koy arkasina necip,fernandes,oguzhan gibi bi uclu her turlu is yapar bence..ama tam ortalik karismisken boyle bir tweet attigi icin gozumden dusmedi degil
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
koy arkasina necip,fernandes,oguzhan gibi bi uclu her turlu is yapar bence..ama tam ortalik karismisken boyle bir tweet attigi icin gozumden dusmedi degil
Alıntıları Göster
kendine kamuoyu yaratmak istiyor olabilir. istanbul gecelerini özlemiş. Muhtemelen 300 500 daha kazanıp gidim diyordur...
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygur
kendine kamuoyu yaratmak istiyor olabilir. istanbul gecelerini özlemiş. Muhtemelen 300 500 daha kazanıp gidim diyordur...
Alıntıları Göster
Ya da şuan oynanan oyunda ben bu halimle oyanarım diyordur?
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Ya da şuan oynanan oyunda ben bu halimle oyanarım diyordur?
Alıntıları Göster
Bizim holoskodan daha iyi oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: l053r
Bizim holoskodan daha iyi oynar.
Alıntıları Göster
Kaç yaşına geldi bu adam? Amacı para kazanmaktan ileriye gitmez bence.
quote:
Orijinalden alıntı: nacikarakol
Kaç yaşına geldi bu adam? Amacı para kazanmaktan ileriye gitmez bence.
Alıntıları Göster
Drogba'ya yaslı diyordunuz
300 bin euro gibi çok düşük bir ücret teklif etsinler, kabul ederse gelsin. En kötü oynamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
parası mı bitmiş
quote:
Orijinalden alıntı: PRoMeTuS
parası mı bitmiş
Alıntıları Göster
yok artık, ne işi var ya
Hala Guti'ye laf atanlar var. İstanbul gecelerini özlemişmiş. Ezbere paparazzi tarzı laflar.
Guti Hernandez: (2010-2011 Beşiktaş JK) 37 Maç / 11 gol / 14 Asist
Cevap böyle sahada verilir. Basın da haklı ne yapsın, şu forumda bile insanların aklına sahadaki performansından çok gece hayatını yerleştirmeyi başarabiliyor.
Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D49FFCE23
Hala Guti'ye laf atanlar var. İstanbul gecelerini özlemişmiş. Ezbere paparazzi tarzı laflar.
Cevap böyle sahada verilir. Basın da haklı ne yapsın, şu forumda bile insanların aklına sahadaki performansından çok gece hayatını yerleştirmeyi başarabiliyor.
Yazık.
Samet Aybabanın yerine klübede Guti olsa Beşiktaş daha farklı bir durumda olabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Samet Aybabanın yerine klübede Guti olsa Beşiktaş daha farklı bir durumda olabilirdi.
Alıntıları Göster
Gençlere ders vermek amacıyla alt yapıda görev yapmasını isterim
quote:
Orijinalden alıntı: Ctcanbol
Yazık.
işine gelmeyeni hatırlamaz bizim insanımız. bak fernandesin istatistiklerine,bir de hakkında yapılan haberlere..
quote:
Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY
quote:
Yazık.
işine gelmeyeni hatırlamaz bizim insanımız. bak fernandesin istatistiklerine,bir de hakkında yapılan haberlere..
Alıntıları Göster
Harcadılar bu adamı el birliğiyle.Keşke geri dönse keşke tekrar bu formay giyse ama zor bu saatten sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Recharged
Harcadılar bu adamı el birliğiyle.Keşke geri dönse keşke tekrar bu formay giyse ama zor bu saatten sonra.
Alıntıları Göster
fenerbahçeli olarak şu anda takımımda görmek isterim guti'yi. kaldı ki beşiktaşın orta sahasında fernandes dışında doğru düzgün bir oyuncu bile yokken burun kıvırmak çok saçma. fikret orman'da biraz vizyon varsa guti'yi getirir. futbol oynamasa bile antrenör olarak çok şey katar beşiktaş'a.
quote:
Orijinalden alıntı: secret_spy
quote:
Yazık.
senin kendi hocan çıkıp fernandesin gece hayatı hakkında konuştu...
ayrıca guti şuanda serbest kanımca bu adam doğru düzgün idman bile yapmazken şuan gelip sizde iş yapması çok zor onu hazırlayana kadar Muhammed demirciyi hazırlayın seneye ...
ayrıca bakıyorum da Drogba alındığında yok yaşlı yok o bu diyenler guti kurtarıcı olarak bekliyor ?
hocam bu adamdan ümidi kesin bir kulübe bağlı olsa kim olduğu önemli değil en azından idman bile kalitesini belli şeyleri korumasını sağlar ....
Biz Senelerdir muhammedi bekliyoruz hala guti diyenler var , ha antrenör olarak ben de çok istiyorum ama muhammedi oynatmamaya devam edersek adamı askere alacaklar artık yaşı da geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Ride The Lightning
Biz Senelerdir muhammedi bekliyoruz hala guti diyenler var , ha antrenör olarak ben de çok istiyorum ama muhammedi oynatmamaya devam edersek adamı askere alacaklar artık yaşı da geldi
TD olarak gelicekse, yemin ederim süper olur. Oyun düşüncesini herkez biliyor bu adamın