Şimdi Ara

Gürültü Yapan Komşu (Cinnet İçerir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 yıldır yüksek giriş evde kiracı olarak oturuyorum. Binanın ses yalıtımı çok çok kötü ve eski. Üst katın telefonu titrese dahi duyuyoruz ve halı kullanmıyorlar. Kadın tam bir manyak sürekli temizlik yapıyor ve evdeki herşeyi sürekli çekiştiriyor sırf bu seslerden çocuğum uykusunda uyanıyor ve tüm gün huysuz oluyor. Okul tatillerinde 1 torunu geliyor böyle bir ses yok akşama kadar evde koşturup deli gibi ses yapıyorlar. Kapılarına masa sandalya çekerken ses yapmasını engelleyen plastikten alıp not bile yapıştırmışlığım var. İnşallah bu yazı çıkarmadan ev alıp kurtulmayı düşünüyorum taşınırkende bina panosuna daire no'larını yazıp bunlar yüzünden taşındık yazıcam.
  • Benzer durumdayım Allah'ım neden bu manyaklar hep beni buluyor diye isyan edeceğim daha önce de defalarca başıma geldi alttan yandan üstten bir şekilde rahatsiz etmeyi başarıyorlar ...un ...i ya. Önce alt katta çocuklar tepiniyordu (onların da altında birileri vardı valla ben o kaç kere çıldırıp koskoca halimle evin içinde tepindim kafalarına dank etsin diye, alttakileri hiç düşünemiyorum) şu an da üstümde bir öğretmen çift var ev "sözde" ultra lüks ama ses yalıtımı ...üm gibi üstteki okumuş cahiller kaç defa uyarı göndermemize rağmen hiçbir şey olmamışçasına devam ediyorlar masa sandalye çekip duruyorlar ...in sandalyesini gıcırdatmadan bir tarafları rahat etmiyor. Altına halı kilim hatta havlu koysalar bir sorun kalmayacak. Çok doluyum bu konuda, her gün zombi gibi geziyorum hayat tekerrürden ibaret kurtulamıyorum ...un insanlarından yeter ulan ormanda yaşayacağım bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Benzer durumdayım Allah'ım neden bu manyaklar hep beni buluyor diye isyan edeceğim daha önce de defalarca başıma geldi alttan yandan üstten bir şekilde rahatsiz etmeyi başarıyorlar ...un ...i ya. Önce alt katta çocuklar tepiniyordu (onların da altında birileri vardı valla ben o kaç kere çıldırıp koskoca halimle evin içinde tepindim kafalarına dank etsin diye, alttakileri hiç düşünemiyorum) şu an da üstümde bir öğretmen çift var ev "sözde" ultra lüks ama ses yalıtımı ...üm gibi üstteki okumuş cahiller kaç defa uyarı göndermemize rağmen hiçbir şey olmamışçasına devam ediyorlar masa sandalye çekip duruyorlar ...in sandalyesini gıcırdatmadan bir tarafları rahat etmiyor. Altına halı kilim hatta havlu koysalar bir sorun kalmayacak. Çok doluyum bu konuda, her gün zombi gibi geziyorum hayat tekerrürden ibaret kurtulamıyorum ...un insanlarından yeter ulan ormanda yaşayacağım bu gidişle
    oldukça sinir bozucu durum. valla insanın eve gidesi gelmiyor. bazen uykundan uyandırıyor üst komşu, evde rahat dinlenemiyorsun. tv pc keyfi yapamıyorsun. cinnet yaa

son 2 evde bizde de var böyle lanet komşuları çekiyoruz.

• sürekli masa sandalye çekenleri de var bunların gece gündüz demeden
  • Ben bunu yurtdışında yaşadım kiraladığım evde yan komşu türktü adam bütün gün son ses diriliş,edho kv,mafyatik diziler izliyip son ses müzik açıyordu 3 kere kapısına gittim her gittiğimde kısıyordu fakat 2-3 haftada bir uyarmak gerekiyor unutuyordu en son gittiğimde kısmıyorum aq cevabı aldım kapıyada çıkmadı en son kendi geldi izlediği seviyede açıp sesin geldiğiini duyuyor ama kuyruğuda dik tutuyordu en son dedim tamam madem sesli izliyorsun 2-3 saat izle ondan sonra kıs dedim Zar zor anlaştık en son 1 ay sıkıntı olmadı sonra ülkeye döndüm zaten yaklaşık 5 ay bu çomarla yaşadım bu yüksek ses yapma özelliği türklere has birşey apartmanda 1 tane ses yapan yoktu bu türkten başka....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Şubat 2020; 15:41:44 >
  • Batılıların bizleri neden sevmediğini birtakım yakıştırmalar yaptığını sırf şu kural tanımazlığa ortak apartman hayatında yaşama kurallarına uymama ciddiye almama hususundaki tutumlara baktığımızda herşeyi gayet net görmekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Eski evimizde aynı sorunu yaşıyorduk çocuklar evde 100 metre koşu yarışı yapıyordu adeta. Alttan küfrediyordum ağzıma ne gelirse bağıra çağıra sonra adam geldi baya büyüdü olaylar falan. Ben kiracıydım onlar ev sahibiydi taşındık, tabi taşındıktan sonra öcünü aldım bi şekilde ben ondan orası ayrı

Bu sefer yeni geldiğim evde de üst komşu temizlik hastası mature bi karı çıktı. Hafta sonu sabah 9'da kazı çalışması yapar gibi evi süpürüyor zemin falan aşınmıştır eminim öyle bir ses yok. 3+1 evi 4-5 saatte falan süpürüyor inatla gırç gırç ses geliyor bildiğiniz. Henüz tepki vermedim yeniyim, ama biraz daha devam ettiği takdirde burda da olay çıkacak gibi duruyor

Valla bu gecekondu hayatından gelen aşağılık insanlar olduğu sürece rahat yok binalarda. Kimse düşünmüyor ki aşağıda insan var, hastası var, yaşlısı var rahatsızlık vermeyelim. Çamaşır asılır üzerine bişey serper, 7/24 üstte koşarlar, anırarak konuşurlar. Aptal bu insanlar aptal.

En iyisi binanın en üst katında oturmak. Bir nebze rahat olur bir dönem oturmuştuk çok iyiydi valla
    aynı bizim komşuyu tarif ettin hocam. sabahtan süpürdüğü yetmiyormuş gibi akşam olunca da 1-2 saat süpürüyordu eskiden. Duvara vuruyorduk anlamıyordu. en sonunda kapısına çıkınca akıllandı.

• sbwhshdbqbebb

• sabah youtube'dan çok gürültülü bir video aç 10 saatlik olsun, hoparlörü ve bass ı kökle akşama kadar eve gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Bizde de aynı sıkıntı var. Biz kücükken annemiz döverdi. Ses yapmayalım diye şimdikiler saldım çayıra yapıyorlar.
    Kalitesiz ve sorumsuz anne babaların eseri. Kültürsüz olmaları da buna etken. Burası ev, oyun sahası değil ve aşağıda insan var bilincini evlatlarına aktarmamış homo sapiens adeta.

• Aynısı bende de var. Yukarı çok paçoz bir aile taşındı, bir yere kadar idare ediyorum ama çocuklar durmadan gürültü yapınca gece bile olsa açıyorum süpürgeyi temizlik yapıyorum.

elimde epey güçlü ses sistemi var, gün içinde çok rahatsızlık verirlerse hoparlörden death metal açıyorum veriyorum bass'ı.

Kimi zaman da hayvan gibi koltukları kaldırıp bırakıyorum altlarını falan temizliyorum. BÖyle giderse eve benchpress setini çıkarıcam ve halter çalışıcam.

80'lik ağırlığı salonun ortasına fırlattığım gibi zelzele yapıcam.

Bi çaba yok, hani evladım çocum dur falan hiç bir şey yok! Onlar yaparsa ben turbo ve nos vites arttırıyorum artık.

Eskiden komşumuz gelirdi, çocukları eşyalarımızı parçalardı sesi çıkmazdı kadının, biz de kestik selamı sabahı. Mal mal insan doldu memleket hangi birini anlatıyim.
  • üst bir yapıyorsa siz de on katını yapın ben de kullanıyorum bu taktiği o çocuğunu koşturuyorsa ben de köklüyorum sesi açın bass boosted bir rock arada bir çıldırın satanist diye bıçaklamasınlar ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.