Şimdi Ara

Güvenilir olmayan alışveriş sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim 2011'de Hızlıal.com'dan Samsung marka bir TV almıştım. Herhangi bir ekstra bilgilendirme olmadığından TV'yi fişe kendim takıp yaklaşık 4 ay sorunsuz kullanmıştım. Ancak sonra nedense arızalanmış, görüntü tamamen kaybolmuştu. Servis kurulumu kendim yaptığımdan garantiyi kabul etmemiş ben de durumu Hızlıal.com'a bildirmiştim. Servisin haklı olduğunu, kurulumu kendim yapmamam gerektiğini yazmışlardı. Hızlıal.com bana kurulumla ilgili olarak herhangi bir bilgilendirme yapmamıştı. Hızlıal.com Ürün Arıza - Değişim - Ürün İade Bölümü TV'yi kendilerine göndermemi, konuyla yine de bizzat ilgileneceklerini yazmışlar, belirtmiş oldukları kargoyla göndermiş olduğum halde teslim almamışlar adresime geri gelen arızalı TV'yi ücret ödeyerek almak zorunda kalmıştım. AyrıcaTüketici Hakem Heyeti'ne garanti belgem olduğu halde olmadığını bildirmeleri kendilerinin ne kadar güvenilir (!) olduğunu göstermektedir.

Arkadaşların bazıları Hızlıal.com'un güvenilir bir site olduğunu yazmışlar. Bana yapmış olduklarımaddi ve manevi olumsuzluklar ortada.Artık siz düşünün ne kadar güvenilir olduklarını. Samsung firması arızadan dolayı pek ilgilenmemiş, arıza kurulumla ilgisi olmasa da asılsız sebeplerle arızanın bizim yüzümüzden oluştuğunu, garantiyi kabul etmediklerini belirtmişti. Tüm bunlar Samsung'un da pek kaliteli TV markası olmadığının göstergesiydi. Yorum sizin.

Güvenilir olmayan alışveriş sitesi

• Ben LG'yi aldığımda araştırmıştım bu durumu sonradan haksız olmamak için, LG'de servis gelmese de kurulum yapsanız garanti dışı kalmıyor. Samsung'un kaliteli ya da kalitesiz bir TV markası olup olmadığını bilmiyorum fakat telefonları çok kalitesiz bunu söyleyebilirim.
  • Zaten televizyon geldiğinde benim satıcıya güvenmeyipyine de araştırmam lazımdı. Kurulumun alıcı tarafından yapılmaması gerektiğini bilmem imkansızdı. LG gibi başka markalar da var kurulumu yapmayan. Burada Samsung'un keyfi uygulaması var. Asıl bilgi vermeyen ve asılsız bilgiler veren Hızlıal.com baştan suçluydu. Samsung 2. planda. Şu Ramazan gününde beni hem maddi hem manevi zarara sokanların hepsini Allah'a havale ediyorum. Herkes bilsin de alışveriş yaparken Hızlıal.comu tekrar düşünse iyi olur.
  • hızlıal dan cehennemden kaçarcasına uzaklaşın. Adamlar yalan makinesi. Hele iade yaptıysanız yandınız. 1 bardak soğuk su içip unutun. Not: lütfen siteyi savunma moduna geçmeyin; yeterince acı tecrübemiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun tek bir yönüne dikkat çekmek isterim,geçenlerde bir arkadaş yazmıştı oradan biliyorum .Değişim vs için geri gönderdiğiniz tv lerin kargo parasını kendiniz ödemeniz gerekiyor yoksa firma hemen iade ediyormuş tv yi.
  • İade konusunda bir yanlışlık var galiba.Arızadan dolayı benden de göndermemi istemişlerdi ama kargoyu teslim almadıkları için ücreti ödemek zorunda kalmıştım. Özrü kabahatinden beter gibi. Sözlerine hiç güvenilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.