Gürpol sprey poliüretan ve sprey polyurea uygulamaları yapan istanbul merkezli bir firmadır. Gürpol poliüretan sektördeki edinmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimine dayanarak 01.02.2017 tarihinde gurpol.com isimli alan adını alarak 15.02.2017 tarihinde web sayfasını arama motorlarına ve ziyaretçilerine açarak yayına soktu.
Gürpol poliüretan sprey sistemleri olarak sektöre getirmiş olduğumuz bir çok yenilik ve kalite anlayışıyla müşterilerimiz ve müşteri adaylarımızın daha kaliteli bir hizmet almasını sağlamaktadır. Gürpol olarak ısı yalıtımı uygulamalarında sprey poliüretan su yalıtımı uygulamalarında ise sprey polyurea uygulamasını kullanıyoruz.Şirket olarak her zaman etik güvenilir ve kusursuz bir hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam edeceğimizi siz değerli arkadaşlarımıza buradan da duyurmuş olmak isteriz.
m2 fiyati nedir ? m2 yogunlugunuz nedir ? izmirde var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: why_living
m2 fiyati nedir ? m2 yogunlugunuz nedir ? izmirde var mi ?
ben aralıkta yaptırdım. m2 fiatı 20 lira...115 m2 2300. uygulamayı yazın yaptırsaydınız 2bin liranın altında olur dedi iş bittikten sonra. Kışın kabarması için daha çok malzeme atılıyormuş. Önceden söyleseydi uygulamayı yazın yaptırırdım.
Merhabalar metrekare fiyatlarımız uygulanacak alana göre 18 - 20 tl arasında değişmektedir. 38 - 42 yoğunluk ham madde kullanıyoruz.