Şimdi Ara

Gurur Duydum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

elin oğlu ülkemize 3 kuruşa işçi çalıştırabiliriz diye gelmiş bunda gurur duyulcak ne var utanç duyulur bundan

yaa Allah askına bırakın bu elın oglu muhabbetlerını ıstanbuldakı beledıye otobusu garajına talıp olan seyhıde bole kacırmadılarmı adam oraya mılyar dolarlık yatırım yapıp sadece turk ıscı calıstırcam dedı noldu wayy vatan topragı elden gıdıyo elden dıye mualıf oldular.sımdı noldu vatan kurtuldu demı sımdı hatırlamıyorum baska bı ulke kaptı adamı gel bıze yatırım yap dıye sana bole bole kolaylıklar saglıcaz dıye.bız o iett garajına bakalım duralım sona ıssız cok bu ulkede dıyelım

bahsettiğin konuyu bilmiyorumda adamlar bizi sevdiği için değil, en ucuz maliyetli işçiler bu garip memlekette olduğundan geliyorlar
    asıl adamlar gurur duyuyordur, başka ülkelere yelken açmışlar köle gibi işci dolu ülkemde nasılsa..
    bunda gurur duyulacak birşey olmadığını savunuyorum.

kardesım kolelıktır tutturmusunuz anlamıyorum.ıssız gezen ınsanlara sorun bıde.bıde o acıdan bakın.tabıkıde haklı oldugunuz tarflar var asgarı ucret gıbı ama o paraya calıscak dolu ıssız ınsan var sız eger ıssızlıgı dusurursenız ınanın asgarı ucrette dıye bısey kalmaz ınsanlar ıscı calsıtırabılmek ıcın.rekabetı arttırmak gerekır ısveren ıscı secmıcek.ıscı ısverenı sececek bunun baslangıcıda ıssızlıgı yok etmektır.yurt dısında calısan akrabalarınız varsa onlara sorun kole gıbı calısmak ne demek ve nıye oyle ıslerde calıstıklarını bı sorgulayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

elin oğlu ülkemize 3 kuruşa işçi çalıştırabiliriz diye gelmiş bunda gurur duyulcak ne var utanç duyulur bundan

yaa Allah askına bırakın bu elın oglu muhabbetlerını ıstanbuldakı beledıye otobusu garajına talıp olan seyhıde bole kacırmadılarmı adam oraya mılyar dolarlık yatırım yapıp sadece turk ıscı calıstırcam dedı noldu wayy vatan topragı elden gıdıyo elden dıye mualıf oldular.sımdı noldu vatan kurtuldu demı sımdı hatırlamıyorum baska bı ulke kaptı adamı gel bıze yatırım yap dıye sana bole bole kolaylıklar saglıcaz dıye.bız o iett garajına bakalım duralım sona ıssız cok bu ulkede dıyelım

bahsettiğin konuyu bilmiyorumda adamlar bizi sevdiği için değil, en ucuz maliyetli işçiler bu garip memlekette olduğundan geliyorlar
    asıl adamlar gurur duyuyordur, başka ülkelere yelken açmışlar köle gibi işci dolu ülkemde nasılsa..

kardesım kolelıktır tutturmusunuz anlamıyorum.ıssız gezen ınsanlara sorun bıde.bıde o acıdan bakın.tabıkıde haklı oldugunuz tarflar var asgarı ucret gıbı ama o paraya calıscak dolu ıssız ınsan var sız eger ıssızlıgı dusurursenız ınanın asgarı ucrette dıye bısey kalmaz ınsanlar ıscı calsıtırabılmek ıcın.rekabetı arttırmak gerekır ısveren ıscı secmıcek.ıscı ısverenı sececek bunun baslangıcıda ıssızlıgı yok etmektır.yurt dısında calısan akrabalarınız varsa onlara sorun kole gıbı calısmak ne demek ve nıye oyle ıslerde calıstıklarını bı sorgulayın

bizi elin gavuruna muhtaç eden zihniyetin .........

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bizi elin gavuruna muhtaç eden zihniyetin .........

karnı tok sırtı pek burjuva kesım!!!!!!

• ben duyamadım şahsen

sürümden kazanmak değil bence mantık
  • Turkiyedeki bir fabrika icin Turkiyeye hic bir faydasi yok Fransizlarin fabrikasi bizim iscimiz kolelik yapiyor onlar para kazaniyor demek dogru degildir. Sonucta en basitinden sizin kolelik yapiyor dediginiz isciler bu isi yapmasalar issiz sokakta ac geziyor olacaklardi. O fabrikanin yarattigi yan sanayi Turk sirketleri oralarda calisan isciler, sonra o fabrikanin devletimize odedigi vergi vs. ise diger faydalari basitce.
  • Ne zamandan beri bizim arsamıza,bizim işçimizle,bizim inşaat malzemelerimizle gökdelen dikip bunu satıp veya kiralayıp sonra da elde ettiğin beş on misli kârı ülkene transfer etmek YATIRIM sınıfına girdi acaba?

Kim yaparsa yapsın,ister yerli ister yabancı...İnşaat (eğer bir üretim tesisi değilse) yatırım sınıfına giremez...Birilerinin birilerine rant dağıtma aracıdır sadece...
  • kendimiz yapmıyoruz,yapan elin gavurunada kızıyoruz.
    yok bizi kullanıyormuş,köle çalıştırıyormuş çevreyi kirletiyormuş.tofaş ve renault fabrikası olmasa bursa biter.
    çok garip milletiz.
  • elin fransızı neden londrada,berlinde,romada değilde bursada fabrika kurar? herhalde kara kaşımıza kara gözümüze hayran değildirler!sebebi ülkemizdeki ucuz işçilik!araçları daha ucuza malediyorlar haliyle!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.