Şimdi Ara

Güvender Ygs-Lys Geometri vs Karekok-Fem-Birey B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. En kötü dersim Geometri. Lys de 15 net yaptm. Mezuna kalınca çok ovulen Karekok ile basladm. Üçgen-Dortgen-Cember kismi bitti. Ortalama test başına 3 yanlisim çıkıyo. Kesinlikle hic birini kimseye cozdurmuyorm. Her sabah 30 dk uğraşıyorum sorularla. 1-2 tane o şekilde çözüp azaltyorm cozemedklermi. Şimdi dger konulara gecmedn bu konuları farklı bir kitaptan cilalamak istiyorum. Femi ygs den sonra çözeceğim. birey b aldm hiç begenmedm. Karekokteki orijinalligin 10 da 1 ini goremedm. Zoru da cok zor. Bnde guvendere baktim. Orta zorlukta güzel bir kitaba benziyor. Sizce bunu mu cozmeliyim. kital orijinal mi? Karekok ile zorluk ve orijinallik olarak kiyaslarsak nasil bir sonuç ortaya çıkar? Kitabı cozenlerden yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenderi incelemediğim için bir şey diyemicem. Ama sınavın geometrisi güzeldir, tavsiye ederim.

• Güvender'in ygs si çok kolay

• Bazı testlerde birey b inanılmaz orijinal sorular içeriyor. Kiminde de dediğin gibi çok sıkıyor. Karekökü bitirirsen bence başka kitaba gerek yok, deneme üzeri git.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.