Şimdi Ara

Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o vakit kime hava atacak arabası ile kim görecek. 

• trmurathan T kullanıcısına yanıt

İşte yurda giriş yapmış bi tanesi, gel gel   

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

Memnun değillerse; yırtsınlar pasaportlarını kesin dönüş yapsınlar.

Kurulu düzenimiz var; nasıl dönelim. Düzeni kurutmasaydın; nemli bıraksaydın. Sana kurut diyen mi oldu. Tuzları kuru galiba. Sütlü kahveden vazgeçmek zor tabii. Ezikler derken kasada ki domatlar mı ezik. Kafalar bir dünya; havalara dikkat etmek lazım sıcak çarpar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 27 Haziran 2024; 9:36:21 >
  • Ya hayatları yalan dolan, asıl eziğin daniskası kendileri, gelip bir de terbiyesizlik yapmıyorlar mı... Boğasım geliyor.

• Eurolari bitmis herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçakla gelsin gitsin o zaman, arabayı akrabalara zengin görünüp hava atmak için getiriyor. Ta Almanyadan arabayla gelmek başka türlü akıl karı değil.

• Vain kullanıcısına yanıt

Yani bazen düşünüyorum, örneğin alım gücümüzün nispeten iyi olduğu zamanlarda Yunanistan'a gidip 15 gün tatil yaptığımız oldu, o süreçte başlarda gemi-uçak vs ile gidip araba kiralamıştık ancak son 2-3 seyahatte arabayla gidip gelmeyi tercih etmiştik. Çünkü kiralama, benzin bilmemne bi yerden sonra daha pahalıya gelmeye başlamıştı. Hani çok uzun kalacaklarsa o zaman mantıklı olabilir diyeceğim de... Bu o da değil sanırım, mesafe de Yunanistan gibi değil sonuçta  

Almanya'dan arabayla gelir ama çoluk çocuk benzinlikte yatıp, "Sırpta benzinlikte soyuyorlar dikkat edin" derler. Çok komik gerçekten ya.

Hani Allah muhtaç etmesin ama ailemle öyle bi yolculuk yapıyor olsam, kendi insanlık onurum adına arabada yatmam-yatırmam, parası neyse veririm çatır çatır kalırım.

Annem-babam 80'lerde Almanya'ya arabayla yolculuk yapıyorlar, düşünün Yugoslavya'da savaş var, bilmemnerede günlük kota var, savaş nedeniyle kalamıyorsun, gün içinde basıp geçeceksin falan filan böyle bir sürü iş. O şekilde aşıyorlar, hangi ülkeydi unuttum birinde durup otel arıyorlar, düşünün navigasyon yok, internet yok, tamamen el yordamı ile  Kızıyordu babam, bu ortamda nasıl benzinlikte arabada kalırsın, otel bile güvenli gelmiyordu ki bana diyordu  

İşte böyle 1 Euro'nun hesabını yapan sığırlar gelip burada hava atmaya çalışıyor, Eminönü meydanda aptal aptal konuşuyorlar. Yalan söylüyorlar bir de yani. En çok kızdığım o. Bir de trafikte her türlü itliği yapmaları...

• Buraya gelip hava atmak için benzine vs. para buluyorlar ama kişi başı 50-60 euro verip otelde kalamıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köyüne gidip garibanlara hava atmak için çekiyorlar bu çileyi.

Sığıntılardan sonra en istenmeyen gurbetçiler %70 destekle EYT'liler ile birlikte AKP'ye seçim kazandırmış güruh bunlar.

Varlıkları safi zarar görgüsüzlerin, uçakla geli niye yollarda sürünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Haziran 2024; 14:53:45 >
  • Bunlar var ya eskisi gibi euro falan da getirmiyor. Zamanında ev yaptılar, bir sürü daireler aldılar buraya gelip o paraları yiyorlar. Hatta euro olarak biraz biraz götürüyorlar. Faydaları olmadığı gibi zararları var. İç tüketimi artırıp enflasyonu azdırmaları zaten hiç konuşulmayan bir konu.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Dostum ben gurbetçi değilim. Bu ülke gibi güzel bir ülke bulamam sanırım.

• trmurathan T kullanıcısına yanıt

O zaman ne diye gurbetçileri kıskanan ezikler gibi saçma sapan bir şey söylüyorsun. Sence ben adamın geldiği Mercedes'i BMW'yi mi kıskanıyorum?

Gurbetçi olan akrabam da var benim, ama böyle sığırlık yapmıyorlar, olay sence onları kıskanmak gibi bir gerizekalılık mı?

Biz binbir türlü yalanlarından, buraya gelip yaptıkları terbiyesizliklerden bahsediyoruz, bunları yapan angutlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 28 Haziran 2024; 9:22:31 >
  • daha iyilerine layıklar

• Gurbetçi dediğimiz özellikle Almanya'da doğup büyümüş Türk kardeşlerimize karşı kimse ön yargıda olmasın. Onların yerinde olsanız sizler de benzer Türk milliyetçisi oluverirsiniz.

Şu videoyu bi izleyin. Almanların, aslında nasıl gizli ırkçı olduklarını görebilirsiniz.

Şunu demeyin " o zaman dönsün falan filan..." kendisi istemedikten sonra niye dönsün. Kendine bir hayat kurmuş, bunca mobbinge rağmen ayakta durmuş biri, neden mücadelesinden vazgeçsin ki...?

Ha isterse döner, isterse de dönmez.. her durum da kötü değil.

Nalan Siparyoutube
    Reklam ve işbirliği için: contact.nalansipar@gmail.com Nalan Şipar YouTube Kanalına Üye Olmak İçin: https://www.youtube.com/channel/UCf4jaNJDcEXcB2H77iv18Eg/join Nalan Şipar YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► https://bit.ly/2ZT39dC Destek İçin: ► https://www.paypal.com/paypalme/nalansipar
    https://www.youtube.com/watch?si=qCgWOEsaHU-VJdik&v=DreVsHMZy5M&feature=youtu.be

• Niye dönmeyi istesinler ki = Dönmemenin fayda oranı > Dönmenin fayda oranı

• Bir yaz mevsimi ve yine "Türkiye cennet siz nankörsunuz, Avrupa bitmiş perişan, siz parayı havadan kazanıyorsunuz hala daha çok istiyorsunuz, cep telefonu almayın kahve içmeyin boş geziyorsunuz Avrupa'da gezdirmezler
    Diyen ama Avrupa'da sola Türkiye de sağa oy veren beyinsel gelişimini tam bitirmemiş kendince milliyetçilik yaptığını sanan hemde dini bizden iyi yaşadığını düşünen tayfanin ülkemize geliş zamanı.

Gevur dediklerinin parasıyla bize hava atmaya çalışan tipler bunlar. Sonra bin Euro bozdurup çatır çatır yiyip bitirince şoka uğrayan tayfa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen gelmeyin

• @trakyaAli-1986 : Bu kadar kıskançlık fazla, hasta edecek seni.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.