Şimdi Ara

Gürcistan Batumda Komple Araç Tamiri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
8
Favori
100.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Pasaport vize şartı olmadan sadece 1 tl karşılığında sınır kapısından geçerek gittiğimiz. Gürcistan Batumda memur maaşının 100 $ olduğu ülkede Araç parçalarının çok ucuz olduğunu , araç boyatmanın çok ucuz olduğunu duydum. 600 dolar gibi bir rakama komple araç boyama , komple araç tamiri gibi aracı sıfır yaptırıp getirebiliyormuşuz.

Benim aracımın Türkiye'de neredeyse hiç parçası yok. Aracımın modeli Japon markası 1992 '' Mitsubishi Eclipse '' .. Gürcistan da bu markanın modelleri yaygınmıdır. Gerçekten de istediğimiz gibi parçaların hepsini bulabilir miyiz. Ben araç için :

Sağ ön sinyal seti
    Sağ ön 4 lü cam ve lambası
    Komple Orjinal tavan , yada cabrio ya çevirmeyi düşünüyorum
    Komple aracı fırın boya
    Jant lastik takımı
    Mitsubishi Eclipse Motor için Yedek parçaları almak istiyorum

Bunları gürcistanda temin edebilir miyim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bütçeyi maximum 1500 dolara kadar yükseltebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Batumi'de Kapsamlı Araç Tamiri Hizmetleri

Batumi'de aracınızla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda, güvenilir ve uygun fiyatlı araç tamiri hizmetlerine erişiminizin olduğunu bilmek için içiniz rahat olsun. Şehirde, her türlü araç markası ve modeli için kapsamlı hizmetler sunan çok sayıda yetenekli tamirci bulunmaktadır.

Batumi'deki otomotiv sektörü son derece rekabetçidir ve bu da müşterilerin kaliteli hizmetleri makul fiyatlarla alabileceği anlamına gelmektedir. İster rutin bakım, ister önemli onarımlar olsun, Batumi'deki oto tamircileri aracınızın en iyi durumda çalışmasını sağlamak için gerekli bilgi ve deneyime sahiptir.

Şehirde, [batum oto yedek parça] ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çok sayıda oto yedek parça mağazası ve [batum oto sanayi] bulunmaktadır. Gerekli parçaları uygun fiyatlarla bulmakta zorlanmayacaksınız. Ayrıca, [gürcistan yedek parça siteleri] üzerinden çevrimiçi olarak da parça sipariş edebilirsiniz.

Batumi'de özellikle [gürcistan nihat usta] olarak bilinen deneyimli ve güvenilir mekanikerler vardır. Mercedes ve BMW gibi lüks araçlar için [gürcistan mercedes yedek parça] ve [gürcistan bmw yedek parça] temin etme konusunda uzmanlaşmış özel servisler de mevcuttur.

Araç tamiri ihtiyacınız ne olursa olsun, Batumi'de size yardımcı olacak güvenilir ve uygun fiyatlı bir mekanik bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Aracınızın en iyi durumda çalışmasını ve Batumi'deki yolculuğunuzun sorunsuz geçmesini sağlamak için bugün bir tamirciyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam, şayet o kadar uygunsa çok çok çok iyi. Takipteyim. Sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Gürcistan tarafını bu kadar iyi biliyorsanız o tarafa geçen arkadaşlarınıza söyleyin, araştırsınlar o taraf gittiklerinde.
  • Geçenlerde batuma gittim.Bisey dikkatimi cekti. En az 10 arabadan 1 inin tamponu yoktu.bi tane w210 e200 un on arka tampon komple yoktu.Neden arkadaşlar ,insan ne yaparki tamponla?

Sinirdan geçiş artik 15 lira.gecen yil 1 lira idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 31 Temmuz 2014; 14:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turboline konuya bekleniyor
  • takip
  • Izmir den Batum kaç km hemen gitmem lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turbolinea sandım bir an. Clio'su ile bir yerlere gümletti galiba dedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

gürcistan ın ucuz bir ülke olmadığını umarım anlatabilmişimdir.

• Turbo olayı nereye bağladın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Turbo olayı nereye bağladın..

• Ekonomist Turbo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Kafan sağlam olsa yanına gelecem senle gürcistana geçmek için ama senin kafa kırık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Kafan sağlam olsa yanına gelecem senle gürcistana geçmek için ama senin kafa kırık..

şu an avrupa dayım kardeş...

artvin tarafnda döndüğüm zaman eğer gelmek istersen başım gözüm üzerine...her yeri gezdririm gürcistan da.

avrupa gezisi notlarım için...yeni fotolar attım.şu an polonya dayım

http://forum.donanimhaber.com/m_95212490/mpage_2/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 31 Temmuz 2014; 18:56:35 >

• ağalar sohbet iyi güzel akıyorda. bu kadar mesajın içinde bir tane soru ile alakalı yanıt bulamadım. 2 gündür araştırıyorum baya bi ilgi çekiyor bu konu faydalı bir konu. bilenler yorum atsın. Yada sorusu olanlar.
  • Suriye daha karışmamışken, bir tanıdığımız Suriye'ye bu iddia ile araba getirir götürürdü. Bir kaç tane komple boyanan
    elden geçen görmüştüm hiç de öyle sıfıra dönmüyor ama işte yara beresi varsa düzeltiyorlar. Belki Gürcüler de öyle
    yapıyorlardır.
  • Hocam ebayde vardir illa ki

• Arkadaşlar ben erzurumdayım geçen arkadaşlar gitmiş 1500 dolara c180 komple içini dışını yenilemişler 2 gün sürmüş.

• http://myparts.ge/main.php?set_lang_id=1

Burdan parça fiyatlarını bulabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.