Şimdi Ara

GurtLar vadisi yayından kaldırılmış :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sro konu dışı canım sıkıldı Açayım başlık dedim
    Ekonomik Kriz Polat amcamı da vurmuş Açıkcası içimin yagları eridi bir dizi 6 sene sürer mi ilk okul 6 ya gittigimde başlamıştı 12.sınfıım liseyi bitiricem hala var :D
    Bonanza gibi bir dizi bile 14 sene sürdü yahu
    Neyse Haber Aşagıda;

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları için kötü haber! En olmadık düşmanlarla bile başa çıkan Polat, krize yenik düştü.
    Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı.

Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında.

Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.

Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz.

Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak.

Bu da linki
    KVP-Tıkla

• Beter olsun, yolda gezinen polatcıklardan kurtulucağız umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Beter olsun, yolda gezinen polatcıklardan kurtulucağız umarım
    @Hypoc
    İnş.
  • quote:

Ben 16 Yasındamıydım O zaman

Şimdi 22 Hypo Sana Katılıyorum Kardes

Kurtlar Vadisi Biter Yurtta Az Söyle Sırtı Kalın Olan Kendini Polat Hisseder :)

Ama Polat Hic Yıkılmadı Ve Polata Benziyenler Hep Yıkıldı ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Ben 16 Yasındamıydım O zaman

Şimdi 22 Hypo Sana Katılıyorum Kardes

Kurtlar Vadisi Biter Yurtta Az Söyle Sırtı Kalın Olan Kendini Polat Hisseder :)

Ama Polat Hic Yıkılmadı Ve Polata Benziyenler Hep Yıkıldı ^^

Alıntıları Göster
    Polat polat ne bu abi ya

artık gülüp geçiyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Polat polat ne bu abi ya

artık gülüp geçiyorum ya

Alıntıları Göster
    onu izleyen agacıların diziden sonra kendilerini bir polat gibi görmesi ve onungibi hareket etmeye çalışması baya komik bir görüntü doğuruyordu

• quote:

ztn televizyonda bir kurtlar vadisine bakıyoduk adam akıllı bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never:SayDie

ztn televizyonda bir kurtlar vadisine bakıyoduk adam akıllı bir şey yok

Alıntıları Göster
    Bugün antremanda çocuğun biri 6-7 yaşlarındaki çocuğu yere yatırmış üstüne basıyodu.Aralarındada şu konuşma geçti
    -Kırmızı kaplı kitap nerde polatım.
    -Bilmiyorumm.
    O sırada Hayâsına bastırır ve bidaha sorar.
    -Sandığın içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Bugün antremanda çocuğun biri 6-7 yaşlarındaki çocuğu yere yatırmış üstüne basıyodu.Aralarındada şu konuşma geçti
    -Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

Alıntıları Göster
    İzlemem Saçma ßence Cahilleri Kotu Ornek Kawgalar Pkk Olayları Neden Çıkıyor Sanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

-Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

-Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

ilerde hatırladıkça arkadaşını döver

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

-Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

ilerde hatırladıkça arkadaşını döver

Alıntıları Göster
    hani biri istanbula bakar çok güzel şiir yazar biri bakar istanbul sen mi büyüksün ben mi büyüksün senin ananı .... der onun hesap bu diziyi izleyen kitleyle alakalı ne olıcak yani hiç mi adam dövülmücek kv kalktı diye ondan öncede deli yürek vardı ondan öncede x vardı bundan sonrada y olur değişen bişey olmaz sorun yapımlarda değil beyinlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: FilimAdamı

hani biri istanbula bakar çok güzel şiir yazar biri bakar istanbul sen mi büyüksün ben mi büyüksün senin ananı .... der onun hesap bu diziyi izleyen kitleyle alakalı ne olıcak yani hiç mi adam dövülmücek kv kalktı diye ondan öncede deli yürek vardı ondan öncede x vardı bundan sonrada y olur değişen bişey olmaz sorun yapımlarda değil beyinlerde

Alıntıları Göster
    Msn'e bakıyorum POLAT ALEMDAR
    Counter S. bakıyorum POLAT ALEMDAR
    SILKROADA bakıyorum POLAT ALEMDAR
    Mirc'e bakıyorum POLAT ALEMDAR
    yolda yürüyorum duvara bakıyorum POLAT ALEMDAR

Adam efsane olmuş resmen o değil
    tip yok
    oyunculuk yok
    ses yok

sırf torpil
    akraba diye bulup getirmişler
    yerine güzel bi oyuncu bulsalar dizi belki balkanlarda da yayına girerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Msn'e bakıyorum POLAT ALEMDAR
    Counter S. bakıyorum POLAT ALEMDAR
    SILKROADA bakıyorum POLAT ALEMDAR
    Mirc'e bakıyorum POLAT ALEMDAR
    yolda yürüyorum duvara bakıyorum POLAT ALEMDAR

Adam efsane olmuş resmen o değil
    tip yok
    oyunculuk yok
    ses yok

sırf torpil
    akraba diye bulup getirmişler
    yerine güzel bi oyuncu bulsalar dizi belki balkanlarda da yayına girerdi

Alıntıları Göster
    Aslında sosyal bir inceleme ve irdeleme yapıldığında ,Polat gibi bir karakterin ortaya çıkması ve tutması çok mantıklı.
    Her nasıl ki hızla gelişen ve uçurumların ortaya çıktığı Amerika'da 60'lı yıllarda Superman , Batman ve türevi süper kahramanlar tuttuysa günümüz Türkiyesi'nde , "güçlü , dediği dedik öttürdüğü düdük,aynı zamanda hafiften ülkücü ve iyi giyinen , otoriter" bir kahramanla ortaya çıkıp içine de biraz "bilgili olma" havası katmak için "derin devlet" serpilmiş olan Kurtlar Vadisi , gün geçtikçe kötüye giden , karmaşa ve yıkıma sürüklenen sevgili ülkemizde de fazlaca tutuldu.
    Eh , haliyle ; eğitimsiz , ilgisiz kalmış , karakteri oturmamış ; daha ömründe sadece bir kere basit , beyin yıkayıcı , baskıcı ve faşistçe eğilimler ve garip zihniyetler tarafından yazılmış "uyduruk" bir kitap okumuş , arkadaş bulamayıp kendini "ocak" adı verilen garip oluşumlardaki garip insanlar arasında gerçek bir insan (!) olarak hisseden , kendini saf Türk ve Türkçü olarak savunup , ırkçı ,yapmacık olması nedeniyle kupkuru buna rağmen temelsiz olarak inanılan her görüş gibi cahilce ama aşırıya kaçan tepkiler veren , bilinç altına inildiğindeyse tamamen "Ocağa gideyim okulda bulaşan olursa dövdürteyim , arka yapayım ehara eharo" mottosuyla gelişen ve yetişen küçük "Polat Alemdar"lardan oluşma , sivri burunlu ve takım elbiseli bir nesil yetişti bile..
    5-10 sene sonrasına kadar ise güzel cinayetler , gasplar ya da seri cinayetler şeklindeki dışarı vurumlarıyla bu güzel neslin meyvelerini toplayacağız inşallah.
    Bence bu dizi erken bile kaldırıldı , oynasaydı bir 6 sene daha ne güzel olurdu !
    O zaman bugün Polat Alemdar'ın günü olsun bre rindler

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

Aslında sosyal bir inceleme ve irdeleme yapıldığında ,Polat gibi bir karakterin ortaya çıkması ve tutması çok mantıklı.
    Her nasıl ki hızla gelişen ve uçurumların ortaya çıktığı Amerika'da 60'lı yıllarda Superman , Batman ve türevi süper kahramanlar tuttuysa günümüz Türkiyesi'nde , "güçlü , dediği dedik öttürdüğü düdük,aynı zamanda hafiften ülkücü ve iyi giyinen , otoriter" bir kahramanla ortaya çıkıp içine de biraz "bilgili olma" havası katmak için "derin devlet" serpilmiş olan Kurtlar Vadisi , gün geçtikçe kötüye giden , karmaşa ve yıkıma sürüklenen sevgili ülkemizde de fazlaca tutuldu.
    Eh , haliyle ; eğitimsiz , ilgisiz kalmış , karakteri oturmamış ; daha ömründe sadece bir kere basit , beyin yıkayıcı , baskıcı ve faşistçe eğilimler ve garip zihniyetler tarafından yazılmış "uyduruk" bir kitap okumuş , arkadaş bulamayıp kendini "ocak" adı verilen garip oluşumlardaki garip insanlar arasında gerçek bir insan (!) olarak hisseden , kendini saf Türk ve Türkçü olarak savunup , ırkçı ,yapmacık olması nedeniyle kupkuru buna rağmen temelsiz olarak inanılan her görüş gibi cahilce ama aşırıya kaçan tepkiler veren , bilinç altına inildiğindeyse tamamen "Ocağa gideyim okulda bulaşan olursa dövdürteyim , arka yapayım ehara eharo" mottosuyla gelişen ve yetişen küçük "Polat Alemdar"lardan oluşma , sivri burunlu ve takım elbiseli bir nesil yetişti bile..
    5-10 sene sonrasına kadar ise güzel cinayetler , gasplar ya da seri cinayetler şeklindeki dışarı vurumlarıyla bu güzel neslin meyvelerini toplayacağız inşallah.
    Bence bu dizi erken bile kaldırıldı , oynasaydı bir 6 sene daha ne güzel olurdu !
    O zaman bugün Polat Alemdar'ın günü olsun bre rindler

Alıntıları Göster
    quote:

-Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

yok artık lebron alemdar

quote:

+%100 katılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

-Bilmiyorumm.
    -Sandığın içinde.

yok artık lebron alemdar

quote:

+%100 katılım

Alıntıları Göster
    Bildiğime göre bayram nedeniyle 1-2 hafta yayında durmayacakmış...Sonra geri gelicekmiş.Beyenmeyen izlemesin Bez bebekten iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Bildiğime göre bayram nedeniyle 1-2 hafta yayında durmayacakmış...Sonra geri gelicekmiş.Beyenmeyen izlemesin Bez bebekten iyidir.

Alıntıları Göster
    Buralarda kurtlar vadisi başlayınca sokakta adam kalmıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Buralarda kurtlar vadisi başlayınca sokakta adam kalmıyo...

Alıntıları Göster
    Ahahaha işte bu süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

Ahahaha işte bu süper olmuş

Alıntıları Göster
    anammmmmmmm bunu bana yapamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

Sana bezbebeği izle diyen yok ki
    o ne öyle KV Mv
    Ulan Alayı çakma
    Ben racon degil kafa keserim falan
    bizim sınıfta var öyle 1-2 dangalak birinin burnunu kırdıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

Sana bezbebeği izle diyen yok ki
    o ne öyle KV Mv
    Ulan Alayı çakma
    Ben racon degil kafa keserim falan
    bizim sınıfta var öyle 1-2 dangalak birinin burnunu kırdıydım

Alıntıları Göster
    Sabah gazetede okudum.
    Sadece KVP değil Eşref Saati de kaldırılmış.
    Fakat Pana film kriz olduğu için öyle bir şey yapmış.
    Show TV'ye borcu varmış.
    Belki birkaç haftalığına kaldırılır ikisi de; ama yine gelir siz merak etmeyin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.