Şimdi Ara

GunzP ( Satan Gunz ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok komik paylaşımı ben yapıorm ama daa satan gunz bende yok nese beğendiyseniz ne mutlu bana bende girerm bi ara
  • indiriyorum umarım güzeldir :D ( LG gibidir inş. :D ) DAP'la indirin arkadaşlar gayet iyi indirio şu anda bende 100-120 KB/s falan bu hızlarda indirio :D

Download Accelerator Plus ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozandemir

beler bnde söyle luor şimdi giriorm oyuna id fln pw yazıorm ondan sonra no character have ... bilmm ne bise gelior tmm diorm sonra maiet entertainment gelior sonrada oyun kapanıor tam adamı yaratcakken kapanıor oyun yardım plz napcağımı sölermsnz?

aynen bende de böle tekrar kurdum bakalım olcak mı :S ben arkadaşın verdiği linkten indirdim 190MB yeni client çıktı falan dionus onu mu indirmem lazım tekrar :S ?
  • arkadaşlar verdiği hatayı sonunda printleyebildim ( çok çabuk geçtiği için zor oldu :D ) ßuyrun resim ;

GunzP ( Satan Gunz )
  • oyunu silip kurmayı dene, fazla veya eksik bi dosyadan dolayı olabilr ;)
  • artık oyundan ss leri beklerim
  • ben girdim fena değil ama dahaka 14lvlim :D
  • Onur aga bu hayatı karakterleri görmek istediğinde yani login oldukdan sonra alıyorsun dimi :D
  • oyuna patch atılmştı bende ilkte aynı hatayla karşılaştım
    daha sonra launcher ı deiştirdiler
    dosyalar aynen kalsın yeni launcherı indirip C:/ deki yere tkrar at..

kolay gelsn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheQurD -- 22 Nisan 2008; 19:14:53 >
  • Tiki_ ye artık ben girmiyorum
    Tiësto diyede erkek açmştım içinde pass çalındı beyler
    benmle alakası yok
    bilgilerinize..
  • ya ben satan gunza giremiyorum reklam sitesi gibi bişe açıo bende mi sorun var acaba o.o
  • Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: madslayer

ya ben satan gunza giremiyorum reklam sitesi gibi bişe açıo bende mi sorun var acaba o.o

Hönk ? İlk değişik sorunumuz
  • cidden giremiyorum ben bi reklam sitesi var o kdr her yerde arıyorum linkini yok..
  • gunzp-.com verio anca satan gunzda o mu site?
  • Beyeler bende start game diorum oyun açılıo ıd mi pw mi yazıroum fakat connecte tıklayamıorum acaba serverlar mı kapalı ve bu serverlar ne kadar zamanda açılır ??Yardım PLs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.