Bildirim
Guru's Shop: GSM Çatı Anteni
Konunun Etiketleri
Giriş
-
orjinal resmi varmı dostum -
resimdekinin tıpkısının aynısı dostum ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
ne işe yarıyor bu ? -
Çalışma şekli ile ilgili bende bir özel mesaj attım. -
evet ya kusura bakmayın gözden kaçmış...
bu anten daha önce telsiz telefona bağlıydı, kapsama alanını genişletmek için yaradığını zannediyorum______________________________
-
dostum bizim çatıda da bundan var nokia telsize bağlı eğer bu onlardan ise cihazın dekoderinden bağlanmasından başka görevi yok.telsizde iyi bir çekim mesafesi var 1500 m falan ses gidip geliyor.. telsiz dekoder arası..
quote:
Orjinalden alıntı: guru68
evet ya kusura bakmayın gözden kaçmış...
bu anten daha önce telsiz telefona bağlıydı, kapsama alanını genişletmek için yaradığını zannediyorum
-
senao sn-258 model olması lazım sanırım telsiz telefon çatı anteni....
telefonun ve çıkış katının ozelliğine ve gücüne bağlı olarak görüşme mesafesini kilometrelerce uzağa atabilir..
tahmini olarak 1.8-2.4 ghz e ayarlı olup kendi cihazı ile birlikte kullanılır ...
üzerinde ise rg 58 model 50 ohm 20 metreye yakın kablo olmalı ....
satıcı arkadaş kızmasın cihaz özellikleri doğru ise biraz katkıda bulunmak istedim ...
resim temsilidir antenin marka modeli değişik olabilir anten bu şekilde sökülüp takılabilir durumdadır....
referansınızdaki elektronik_manyak nickli arkadaşımda benim sınıf arkadaşım olup alışverisinizdeki sağlamlığı görmüş bulunmaktayız ...
dürüstlüğünüzden dolayı teşekkür ederiz...
hayırlı satışlar ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 18 Mayıs 2009; 3:23:25 >
-
peki wireless anteni olarak kullanabilirmiyiz acaba? -
@ utopiautopia: dostum ne kızması, çok sağ ol emek verdin ve bizi aydınlattın.
arkadaşımızın koyduğu resimdekinin aynısı ve senao marka, kablosu yaklaşık 20 metre.
@ zoece: wireless mümkünmü bilmiyorum ama herhalde olmaz... (frekans uyumluğu tutmaz benim bildiğime göre)______________________________
-
güzel bir ürüne benziyor..ben de merakımdan inceledim..peki wireless anteni olarak kullanılmıyorsa, wifi anteni gibi birşey var mı?..ne diye aratalım biz bunu..yani diyelim ki, yakın yerde bir parkta ücretsiz wifi sinyali var, ben bu sinyali yetersiz olarak alabiliyorum, sinyali artırıcı olarak ne kullanabilirim.??..saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: bestnewyorker
güzel bir ürüne benziyor..ben de merakımdan inceledim..peki wireless anteni olarak kullanılmıyorsa, wifi anteni gibi birşey var mı?..ne diye aratalım biz bunu..yani diyelim ki, yakın yerde bir parkta ücretsiz wifi sinyali var, ben bu sinyali yetersiz olarak alabiliyorum, sinyali artırıcı olarak ne kullanabilirim.??..saygılar
Aşağıdaki gibi bir ürün alırsın, eğer yine de yetmezse sinyal, en altta benim yaptığım gibi 90 derece açıyla alüminyum folya kaplı gördüğün gibi birşey yapıp sinyalin geldi tarafa odakla. Ben deneye deneye başardım.
http://urun.gittigidiyor.com/Digitus-9-dB-Wireless-Omni-Anten-EKRANPAZAR_W0QQidZZ16135244#aciklama
-
satıldı mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X