< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gurgencler-İphone 11 64 gb 16499 TL
-
-
yenilenmiş degil demi
-
şu telefona şu parayı şu zamanda verene cidden gülerim 2 sene ömrü kaldı kalmadı hele ki lcd :O
-
720p çerçeveli ekran ve eskimişliği yüzünden alınmaz.Alan da iPhone’um olsun diye alır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağa be geçen sene 7500 tl çok diyorduk buna, aynı telefon, aynı cihaz bu sene 16-17 bin lira, ver mehteri
Çok faydalı bir paylaşım eline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tane aldım tşk paylaşım için
-
Iphone 11 devri kapandı. Arkadaşlara katılıyorum, alınmaz.
-
Madem 17k ya çıkıyorsunuz 5-6 daha ekleiyn s23 alın bari bu telefondan fersah fersah üstün.
-
niye ya ben hala iphone 6 kullanıyorum. :) bozulmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum
-
6-7 ay önce aldım iphone 11. Gayet de iyi kullanıyorum, bir sorunu yok. O fiyata alınacak başka o kalitede telefon yok. Güncelleme çok sorun değil. 4-5 sene götürür rahat.
-
konuyu iphone 7 ile takip eden ben:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 26 Mayıs 2023; 9:31:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boş muhabbetler bir yana, alınır.
var mı 16500e muadil iphone ?
5g desteği olmayan, lcd ekranlı telefona bu parayı vermek. bu ülkede ayfoncu olmak zor :)
-
wnt.com.trApple iPhone 11 64GB Cep Telefonu Beyaz (Apple Türkiye Garantili)https://wnt.com.tr/elektronik/telefon-and-aksesuarlari/cep-telefonu-2125996922/apple-iphone-11-64gb-cep-telefonu-beyaz-apple-turkiye-garantili?language=tr¤cy=TRY&gclid=CjwKCAjwscGjBhAXEiwAswQqNH6N4-WbX6X1_cpd2Qsy10ATy0EMe0tOieFmh4M2rKBmxYhNXrOWHRoCDMkQAvD_BwE
Burada daha uygun güvenilir mi bilmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
www.sikayetvar.comWnt.com.tr 'den Cep Telefonu Siparişi Verdim, 22 Gündür Teslim Edilmedihttps://www.sikayetvar.com/wntcomtr/wntcomtr-den-cep-telefonu-siparisi-verdim-22-gundur-teslim-edilmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 26 Mayıs 2023; 10:46:40 > -
Iphone 7 telefonların şahıdır, ben de severek kullanıyorum taş gibi maşallah..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salın artık şu telefonu. Bu para verilir mi buna. Bu paraya şundan 3 kat fazla yarar sağlayacağınız telefonlar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın hocam. İşinizi görüyorsa ne mutlu
şu telefona şu parayı şu zamanda verene cidden gülerim 2 sene ömrü kaldı kalmadı hele ki lcd :O |
Ağa be geçen sene 7500 tl çok diyorduk buna, aynı telefon, aynı cihaz bu sene 16-17 bin lira, ver mehteri
|
720p çerçeveli ekran ve eskimişliği yüzünden alınmaz.Alan da iPhone’um olsun diye alır.
|
Madem 17k ya çıkıyorsunuz 5-6 daha ekleiyn s23 alın bari bu telefondan fersah fersah üstün. |
17 bin liraya 2023 ortasında iphone 11 almaya çalışıyorsanız manyaksınız demektir. |
konuyu iphone 7 ile takip eden ben:)
|
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- qnb maaş kampanyası
- 5 mbps internet hızı nasıl
- merci çikolata a101
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X