Şimdi Ara

Güray küçük geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mı nasıldır? Üçgenlerde temelim var bir fasikül bitireyim dedim

• Bence bilgisarmalyada kuantum coz daha iyi o kitap hakkinda bi bilgim yok
  • Öğretiyor ama havada kalıyor sanki biraz. Soru tipi olarak öğrettiği için. O an yapıyorsun başka bir kitapta veya denemede yapamıyorsun. EA isen işine yarar sayısalsan hafif kalır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xabier alonso olano -- 8 Temmuz 2019; 20:33:57 >
  • Sağol hocam
  • xabier alonso olano kullanıcısına yanıt
    ea isen işine yarar sayısalsan hafif kalır ne demek hocam? ealarla sayısallar farklı geometri soruları mı çözüyor? boş boş konuşmayın.

ayt de geometrim 1ydı -sorunun dediğine göre yanlış çizmişim- sana önerim onunla hafiften başla. yazın sonunda bireyb al hızlıca bitir. ardından acil geometri. efsane uçarsın. konu eksiklerin için mutlaka kenan karadan dinle.

ben bireyb bitirdim acilde eksik olduğum konuları çözdüm. denemelerde de genelde 1y ya da 1b falan geliyordu
  • Geometri temeli atmak için 0 geometri serisinin 3 kitabını da çözdüm ve gayet memnunum baya detaylı işlenmişti

Sene içerisinde de defalarca çıkarıp konu ve formül tekrarı yaptığım ana kaynağım olmuştu o 3 kitap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.