Şimdi Ara

Gürültü Yapan Komşu (Cinnet İçerir) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlı erkekli kalıyorlar diye ihbar et..magazin olunca gelirler
  • eğer yalnız yaşıyorsan gürültü olduğu zaman evde erotik film aç sesi sonuna kadar kökle, ses anında kesiliyor, çok yaptım bunu suçlu olduklarını bildikleri için gelip bir şey diyemiyorlar.
  • Evde oOOOOOOOOOOOooohhhHHHH yESSSSSSSSSSSAHAHASDASDASD
    dİYE BAGIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

eğer yalnız yaşıyorsan gürültü olduğu zaman evde erotik film aç sesi sonuna kadar kökle, ses anında kesiliyor, çok yaptım bunu suçlu olduklarını bildikleri için gelip bir şey diyemiyorlar.

en sağlamı bu :D
  • 10:30 dan beri uyumak için diretiyorum ama komşunun hanımının o erotik sesi hönkürmeleri beni benden alıyor adeta narin bir ayı gibi keşke ölseler ailecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin.

• hocam yeni çocuk yolda demek 9 ay sonra geceleri uyumayan bebek hırıltısıyla artık daha vahşi olacak sizin oralar kendinize yeni ev arayın en mantıklısı

edit: Çok korkutucu cığlık sesleri ,korku filmi efektlerini pc nize indirin son ses doz doz yüklenin ara ara . Çocukları korkutun yaşasın kötülük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 8 Ekim 2014; 3:01:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun. Aile fertleriniz ne diyor bu duruma?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yarısı saat 12 gibi aç matkabı.Duvarda bir yeri del.Bir daha ses olmaz.
  • Gece bağırarak Gül ve Duvarları tekmele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veletler bugün ses çıkarmıyor fazla ama uzaya gitmenin hayalini kuruyorum sonsuz uzay boşluğunda sessiz sakin yaşardım :/

• Polise gidebilirsin baktin fayda etmiyor kabahatler kanununa.bir.goz gezdir dostum kiraci.ise tahliyesi mumkun

• Bendede isin garip tarafi ust katta cocuklar hopluyor zipliyor cok az ses geliyor ama yan komsum hapsursa duyuyorum berbat bir durum. Fazla samimi olmamak gerekiyor bu tip rahatsiz durumlarda cikismak icin yoksa iyi niyeti suistimal edebiliyorlar.

• Hocam cocuklugum,gencligimin büyük kismi cafe sesiyle gecti. Müzik,mac yayinlari vb sinir hastasi olduk ailece. Bilirim yani o rahatsizligin ne demek oldugunu,tavsiyem yok cunku bi gun yapmaz 2.gün yapar insanoglu bu. O yuzden Allah size sabir versin diyorum sadece ve sagliginizi tehlikeye atacak davranislardan kacinin,insanin her turlusu var bildiginiz gibi .

• bu soruna çözüm bulabilen var mı?
  • amelie08 A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan müzdaribim kafayı yer insan

• bu tarz sorunlarda artık ciddi yaptırımlar var gürültü çıkaran huzuru bozan komşunun artık evden tahliyesine kadar yolu var bence uzman biriyle avukatla felan görüşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartOfBonnie

Kapılarını çal ve sessiz olabilir misiniz _?
    Rahatsız oluyorum de.
    Hala devam ederse polisi ara.
    Hiçbir zaman işe yaramıyor. Defalarca denendi Genelde bundan sonra piskopata bağlıyorlar.

• Arkadaşlar apartmanlarda yaşamanın zorunluğu birbirimize katlanmak ve saygı duymaktır eğer bunları yapamıyorsanız müstakil eve taşınmaktan başka çareniz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski evimizde aynı sorunu yaşıyorduk çocuklar evde 100 metre koşu yarışı yapıyordu adeta. Alttan küfrediyordum ağzıma ne gelirse bağıra çağıra sonra adam geldi baya büyüdü olaylar falan. Ben kiracıydım onlar ev sahibiydi taşındık, tabi taşındıktan sonra öcünü aldım bi şekilde ben ondan orası ayrı

Bu sefer yeni geldiğim evde de üst komşu temizlik hastası mature bi karı çıktı. Hafta sonu sabah 9'da kazı çalışması yapar gibi evi süpürüyor zemin falan aşınmıştır eminim öyle bir ses yok. 3+1 evi 4-5 saatte falan süpürüyor inatla gırç gırç ses geliyor bildiğiniz. Henüz tepki vermedim yeniyim, ama biraz daha devam ettiği takdirde burda da olay çıkacak gibi duruyor

Valla bu gecekondu hayatından gelen aşağılık insanlar olduğu sürece rahat yok binalarda. Kimse düşünmüyor ki aşağıda insan var, hastası var, yaşlısı var rahatsızlık vermeyelim. Çamaşır asılır üzerine bişey serper, 7/24 üstte koşarlar, anırarak konuşurlar. Aptal bu insanlar aptal.

En iyisi binanın en üst katında oturmak. Bir nebze rahat olur bir dönem oturmuştuk çok iyiydi valla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.