Şimdi Ara

GurtLar vadisi yayından kaldırılmış :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    LoL ^^

K.Vadisi Yayından kaldırılmadı 2-3 hafta gösterilmiycek bunun sebebi para verilmemesi. . Sanırım Diğer kanallar arasında büyük bir çekişme olucak . .
    Benim fikrim Kanal D 'de gösterilmeye devam edilsin .
  • Kanal D olmaz.
    Çünkü: Kanal D aksiyon filmerine uzak, daha çok aşk filmlerini veriyor.
    Star TV desen o hiç olmaz.
    Ancak Atv.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canistan

Kanal D olmaz.
    Ancak Atv.

hahah ATV alırsa Recep Tayyip bile oynar o dizi de
    na şuraya da yazıyorum
  • quote:

Kanal D olmaz.
    Ancak Atv.

ATV oLursa Artık PoLat sürekli Başbakan'ı Över
    @FeteLin0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolex -- 7 Aralık 2008; 11:55:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Kanal D olmaz.
    Ancak Atv.

hahah ATV alırsa Recep Tayyip bile oynar o dizi de
    na şuraya da yazıyorum

Saçmalık.
    Eğer öyleyse Atv'de Adanalı'da da İçişleri Bakanını canlandırdılar neden gerçeği yoktu o da Akpli sonuçta.
    Zaten Show TV'de de Akp yandaşlığı yapılmıyor mu sanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canistan -- 6 Aralık 2008; 18:09:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Aslında sosyal bir inceleme ve irdeleme yapıldığında ,Polat gibi bir karakterin ortaya çıkması ve tutması çok mantıklı.
    Her nasıl ki hızla gelişen ve uçurumların ortaya çıktığı Amerika'da 60'lı yıllarda Superman , Batman ve türevi süper kahramanlar tuttuysa günümüz Türkiyesi'nde , "güçlü , dediği dedik öttürdüğü düdük,aynı zamanda hafiften ülkücü ve iyi giyinen , otoriter" bir kahramanla ortaya çıkıp içine de biraz "bilgili olma" havası katmak için "derin devlet" serpilmiş olan Kurtlar Vadisi , gün geçtikçe kötüye giden , karmaşa ve yıkıma sürüklenen sevgili ülkemizde de fazlaca tutuldu.
    Eh , haliyle ; eğitimsiz , ilgisiz kalmış , karakteri oturmamış ; daha ömründe sadece bir kere basit , beyin yıkayıcı , baskıcı ve faşistçe eğilimler ve garip zihniyetler tarafından yazılmış "uyduruk" bir kitap okumuş , arkadaş bulamayıp kendini "ocak" adı verilen garip oluşumlardaki garip insanlar arasında gerçek bir insan (!) olarak hisseden , kendini saf Türk ve Türkçü olarak savunup , ırkçı ,yapmacık olması nedeniyle kupkuru buna rağmen temelsiz olarak inanılan her görüş gibi cahilce ama aşırıya kaçan tepkiler veren , bilinç altına inildiğindeyse tamamen "Ocağa gideyim okulda bulaşan olursa dövdürteyim , arka yapayım ehara eharo" mottosuyla gelişen ve yetişen küçük "Polat Alemdar"lardan oluşma , sivri burunlu ve takım elbiseli bir nesil yetişti bile..
    5-10 sene sonrasına kadar ise güzel cinayetler , gasplar ya da seri cinayetler şeklindeki dışarı vurumlarıyla bu güzel neslin meyvelerini toplayacağız inşallah.
    Bence bu dizi erken bile kaldırıldı , oynasaydı bir 6 sene daha ne güzel olurdu !
    O zaman bugün Polat Alemdar'ın günü olsun bre rindler

Son söz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 6 Aralık 2008; 19:22:51 >

• http://img65.imageshack.us/my.php?image=704e04a664a24412a730c44ff5.jpg

Resim neden image şeklinde çıkmıyor yaw ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 6 Aralık 2008; 19:41:15 >
  • oh nasıl sevindim var ya.şu salak dizinin bittiğine.anlaşılan kv yi teğet geçmemiş kriz.bodolama girmiş resmen.
     GurtLar vadisi yayından kaldırılmış :D

tamamen propanganda.bir pkk militanını sevimli göstermece, askere karşı propaganda, özgürlük isteyenlere karşı propaganda....tamamen üstekilerin yaptırdığı bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 6 Aralık 2008; 20:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

http://img65.imageshack.us/my.php?image=704e04a664a24412a730c44ff5.jpg

• Kurtlar Vadisi nasıl yayından kaldırılıyormuş, para verilmediyse Pana Film diziyi yayından çekmiştir, Show salak mı Vadi'yi kaldırsın.
    Hem Vadi'ye kanal mı yok, bu hafta yayınlanmazsa haftaya başka bir kanalda yayınlanır.
    O kalkarsa izlenecek pek dizi kalmıyor benim için, zira Türk dizileri arasında izlediğim tek dizi, yabancıları da ileride torrnettan topluca indirmek üzere sonraki bir tarihe erteledim.
    KVP'ye bazı insanlar neden bu kadar karşı ki? Sanki Vadi'den önce bu ülkede artist tipler yoktu, okullardaki kabadayılar yoktu, cinayetler olmuyor kavgalar edilmiyordu. Bir anda bu ülkedeki her kötü şeyin müsebbibi Vadi gibi gösterilmeye başlandı, bunu başlatan da sonra tükürdüğünü yalayıp KV'yi kendi kanalında yayınlayan bir medya kuruluşuydu.
    Neyse izleyen izler, izlemeyen de varsın gitsin başka dizilerde takılsın.
  • Kalkarsa Çok Sevinecegim Vlla Şahsen

quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

http://img65.imageshack.us/my.php?image=704e04a664a24412a730c44ff5.jpg

resmi sevdim Yakışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnnameD__ -- 6 Aralık 2008; 23:10:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Severek izlediğim tek dizi idi . . .

• Dizide tek sevmediğim şey Muro'yu sempatik göstermeleriydi.Terör örgütü üyesinin bu kadar cana yakın olmaması gerekiyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

/>
    Savunanlarda Warmış Turkiye Nerden Nereye Gidiyor... Sen Farkındasın Ya Cahiller
    />
    Ufak Çocuklar
    />

Valla yazdığın cümleden hiçbir şey anlaşılmıyor.
    Bize çocuk diyorsun; ama çocukta gifleri kullanan sensin.
    Hani olur ya Pc'yi yeni öğreniyorlar msnlerini dolu gif yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canistan -- 7 Aralık 2008; 10:01:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rkkh

Kurtlar Vadisi nasıl yayından kaldırılıyormuş, para verilmediyse Pana Film diziyi yayından çekmiştir, Show salak mı Vadi'yi kaldırsın.
    Hem Vadi'ye kanal mı yok, bu hafta yayınlanmazsa haftaya başka bir kanalda yayınlanır.
    O kalkarsa izlenecek pek dizi kalmıyor benim için, zira Türk dizileri arasında izlediğim tek dizi, yabancıları da ileride torrnettan topluca indirmek üzere sonraki bir tarihe erteledim.
    KVP'ye bazı insanlar neden bu kadar karşı ki? Sanki Vadi'den önce bu ülkede artist tipler yoktu, okullardaki kabadayılar yoktu, cinayetler olmuyor kavgalar edilmiyordu. Bir anda bu ülkedeki her kötü şeyin müsebbibi Vadi gibi gösterilmeye başlandı, bunu başlatan da sonra tükürdüğünü yalayıp KV'yi kendi kanalında yayınlayan bir medya kuruluşuydu.
    Neyse izleyen izler, izlemeyen de varsın gitsin başka dizilerde takılsın.

Dün Okan Bayülgenin Disco isimli programını pek kimsenin izledgiini düşünmüyorum ama;
    dün tuncay diye bi çocuk çıktı benim konu dışına açtıgım malatyalı çocugun isyanı diye konu vardı orda paranız yerin dibine batsın diyen
    çocuga en çok hangi dizi izliyosun dediklerinizde
    KV dedi
    ve çocugun çocuk gibi davranmadıgı özenti davranışlarda bulundugu görüldü.
    dedigim gibi izleyen varsa görmüştür baya da güldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: gececi26

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Severek izlediğim tek dizi idi . . .

bu dizi kalkmaz demedi demeyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.