Şimdi Ara

Gürültü Yapan Komşu (Cinnet İçerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni komşu taşındı üstümüze sanki çocuk esirgeme kurumu 24 saat aralıksız Güp güp Güp evin her yerinde koşuyorlar katil olmak istemiyorum bana akıl verin muhatap dahi olmadan bitirmek isterim •içlerinize sahip çıkın diye huzur muzur koymadılar geldiklerinden beri doğdukları güne lanet olsun görgüsüz dağdan ünme ayılar ortak kullanım alanına saygı duymuyorlar sonradan ses yalıtımı yapılabilirmi bir faydası olurmu cevaplarınızı bekliyorum kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski evimizde aynı sorunu yaşıyorduk çocuklar evde 100 metre koşu yarışı yapıyordu adeta. Alttan küfrediyordum ağzıma ne gelirse bağıra çağıra sonra adam geldi baya büyüdü olaylar falan. Ben kiracıydım onlar ev sahibiydi taşındık, tabi taşındıktan sonra öcünü aldım bi şekilde ben ondan orası ayrı

Bu sefer yeni geldiğim evde de üst komşu temizlik hastası mature bi karı çıktı. Hafta sonu sabah 9'da kazı çalışması yapar gibi evi süpürüyor zemin falan aşınmıştır eminim öyle bir ses yok. 3+1 evi 4-5 saatte falan süpürüyor inatla gırç gırç ses geliyor bildiğiniz. Henüz tepki vermedim yeniyim, ama biraz daha devam ettiği takdirde burda da olay çıkacak gibi duruyor

Valla bu gecekondu hayatından gelen aşağılık insanlar olduğu sürece rahat yok binalarda. Kimse düşünmüyor ki aşağıda insan var, hastası var, yaşlısı var rahatsızlık vermeyelim. Çamaşır asılır üzerine bişey serper, 7/24 üstte koşarlar, anırarak konuşurlar. Aptal bu insanlar aptal.

En iyisi binanın en üst katında oturmak. Bir nebze rahat olur bir dönem oturmuştuk çok iyiydi valla
    Aynısı bende de var. Yukarı çok paçoz bir aile taşındı, bir yere kadar idare ediyorum ama çocuklar durmadan gürültü yapınca gece bile olsa açıyorum süpürgeyi temizlik yapıyorum.

elimde epey güçlü ses sistemi var, gün içinde çok rahatsızlık verirlerse hoparlörden death metal açıyorum veriyorum bass'ı.

Kimi zaman da hayvan gibi koltukları kaldırıp bırakıyorum altlarını falan temizliyorum. BÖyle giderse eve benchpress setini çıkarıcam ve halter çalışıcam.

80'lik ağırlığı salonun ortasına fırlattığım gibi zelzele yapıcam.

Bi çaba yok, hani evladım çocum dur falan hiç bir şey yok! Onlar yaparsa ben turbo ve nos vites arttırıyorum artık.

Eskiden komşumuz gelirdi, çocukları eşyalarımızı parçalardı sesi çıkmazdı kadının, biz de kestik selamı sabahı. Mal mal insan doldu memleket hangi birini anlatıyim.
  • apartman sahibine şikayet et ,

ciddiyim
  • oklava varsa tavana vur ses yaptıkları zaman yoksa bağıra çağıra küfür et
  • Bizde de aynı sıkıntı var. Biz kücükken annemiz döverdi. Ses yapmayalım diye şimdikiler saldım çayıra yapıyorlar.

• Uçanayı kullanıcısına yanıt
    Apartman sahibi yok üstekilerinde kendi mülkü oluyor malesef ki

• Her türlü küfürü ettim artırarak devam ediyorlar :) ölürmüsün öldürürmüsün

• ozaman rica edin ev sahibine, biraz daha sessiz olmaları için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uçanayı kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim az önce artırarak devam ediyorlar Allah belasını versin böyle anne babanın umarım yanlış birşey yapmam.. Abarttığımı düşünebilirsin ama resmen her koşmalarına yer sallanıyor

• Kapılarını çal ve sessiz olabilir misiniz _?
    Rahatsız oluyorum de.
    Hala devam ederse polisi ara.
  • tek çare üstteki yorumlar da yamışlar al eline bitane sert bişey vur tavana 15 -20 kere hiç durmadan ses kesilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 5 Ekim 2014; 22:11:21 >
  • Polise şikayet et tekrar ederlerse oklavayla gece uyudukları zaman tavana vur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisi ara

• Vakti zamanında iki kere aradım polisi, ilkinde gelmediler, ikincisinde, başka günler bu arada, sabahleyin karakolunuza gidin, şikayette bulunun dedi bunuda daha önce aradım gelmediniz dediğim için böyle bir cevap verdi. Kavga olsa gelirler onda da geç gelirler büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Polise şikayet et tekrar ederlerse oklavayla gece uyudukları zaman tavana vur

Ahaha :)))) gece uyurken tavana vurma fikri iyimis yahu :)))

• Sırf bu yüzden en üst kata taşındım.Ben olsam cidden cinnet geçirim üstümdeki daire deki veletlerin koşturması ayrı dert sesi ayrı dert.Neyseki üstümde başka daire yok rahatım.
  • Üst katta farketmez bizim alt kattan geliyordu sesler , en güzeli müstakil ev onuda nerede bulacan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yapma tak kulaklığını boşver cahillerdir

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Abi senin inşaat işini detayı neydi?

Bu arada konu sahibi insan gibi gidip uyardınız mı? Uyarmadıysanız uyarın derim.

Olmadı polis vs. çağırın komşuyla hiç kötü olmaya değmez.

Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye.
  • Uyardım artırarak devam ediyorlar :) sabır edeyim bakalım umarım yanlış şeyler yapmam :)

• Polisi ara

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.