Şimdi Ara

Güvenilir Antivirüs Programı Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre sonunda hem laptop hem de masaüstü bilgisayarıma virüs programı yüklemeye karar verdim. Ama aradığım 2 önemli husus var:

1. Sistemi fazla yormayacak, virüsler, trojen vb. tespit edebilecek

2. Sistemdeki Crack vb. şeyleri direk kafadan silmeyecek ! Evet arkadaşlar bilgisayarımda adobenin crakli programları var ve bunların etkilenmesini istemiyorum.

Bunları göz önüne alarak önerebileceğiniz programları beklemekteyim

• Sana Bitdefender'ı tavsiye ederim yapılan performans testlerinde ESET'ten sonra 2. sırada o nedenle sistemi hiç kasmıyor kasıyor diyenleri boşver onların sistemlerinde problem var ayrıca güvenlikte 1 numara crack silme olayına gelince şunu unutma kaliteli antivirüsler exe uzantılı crack dosyalarını mutlaka virüs olarak algılarlar çünkü sistemde hiç bir açık bırakmak istemezler tabii Bitdefender da bununda bir çözümü sunulmuş Antivirüs ayarları modülünde istisnalar diye bir bölüm var güvendiğin ve virüs olmadığını bildiğin dosyaları virüs taramasında virüs olarak algılamamasını sağlayabilirsin ben öyle yaptım süper oldu tarama esnasında sana o dosyanın taramadan hariç tutulduğunu da bildiriyor.
  • free ise bitdefender kullan çok basit cpu falan harcamıyor çok
    para verceksen (aliexpress de 2 dolar falan) eset kullan 3gün oldu yükleyeli pc de 1 gıdım fark bile hissetmedim. Aynı şekilde 10 oyun crackından sadece 1 tanesini sildi ve kendi keylogger denemelerimi sildi.
  •  Güvenilir Antivirüs Programı Tavsiyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Güvenilir Antivirüs Programı Tavsiyeleri

bildiğim kadarıyla norton sistemin aşırı yavaşlamasına neden oluyor. çok işlevsel program eyvallah ama bilgisayar performansınıda aşırı tüketiyor.
  • webroot çok memnun kalacaksın. ücretli ama sürekli 6 ay key ile kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroyin -- 30 Mart 2015; 23:17:04 >
  • eset sistemi en az kasma özelliğiyle tanınır
  • Antivirus icin ilk tercihim;kullanmamaktir.Cunku en iyi virus onleme araci her zaman bilgisayarin basindaki kullanicidir.Tabii,dosya indirme islemleri gerceklestiriyor veya bilgisayarina usb vs. giris cikisi cok oluyorsa gerekli olabilir.Bu gibi durumlarda ise antivirus tercihim;Eset,Bitdefender veya AVG'dir..Oncelik her zaman Esetindir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVG yi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.