Şimdi Ara

GÜÜÜM DİYE KAPANAN KAPILARA VARMI BİR ÇARE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul etmek gerekir ki bizim insanlarımızın büyük bir çoğunluğu kaba,saygısız,bencil ,düşüncesizdir. Bu yüzden ne yaparsak yapalım bu kapı konusuna da çare bulamayız.Büyük çoğunluk gibi olmayan arkadaşlar edinerek çözmek dışında.
  • Psikolojik bir şey olmasın bu_? belkide kıskançlık_?
    En iyisi kibarca uyarmak, eğer davranışını tekrarlarsa, kıskançlık olarak değerlendirilip o kişiyi otomobile davet etmemek yada otomobile kibar davranacağı konusunda anlaştıktan sonra davet etmek.(Mazallah kıskançlığından çizebilir de otomobili)
  • kapı kapatmakta son nokta arkadaşın paliosunun kapısını bir kapatmış kız arkadaşı cam bum patlamış yanımda oturuyor iş arkadaşım topici okurken gördüde anlattı az önce
  • 15-20 sene sonra maybachdeki elektrikli kapılar standart olur herhalde...
    o zamana kadar sensörde konur kapılara.
    Alın size çözüm
    Hemen istiyosan bi maybach almak lazım
  • en güzel çözüm sende ben böle durumlarda kapıyı kapatırlarken atlıyorum içerden elimle tutuyorum yani binebze yavaşlıyor ozaman kapının gelişi. tabiki çözüm diil ama enazından bunu görüyolar gördüklerindede gülümsüyorum salakdiiller anlıyolar azçok.. haricen küfür edüorum ozamanda anlıolar. bunun için özel terimlerim bile war
  • +18 Bi minibüsçü hikayesi vardı. Yaşlı kadın minibüsten inerken kapıyı çok hızlı çarpıp kapatıyor, kapı kapanmıyor taby. Aynı şeyi 3-5 kere yapıyor kapı kapanmıyor. Kadın: ''Şöför kardeş kapı kapanmıyor'' diyor.
    Şöför: '' Bırak abla bırak, kapının .... kydun açık gitsekde olur'' diyor.

Not: nokta noktalı kısım şahsa hakaret veya küfür etmek için yazmadım. Hikayenin içinde geçiyor. Uygun görülmezse mesaj silinsin.

İnsanların elinin ayarı olmalı.
  • Bi +18 minibüs hikayeside benden...
    Kadın, çocuğuyla beraber minibüse binip şöför koltuğunun arkasına oturmuşlar...
    Çocuk sürekli mızmızlanıyormuş. Kadın çocuğu susturamayınca;
    -Şöför amcası bi kızıverde sussun, demiş
    Şöför hafifden kafayı arkaya döndürüp çocuğa
    - ...ikerin haa ! demiş.
    Çocuğu bırak anası bile sus pus olmuş
  • Şöyle deyin ilk anda anlamıyorlar daha sonra jetonları düşüyor güzel söz:

"İKİ TANE DE ÇİVİ ÇAK BİR DAHA AÇILMASIN."
  • geçenlerde benim başımada geldi aracımın arka kapıları fazla inlip binilmediği için ilk günkü gibi hatta neredeyse üzerinde fabrika çıkısı beyaz renkli gress ler bile duruyor diyebilirim.
    kapalırı hafifçe ittin mi kendi kendine gayet iyi bir şekilde kapanıyor.

komşumuz arkaya bindi inerken öyle bi kapattı ki cidden söylüyorum ciğerim yandı!
    resmen kapıyı düktü diyebilirim.
    herlade 10 defa daha binersi benim kapı yerinden oynar gibime geliyor
  • Arkadaşım sen yine iyisin ben arabayı alalı 2 yıl olmasına rağmen , hala gıcık oluyorum kapıları çarpanlara.Tabi yurdum insanının otomobil mazisinde mutlaka şahin, doğan binmişliği olduğu için bu kötü alışkanlığı edindiler.Zamanla tarihe karışır herhalde.Ben yanıma oturan kişi indikten sonra arkasından kolumu uzatıp (boyum biraz uzunca ) kapıyı tutuyorum böylece elimle çarpmayı durdurup kendim yavaşça çekerek kapatıyorum.Ama arkadaki kapılara bi çare bulamadım (bacaamı uzatabilirim belki )
    Veya bi ses kaydı yerleştirilip, bi hız sensörü ile belli hızın üstünde çarpan kapıya tepki olarak bu ses kaydının çalması olabilir.
    - Yavaş kardeşim.
    -Çüşşşş
    - Ahhhh canım yandı
    -vb.......

• o kapıları sök otobüslerdeki gibi otomatik kapı taktır
    bide otomatik kapı çarpar yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 13 Ekim 2006; 9:27:38 >
  • mersedes s320 de kapılar vakumlu ne kadar hızlı kapatırsanız kapatın kapı tamamen kapanmıyor ve ses yapmıyor belli seviyeden sonra kapıyı kendisi çekip kapatıyor
  • otomatik kapı carpar verine kapıyı çarpana ben çarparım yazsam işe yarar mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

o kapıları sök otobüslerdeki gibi otomatik kapı taktır
    bide otomatik kapı çarpar yaz
  • ARKADAŞLAR KİMSE CANINI SIKMASIN ÇÜNKÜ FORD BİZE GÖRE Bİ ARABA ÇIKARIYOOR
    BENCE BU ARABA KAPIŞILACAK
  • bence bu görgüsüzlük, bencillik vs.değil arkadaşlar. Tofas ve reno yıllarca bize kamyon gibi araçları (şahin, doğan, toros vs) kakaladı durdu yıllarca. bunların kapıları sert davranmaktan hoşlanır. e alıştı millette buna yıllarca. hala eski alışkanlıklar devam ediyor. e tabi geçmeside zaman alacak mutlaka.

• quote:

Orjinalden alıntı: gordini

Bir de kapı açmayı bilmeyenler var.. İki aracın arasına ya da sağ tarafta duvar,çit vs olan bir yere park edersin ama yan koltukta oturan kişinin elinin ayarı,gözünün şirazesi yoktur,illa ki o kapıyı küüt diye monte eder.. Sever misin,sabaha mı saklarsın!! En gıcık olduğum şey!! E be öküz,görmüyor musun oradaki eşek kadar arabayı,duvarı vs.. En son bir arkadaşım 15 dakika arayla hem inerken hem binerken iki kere kapıyı aynı duvara toslayınca çıkardım benim gözlükleri verdim eline..

Bende anneme ve kardesıme yuhhhh yavaş olun biraz demekten bıktım artık sankı gıcıkları var bana GÜMMM diye kapımı kapatılır birde okadar dıkkat edıyorum bı yere park edınce etrafında fazla arba olmamasına ama birisi yapmıs yapacagını nasıl kapı actıysa benım kapıya vurmus siyah arabada birazcık sırıtıyo ama yapacak bişey yok nazarlık oldu artık napalım.. Sakınıyom ama nereya kadar..

• o kapılar fabrikada binlerce kere aç kapa test i görüyor hiçbişey olmaz korkma
  • arkadaş haklı millet alışmış torosa şahine en iyisi kapının yanına bi yazı yaz. bana da çok oluyo sanki intikam almak istermiş gibi çarpıyolar.
    quote:

Orjinalden alıntı: mndrs69

bence bu görgüsüzlük, bencillik vs.değil arkadaşlar. Tofas ve reno yıllarca bize kamyon gibi araçları (şahin, doğan, toros vs) kakaladı durdu yıllarca. bunların kapıları sert davranmaktan hoşlanır. e alıştı millette buna yıllarca. hala eski alışkanlıklar devam ediyor. e tabi geçmeside zaman alacak mutlaka.

• sert kapatanlara su tepkiyi veriyorum artık nasıl anlarsa (yeaahhhhhh)
  • her arabanın kapı kapanış sertliği bir olmuyo bundan dolayı bazen ayar kaçabiliyo bende böle elimin tersiyle vurasım gelio ama olmıyo herzaman mecbur katlanıyoruzz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.