Soruyorum o zaman nasıl geliyorsunuz, |
Gurbetçi İsyanı!!! Halimiz Perişan Türkiye Yolunda Yerlerde Yatıyoruz (3. sayfa)
-
-
Biz Turkiye Turkleri olarak Kilicdar isimli sahsa verdigimiz icin binbir pismanlik yasiyoruz Gurbetciler napsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam hala gurbetçi güzellemesi yapıyor... Gurbetçi değilim diyor, nesin peki, neyin savunması bu?
Diyoruz ki, ülkede her gurbetçiye düşmanlık yok, "saçmalayan, yalan söyleyen" gurbetçiye düşmanlık var.
Ahaber muhabbeti yapan dingillere var. Akrabam da var gurbetçi, ama ahaber muhabbeti yapmıyor, "bis askeri üçret alıyos, alamanyada tuvalet temisliyos, ülke cennet, iş beğenmeeyolaaa" diye ağzını yaya yaya konuşanlara düşmanız.
Avrupa'nın Amerika'nın ne olduğunu herkes biliyor.
Hala kıskançlık falan diye saçma sapan mesajlar yazıyorsun. Anlaşılan ahaber muhabbeti yapacaksın da, linçlenirim diye çekindin herhalde.
-
Dostum direkt sorununu söyleyeyim : İnsanların sözlerine inanmıyorsun, muhtemelen çevren yalancılarla dolu:))
Gurbetçi değilim.
2.sorununu söyleyeyim : kıskançlık.
Nedeni de, Alamanyadaki senden bile daha az okumuş birinin iphone almasına, mercedes almasına gıcık kapıyorsun. Sana göre sen de bunları hak ediyorsun.
------
Doğru sen de hakediyorsun. Ama sen, senden önceki insanların ülkeyi kötü yönetmesinden ve tembel olmasından dolayı biraz da böylesin. Ben de öyle yani, farkımız yok senle bu konuda.
-----
Eğer sen de, Alamanyada doğmuş bir Türk olsaydın, yukarıdaki eleştirdiğin gurbetçi tavırlarını sen de aynen sergileyecektin.
İşte onu diyorum ben de, adamları anlamak lazım. Orta yol her zaman iyidir.
Asla hayatta siyah-beyaz yoktur, hep gridir aslında.
Yine de bizim ülkemiz cennet.
İnsanımızın bir kısmı tembel ve yalancı ve "işi"ni bilen tüm bunlara rağmen ciddi bir denetim mekanizması halen yok bu ülkede. Büyük bir sorun bu.
-
Köyünden kalkmış Almanya'ya gitmiş medeniyetin göbeğinde köy yaşamı süren gurbetçinin söylediğini kaale neden alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X