Şimdi Ara

GunzP ( Satan Gunz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bn satan gunzla ilgili bi konu görmediim icn acıım konuu dedim satanı indrdm ama bnde sayfayı görüntülemiyor ama video ları fln bayaa ii fazla noob doluda diil sanırım.

Download :http://www.dlgunz.com/GunzP_Installer.exe ( 172 MB bu arada )

Register : http://sgunz.com/gunzpregister.php

İndex : http://sgunz.com/index.php

öneririm yani eeğer sizde sorun olmassada bi yardım eli uzatırsınız ???

• Şuan indiriyorum inşalalh guzeldir heyse bn cevap yazarm inince suan %3 88 kb ile çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: newherochu

Şuan indiriyorum inşalalh guzeldir heyse bn cevap yazarm inince suan %3 88 kb ile çekiyo
    Şuan İndi Sayfa görüntülenemiyor yazıyor ama Start Game dedim açtı bilmiourum simdi denicem
  • quote:

Şuan İndi Sayfa görüntülenemiyor yazıyor ama Start Game dedim açtı bilmiourum simdi denicem

Alıntıları Göster
    eet bndeki problemde oydu zaten start game ' e basıorm sayfayı görünyülemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Rock3R

eet bndeki problemde oydu zaten start game ' e basıorm sayfayı görünyülemiyor

Alıntıları Göster
    sayfa görüntülenemiyor dedi start game dedim oynadım 47 lvlım ismimi __BuRN__ ama şuan serverler gelmiyor
  • quote:

sayfa görüntülenemiyor dedi start game dedim oynadım 47 lvlım ismimi __BuRN__ ama şuan serverler gelmiyor

Alıntıları Göster
    anlayamadım sayfa görüntülenmeden nası oynadın ????
  • quote:

anlayamadım sayfa görüntülenmeden nası oynadın ????

Alıntıları Göster
    sayfa görüntülenemiyor diyor fakat start game diyince oyun açılıyor bir kaç saat server kapalı duruyor sonra hep açık giriyorum şuan 55 lvlım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin SRO Yabancı Emek Serverr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sayfa görüntülenemiyor diyor fakat start game diyince oyun açılıyor bir kaç saat server kapalı duruyor sonra hep açık giriyorum şuan 55 lvlım

Alıntıları Göster
    olur bi bakkım deniim bi ya ok
  • quote:

olur bi bakkım deniim bi ya ok

Alıntıları Göster
    biz clan kurduk [OxyGen] masterim şuan 10-15 kişiyiz istersen gel senide alayım bu arada 61 lvlım bazı saatlerde doğal olarak server kapalı serverler görünmüyor ama şuan serverler açık giriş yok

• quote:

biz clan kurduk [OxyGen] masterim şuan 10-15 kişiyiz istersen gel senide alayım bu arada 61 lvlım bazı saatlerde doğal olarak server kapalı serverler görünmüyor ama şuan serverler açık giriş yok

Alıntıları Göster
    slm bende sadece client var orda config den server IP ve Port u fln yazmam lazım bilen arkadaşlar yardımce olabilirlermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: KO cu cocuk

slm bende sadece client var orda config den server IP ve Port u fln yazmam lazım bilen arkadaşlar yardımce olabilirlermi acaba

Alıntıları Göster
    bn orasını bilmiyorum ama biz [OxyGen] clanı olarak 2 kişi :D Back2Basic clanını 4-2 yendik adamlar lag arkadaşı kestiler bn kestim ve kazandık :D resmi

• quote:

bn orasını bilmiyorum ama biz [OxyGen] clanı olarak 2 kişi :D Back2Basic clanını 4-2 yendik adamlar lag arkadaşı kestiler bn kestim ve kazandık :D resmi

Alıntıları Göster
    kaç player var? bide fake clanları kesersiniz zaten hepsi özenti oluyo :) ya da clana yırtınarak girenler fln

----

* GunZP Status:Offline
    * GunZP Online:2
    * RanZP Status:Offline
    * RanZP Online:

bana ii gelmedi pek?

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

kaç player var? bide fake clanları kesersiniz zaten hepsi özenti oluyo :) ya da clana yırtınarak girenler fln

----

* GunZP Status:Offline
    * GunZP Online:2
    * RanZP Status:Offline
    * RanZP Online:

bana ii gelmedi pek?

Alıntıları Göster
    şuan kapalı oyundayken birden dc verdi bilmiyorum
  • quote:

şuan kapalı oyundayken birden dc verdi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bi girebilsem girecm de clana gelirim yerimi tutun

• quote:

bi girebilsem girecm de clana gelirim yerimi tutun

Alıntıları Göster
    yine giremedinmi :D bn start diyip giriyorum oyunda şuan 41 kişi var

• quote:

yine giremedinmi :D bn start diyip giriyorum oyunda şuan 41 kişi var

Alıntıları Göster
    O kadar az kişiyle insan sıkılır ya... Geçin Ijji adam dolu istediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın şimdi premium kadar güzel silahlar gelcekmiş sanırım shop´a ama tam bilmiyorum girmediğim için oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

O kadar az kişiyle insan sıkılır ya... Geçin Ijji adam dolu istediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın şimdi premium kadar güzel silahlar gelcekmiş sanırım shop´a ama tam bilmiyorum girmediğim için oyunu...

Alıntıları Göster
    ijji calışsa giricem o da calısmıo bi igunz calısıo ondanda sıkıldım pöffffffff

• quote:

ijji calışsa giricem o da calısmıo bi igunz calısıo ondanda sıkıldım pöffffffff

Alıntıları Göster
    indiriorum bakalım nasılmış Nickim Bredn olucak garanti ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrednL.triceps

indiriorum bakalım nasılmış Nickim Bredn olucak garanti ;)

Alıntıları Göster
    yaw adamın birisi nickimi calmıs sanırım orda ? TheKinQ diye msn e de yazmıs diyom kendi nickini bulamıycak kadar mı kapasiten fln adam sora küfür etti engelledi zaten engelliydi onceden neden engellediğim belliymiş sildim artıqın :D

dur msninide verem ekler gülersiniz :D hollyfire.xxx@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

yaw adamın birisi nickimi calmıs sanırım orda ? TheKinQ diye msn e de yazmıs diyom kendi nickini bulamıycak kadar mı kapasiten fln adam sora küfür etti engelledi zaten engelliydi onceden neden engellediğim belliymiş sildim artıqın :D

dur msninide verem ekler gülersiniz :D hollyfire.xxx@gmail.com

Alıntıları Göster
    yaf bn onu taniyom hatta o nicki kimden buldun o nick benim demiştim sonra söyledim o bu gunzu oynamıyomuş filan dedi bnde oynuyo filan :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.