Şimdi Ara

GÜÜÜM DİYE KAPANAN KAPILARA VARMI BİR ÇARE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw bende kendimi gıcık bi tip zannederdim meğersem benle aynı fikirleri taşıyan amma çok insan varmış yaaa:))) walla kim olursa olsun kapıyı sert kapatana, kapıyı kaldırıma vurana direk gömerim lafı affım yok abi malımız kıymetli bizim :)))
  • japonyada taksilerde böyle bir sistem var, apartman kapılarında olduğu gibi hidrolik bir kol vasıtası ile kapı kendi açılıp kapanıyor...
  • şaşırmadım abi adamlar robotlaşmış herşey mekanik:) işsizlik ondan tavan yaptı japonyada... insan gücüne ihtiyaç yok ki... koca fabrikada 1 müdür 1 bekçi bide tekniker var işte makineleri kontrol etsin diye :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquAnDeR -- 5 Kasım 2006; 1:10:35 >
  • vala arkadaslar aynısını bende yasıyorum yazık ya gevura vurur gibi kapımı vuruyorlar içimden bi parca kopuo sanki ama care yok herkezede söyleyemiosun yavas kapat die keske herkez burdakiler gibi aracalara deger verse
  • arkadaslar ben önceki arabamda buna benzer bir uygulama yaptım. dışarıdan gelen sesi kesmek için yapılmış birşey di ama işe yarar.
    nalburdan ince seffaf sert hortum alıyosunuz. Tüm kapıları be bagajı saran fitillerin içine sokuyosunuz. (Hortumu alırken fitilin ebadına göre alırsınız)
    Hortum ite ite kapının içerisinde döndürüyorsunuz. İlerlemez ise sıvı detarjan kullanırsınız.
    böylelikle kapıyı çevreleyen fitiller için dolu şişik bir hal alıyor. Hem ses izolasyonunu arttırır hemde kapıların sert kapanmasını engeller.
    Maliyeti düşük denenmiş bir yöntem.
  • en sonunda bir çözüm önerisi geldi teşekkür ederim
  • bencede

quote:

Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

en sonunda bir çözüm önerisi geldi teşekkür ederim
  • quote:

bende söylüyorumda yavaş kapamalarını hiç bir işe yaramıyor hatta bazısı sanki ben kapatmışım o kapıyı gibi aman boş ver senlemi yaşıcak bu araba diyor yüzsüz yüzsüz ama yinede tek çare yavaş kapamalarını söylemek gibi her nekadar işe yaramasada

sonuçta arabana kimseyi bindirmek zorunda değilsin yakınların hariç. insanlar kendi malı olmadığı zaman böyle yaparlar onlar görmemişin ta kendileridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evinc19

arkadaslar ben önceki arabamda buna benzer bir uygulama yaptım. dışarıdan gelen sesi kesmek için yapılmış birşey di ama işe yarar.
    nalburdan ince seffaf sert hortum alıyosunuz. Tüm kapıları be bagajı saran fitillerin içine sokuyosunuz. (Hortumu alırken fitilin ebadına göre alırsınız)
    Hortum ite ite kapının içerisinde döndürüyorsunuz. İlerlemez ise sıvı detarjan kullanırsınız.
    böylelikle kapıyı çevreleyen fitiller için dolu şişik bir hal alıyor. Hem ses izolasyonunu arttırır hemde kapıların sert kapanmasını engeller.
    Maliyeti düşük denenmiş bir yöntem.

walla ilginç bi yöntemde, fitilin içine hortum sokunca kapı kolay kapanırmı??? sonuçta hortumunda bi kalınlığı var... ayrıca fitilin neresinden sokuyosun hortumu??

• quote:

Orjinalden alıntı: PC WORKS

quote:

bende söylüyorumda yavaş kapamalarını hiç bir işe yaramıyor hatta bazısı sanki ben kapatmışım o kapıyı gibi aman boş ver senlemi yaşıcak bu araba diyor yüzsüz yüzsüz ama yinede tek çare yavaş kapamalarını söylemek gibi her nekadar işe yaramasada

sonuçta arabana kimseyi bindirmek zorunda değilsin yakınların hariç. insanlar kendi malı olmadığı zaman böyle yaparlar onlar görmemişin ta kendileridir.

İi de benim babam arabanın kapısını GÜMM diye kapatıyo, ona napcaz Onu da mı arabaya bindirmeyim

• abi benim de derdim aynı ama araba doğan kapıları zor kapanıyormuş acaba bunun çaresi varmı veya benim kapılarada hoşaf olurmu ileride
  • ya ben napayım... kapılar zaten çerçevesiz hele bide camlar açıkken bi kapandımı kapı düşecek sanıyorum.
    Dün akşam arkadaşın biri kapıyı açtı kaldırımın üzerine denk gelmiş herkes binince araç alçaldı tabii
    kaldırıma yapışmış kapıyı çekmeye çalışıyor bide
    arabada kız olmasa sövecektim ucuz kurtuldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.