Şimdi Ara

GÜVEN DUYGUSUNU KARŞI TARAFA HİSSETİRMEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi bir kız arkadaşım var bana güveniyor ama ben onu iyice kendime bağlamak istiyorum ven bana sonsuz güvenmesini istiyorum bende ona sonsuz güveniyorum çünkü bilirsiniz ki güven sorunsalı bir çok ilişkiyi bitiriyor yardımlarınızı bekliyorum neler yapmalıyım?

• koca forumda bir tane tecrübeli insan yok mu arkadaşlar?
  • kesinlikle yalan söyleme.

Onu sevdiğini söylemek yerine, onu sevdiğini, önemsediğini hissettir.
  • allah biliyor çok seviyorum ve önemsiyorum onu 2 ay sonra üniversite sınavı olduğu için çok tedirgin arkadaşım onu önemsediğimi her seferinde dile getiriyorum o da beni benim onu sevdiğim gibi sevsin istiyorum tek derdim bu başka taktik vs. varsa seve seve dinlerim teşekkürler
  • sen sen ol kimseye sonsuz güvenme,acısı sonradan çıkar söyliyim.
  • Hesap sormazsan karşı tarafa güvendiğini hissettirirsin ama bu durumda suistimale açık hale gelirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

sen sen ol kimseye sonsuz güvenme,acısı sonradan çıkar söyliyim.

Birine mutlak güven duymak Yapılabilecek en büyük hata demek isterdim ama insan ihtiyaç duyuyor. Aşka inanmaya birine inanmaya, güvenmeye. Bazen yanlış bişey olduğunu bile bile açıyorsun kalbini. Sonra da sonucuna katlanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız arkadaşımın suistimal ediceğini zannetmiyorum soruyorum yine de nerdeydin diye filan hep söylüyor hiç itiraz etmiyor yani sen kimsin filan diye bana güvenmesini istiyorum ama bunun tek çaresi zaman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.