slm bn satan gunzla ilgili bi konu görmediim icn acıım konuu dedim satanı indrdm ama bnde sayfayı görüntülemiyor ama video ları fln bayaa ii fazla noob doluda diil sanırım.
sayfa görüntülenemiyor diyor fakat start game diyince oyun açılıyor bir kaç saat server kapalı duruyor sonra hep açık giriyorum şuan 55 lvlım
Alıntıları Göster
olur bi bakkım deniim bi ya ok
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Rock3R
olur bi bakkım deniim bi ya ok
Alıntıları Göster
biz clan kurduk [OxyGen] masterim şuan 10-15 kişiyiz istersen gel senide alayım bu arada 61 lvlım bazı saatlerde doğal olarak server kapalı serverler görünmüyor ama şuan serverler açık giriş yok
quote:
Orijinalden alıntı: newherochu
biz clan kurduk [OxyGen] masterim şuan 10-15 kişiyiz istersen gel senide alayım bu arada 61 lvlım bazı saatlerde doğal olarak server kapalı serverler görünmüyor ama şuan serverler açık giriş yok
Alıntıları Göster
slm bende sadece client var orda config den server IP ve Port u fln yazmam lazım bilen arkadaşlar yardımce olabilirlermi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: KO cu cocuk
slm bende sadece client var orda config den server IP ve Port u fln yazmam lazım bilen arkadaşlar yardımce olabilirlermi acaba
Alıntıları Göster
bn orasını bilmiyorum ama biz [OxyGen] clanı olarak 2 kişi :D Back2Basic clanını 4-2 yendik adamlar lag arkadaşı kestiler bn kestim ve kazandık :D resmi
quote:
bn orasını bilmiyorum ama biz [OxyGen] clanı olarak 2 kişi :D Back2Basic clanını 4-2 yendik adamlar lag arkadaşı kestiler bn kestim ve kazandık :D resmi
Alıntıları Göster
kaç player var? bide fake clanları kesersiniz zaten hepsi özenti oluyo :) ya da clana yırtınarak girenler fln
bi girebilsem girecm de clana gelirim yerimi tutun
quote:
bi girebilsem girecm de clana gelirim yerimi tutun
Alıntıları Göster
yine giremedinmi :D bn start diyip giriyorum oyunda şuan 41 kişi var
quote:
yine giremedinmi :D bn start diyip giriyorum oyunda şuan 41 kişi var
Alıntıları Göster
O kadar az kişiyle insan sıkılır ya... Geçin Ijji adam dolu istediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın şimdi premium kadar güzel silahlar gelcekmiş sanırım shop´a ama tam bilmiyorum girmediğim için oyunu...
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
O kadar az kişiyle insan sıkılır ya... Geçin Ijji adam dolu istediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın şimdi premium kadar güzel silahlar gelcekmiş sanırım shop´a ama tam bilmiyorum girmediğim için oyunu...
Alıntıları Göster
ijji calışsa giricem o da calısmıo bi igunz calısıo ondanda sıkıldım pöffffffff
quote:
ijji calışsa giricem o da calısmıo bi igunz calısıo ondanda sıkıldım pöffffffff
yaw adamın birisi nickimi calmıs sanırım orda ? TheKinQ diye msn e de yazmıs diyom kendi nickini bulamıycak kadar mı kapasiten fln adam sora küfür etti engelledi zaten engelliydi onceden neden engellediğim belliymiş sildim artıqın :D
yaw adamın birisi nickimi calmıs sanırım orda ? TheKinQ diye msn e de yazmıs diyom kendi nickini bulamıycak kadar mı kapasiten fln adam sora küfür etti engelledi zaten engelliydi onceden neden engellediğim belliymiş sildim artıqın :D