Şimdi Ara

Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz
    Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruzensonhaber
    Türkiye'ye tatile gelen gurbetçi dönüş çilesini paylaştı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/turkiyeye-tatile-gelen-gurbetci-donus-cilesini-paylasti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizlerinde sayesinde sınırlarımızdan geçişlerde sizin kadar bile çile çekmiyor kaçaklar.
    Sonra bir kısmı almanya’ya kaçıyor
    Sonra sizler ( eyvah almanya milliyetci kimliğe bürünüyor diyorsunuz )
    Yurda girişlerde çok bunalırsanız tavsiye, 2023 seçimlerinde oy kullanırken çektiğiniz video ve fotolarınıza bakın, zaman su gibi akıp gider.

Ne yapacaksınız ruhları fakir, %90 gelişmemiş karakterler. Valla Eminönü Meydan'da gelip gelip Türkiye'de ehonomi böle, çalışmayan böle, biz de askaariii ücret alıyos falan diye röportaj vereni görürsem tekme tokat dalacağım.

55 AMG Mercedes alır, hala benzinliklerde falan kalıp soyuluyorlar.

Forumları falan var, hala Bulgardan gelmeyin bilmemnereden gelin, şurada kapıda rüşvet istiyorlar bilmemne diyorlar. Biri demiş ki "ula adamın istediği 10 Euro, ver geç, neyin çilesini çekiyorsun"... Adama demediklerini bırakmamışlar  

Forumlarında hala yazıyorlar, yok Sırpta benzinlikte kalmayın, şu numarayı yapıyorlar, böyle böyle bilmemne istiyorlar diye insta'da orada burada videolar falan. Çile çekmeye çok meraklılar.

Ulan annemin eniştesi zamanında Avusturya'da gurbetçi idi rahmetli, o zaman uçak pahalıydı gelip gitmek zordu, arabaya atlayıp geliyorlardı, adamın anlattıklarını hala yaşıyor bunlar ya!!?? Enişte kaç sene önce İzmir'e uçakla gelip oradan Ayvalık'a geçiyordu aileyle, çok ihtiyaç olursa araba kiralıyordu burada. Bunlar hala yok benzinlikte kalıyor, yok bilmemne. Diyorum ya ruhları fakir. Hala orada burada yazıyorlar, alım gücü karşılaştırma mesajlarında falan... Hiçbiri asgari ücret almıyor, bin tane yardımla yaşıyorlar, sonra burada ajitasyon yapıyorlar, yok efendim orada da asgari ücret bilmemne kadarmış, kira şu kadarmış. Sanki o paralarla yaşıyorlar.

Yukarıda arkadaş yazmış, tam Sarı Mercedes modeli.

80-90'lardaki kafa neyse aynen öyle hareket ediyorlar. Çünkü köyünden dışarı çıkmamış adamları aldılar zamanında, şimdi de orada köyden çıkmayıp saçma sapan hayatlar yaşamaya devam ediyorlar. Yeni nesil kendini geliştirebilirse geliştiriyor, sisteme adapte olup devam ediyorlar. Geliştirmeyen aynı sığırlıkla devam ediyor.

Bir de en çok buraya gelip kural tanımazlıklarına uyuz oluyorum, parçalayasım geliyor.

Kaç defa trafikte kavga ettim, yiyorsa orada yapsana bunu diye. Bir gram medeniyetten de pay almak yok.

Bunun videosunu twitterda görmüştüm. Bütün araçlar da 3-5 yaşında gayet de lüks SUV ya da SW.

1 birim kazançları ile 35 birim ceplerine atıp TR'de araçları ile ahlaksızca trafik magandalığı yapıp "Ah so çok ucuzmuş" diyerek "Cennet memleket" diyerek en güzel mekanlardan faydalanırken hiç bir şey yok, çıkarken vay nerde devlet.

Hadi len oradan.

• Uçakla gelebilirler.

Yalnız; olimpiyat, yıldız, maviş-beyazş logolu otomobille gelmeninde havası bir başka. Havalar nasıl olursa olsun; sizin havanız havalı olsun.Herkesin derdi başka.Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz 

• Almanya'ya vergi ödeyen kesim mi bu?

• Parayla beklemenin alalaksı ne.?????
    Yoksa siz ayrımcılık mı istiyorsunuz

• Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz

Sizlerinde sayesinde sınırlarımızdan geçişlerde sizin kadar bile çile çekmiyor kaçaklar.
    Sonra bir kısmı almanya’ya kaçıyor
    Sonra sizler ( eyvah almanya milliyetci kimliğe bürünüyor diyorsunuz )
    Yurda girişlerde çok bunalırsanız tavsiye, 2023 seçimlerinde oy kullanırken çektiğiniz video ve fotolarınıza bakın, zaman su gibi akıp gider.

• Colda kullanıcısına yanıt

Türk doktorunu, mühendisini , konsolosluklarda, devlet kurumlarında üçüncü sınıf dünya ülkesi vatandaşları olan; arap zenci arkasında bekleten senin solcu liberal demokrat almanya'nın beslediği almancılar!

• Ne oldu paşiyan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun videosunu twitterda görmüştüm. Bütün araçlar da 3-5 yaşında gayet de lüks SUV ya da SW.

1 birim kazançları ile 35 birim ceplerine atıp TR'de araçları ile ahlaksızca trafik magandalığı yapıp "Ah so çok ucuzmuş" diyerek "Cennet memleket" diyerek en güzel mekanlardan faydalanırken hiç bir şey yok, çıkarken vay nerde devlet.

Hadi len oradan.

• Tam İlyas Salman'ın oynadığı 'Sarı Mercedes' filminin gerçek hayattaki yansıması olmuş...

O kadar yolu çekeceğinize uçağa atlayıp gelseler olmuyormuymuş?Burada millette hava atarız diye o kadar yolu arabanla gel ondan sonra utanmadan çıkıp 'Perişan olduk' de...

Bunlar gerçekten Türk milletiyle kafa buluyor...

Eskiden Avrupa'da ki Türkler için endişelenirdim.Sırf bunların bu ülkeye olan tavırlarından ötürü umarın Avrupa'da aşırı sağ daha da güçlenir de Türkiye'ye temelli dönüş yaparlar..

• Bunlar araba kiralayıpta geliyorlar. Hava basmak için uçağa atlayıp gelmezler.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Mümkünse hiç gelmesinler aman aman Türklükleri şüpeli.

• Gurbetçilerden her sene 5000 Euro ayak bastı vergisi alınmalı.

• Bu arkadaşlara tavsiyem; karayolunu tercih ediyorlarsa karavanla gelmeleri.

• Tabi yoldayken bir gün otelde kalsa o parayla burada bir hafta tatil yapabileceğini iyi biliyorlar. Uçakla gelmezler sonra kim burada arabasıyla hava atacak.

• otel icat edilmeden 1000 yıl önce.

• Ne yapacaksınız ruhları fakir, %90 gelişmemiş karakterler. Valla Eminönü Meydan'da gelip gelip Türkiye'de ehonomi böle, çalışmayan böle, biz de askaariii ücret alıyos falan diye röportaj vereni görürsem tekme tokat dalacağım.

55 AMG Mercedes alır, hala benzinliklerde falan kalıp soyuluyorlar.

Forumları falan var, hala Bulgardan gelmeyin bilmemnereden gelin, şurada kapıda rüşvet istiyorlar bilmemne diyorlar. Biri demiş ki "ula adamın istediği 10 Euro, ver geç, neyin çilesini çekiyorsun"... Adama demediklerini bırakmamışlar Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz 

Forumlarında hala yazıyorlar, yok Sırpta benzinlikte kalmayın, şu numarayı yapıyorlar, böyle böyle bilmemne istiyorlar diye insta'da orada burada videolar falan. Çile çekmeye çok meraklılar.

Ulan annemin eniştesi zamanında Avusturya'da gurbetçi idi rahmetli, o zaman uçak pahalıydı gelip gitmek zordu, arabaya atlayıp geliyorlardı, adamın anlattıklarını hala yaşıyor bunlar ya!!?? Enişte kaç sene önce İzmir'e uçakla gelip oradan Ayvalık'a geçiyordu aileyle, çok ihtiyaç olursa araba kiralıyordu burada. Bunlar hala yok benzinlikte kalıyor, yok bilmemne. Diyorum ya ruhları fakir. Hala orada burada yazıyorlar, alım gücü karşılaştırma mesajlarında falan... Hiçbiri asgari ücret almıyor, bin tane yardımla yaşıyorlar, sonra burada ajitasyon yapıyorlar, yok efendim orada da asgari ücret bilmemne kadarmış, kira şu kadarmış. Sanki o paralarla yaşıyorlar.

Yukarıda arkadaş yazmış, tam Sarı Mercedes modeli.

80-90'lardaki kafa neyse aynen öyle hareket ediyorlar. Çünkü köyünden dışarı çıkmamış adamları aldılar zamanında, şimdi de orada köyden çıkmayıp saçma sapan hayatlar yaşamaya devam ediyorlar. Yeni nesil kendini geliştirebilirse geliştiriyor, sisteme adapte olup devam ediyorlar. Geliştirmeyen aynı sığırlıkla devam ediyor.

Bir de en çok buraya gelip kural tanımazlıklarına uyuz oluyorum, parçalayasım geliyor.

Kaç defa trafikte kavga ettim, yiyorsa orada yapsana bunu diye. Bir gram medeniyetten de pay almak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 26 Haziran 2024; 11:29:46 >

• Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde YatıyoruzSezer Kaltanyoutube
    Almancıların Hikayesi...
    https://www.youtube.com/watch?v=Kl4Bejn56-A
  • Siz bir de bunların davranışlarını millete bakışını görecektiniz. Kendilerini barbarların arasına gelmiş roma soylusu gibi sanıyorlar. Biraz avrupada yaşayınca farklı birşey olduklarını sanıyorlar herhalde. Çeşmede falan denk geliyor ama anlamadıkları şey kimsenin takmaması. En zenginlerin geldiği yerleri köyü gibi hava basabileceği bir yer mi sanıyorlar?

Çeşme zaten zengin dolu gurbetçiymiş audi, bmw arabaymış kimse sallamaz. Ben 1000'lik racing motora kundurayla beyaz çorapla bineni gördüm. Buranın cg'li apaçisi bile böyle bir şey yapmıyor.

• Kavimler göçü gerçekleştirirmiş gibi gümrüklere yığılıp, yoğunluk oluşunca ne olmasını bekliyorlardı? Gümrüklerde sızlanmak yerine ikamet ettikleri ülkelerdeki hükümetlere baskı yapsalar daha iyi sonuç alırlar.. Türkiye'ye aktarmasız tren seferleri başlatılabilir mesela..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.