukla çıkıyor heralde
  • bende seni anlamadım newerherochu neyi vneye koyiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_Rock3R -- 28 Mart 2008; 19:40:57 >
  • diyorum sen oyunun yeni versiyonunu indirdinmi
    190 küsür mb
  • nerden indiricem yeni sürümüv
  • beler bnde söyle luor şimdi giriorm oyuna id fln pw yazıorm ondan sonra no character have ... bilmm ne bise gelior tmm diorm sonra maiet entertainment gelior sonrada oyun kapanıor tam adamı yaratcakken kapanıor oyun yardım plz napcağımı sölermsnz?
  • tekrar kurmayı dne dosyalarda eksik vardır client hatalı veya bozuk inmiş olabilir,

bende simdi denicem indiriyom %1 daha xD
  • eed bencede eksik vardır.
    no karkter yazısıda karakterin yok die dio onu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.