Dün gece, NTVsporda geçen yılın spor olaylarına yönelik, hazırladıkları bir yayın vardı. 2008 Avrupa şampiyonasından gollerle kısa bir özet yaptılar. Yayında TR-Almanya maçı sırasında, antremanda olupta ara vermiş İspanyol takımı oyuncularını gösterdi. Tüm takım TV den maçı izliyor. Bizim ilk gol atılınca (Uğur) İspanyollardan sanırım D Villa, ayağa kalkarak bir "nasıl koduk" işareti ile karışık bir gol işareti yaptı, diğerleri, görebildiğim Guiza ve o uzun saçlı olan defans oyuncusada "çak" gibi hareket çektiler.
Her ne kadar bu sevinçleri, Almanya yerine TR ile oynamanın avantajlı olduğu için kaynaklansada, yinede içimde bir duygu kabardı. Sevinçle karışık Gurur.
Aslında, eğer Almanyayı eleseydik, bu sevinçlerinin boşuna gittiğini görmek de keyifli olacaktı. Finalde ne olurdu allah bilir.
ve
selamlar
eski foto koymuşum,
işte doğrusu
Evet bahsettiğin vidyoyu daha önce izlemiştim ben de...Sorun o değil de Almanyaya karşı Euro2008'in en iyi oyununu oynayıp kaybetmek koymuştu bana
ispanyayı biz elerdik almanya bile b takımımızı ıkına ıkına yendi.
İspanyayı yenemezdik bence ama Almanyaya bala elendik..
Bence İspanya'yı yenerdik, yedeklerle dolu kadromuzla bile anca yenildik Almanya'ya
sagapo hocam ispanyayı elbette yenerdik,adamların gol kralı kim?güiza,teknik direktörü kim?aragones.yenmede yanında yat