Güvenilir Transfer Önerisi

-
-
Aynı durum bizim içinde gerekli. Bizde genelde internetten firmalar buluyoruz ama her defasında transfer firması ara, yolcu transferi yapan firma bul fiyat al. Aldığın fiyat makul mu, firma güvenilir mi değil mi, gelecek mi gelmeyecek mi bilemiyorsun. Özellikle araçlarda şarj kablosu yada priz olanlara ihtiyacımız oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenxenon -- 20 Şubat 2025; 14:28:50 > -
Bende bir tane konu açtım. Ama cevap alamadım. Bir kaçtane firma bulduk ama fatura kesmiyorlar.
https://forum.donanimhaber.com/tavsiye-fuar-ozel-tasima-transfer-firmasi-var-mi--160765870
-
https://forum.donanimhaber.com/tavsiye-fuar-ozel-tasima-transfer-firmasi-var-mi--160765870
-
arkadaşlar işten dolayı ben de sık sık antalya-izmir-ankara-istanbul-gaziantep ziyaretlerim oluytor. taksiler malum hem temiz olmuyor hem de, bekleme vs. yapamıyorsun bundan sebep transfer firmalarını kullanıyorum, sürekli farklı firmalar aramaktan yorulmuştum; öncesinde ara mesajlaş, sürücü gelecek mi, uyuya kalacak mı korkusu vs. vs.. şimdi kullandığım bi site var rotayı tarihi girip fiyatı kendim belirleyip sürücülerden direkt teklif alıyorum. transferler için ihale oluşturuyorsun, yeni bir şey. sürücü profilleri araç fotoları ve yorumlar açıkça görünüyo, yani herşey baya şeffaf araçlarda priz, şarj var mı falan hep belli oluyor. mobil uygulamasıda var ama ben genelde mobil web kullanıyorum daha rahat geldi bana. şuana kadar sorun yaşamadım memnunum yani size de tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mertcan bey iyide hangi web sitesi yazmamışsın ki? Benim bildiğim kadarıyla Uber, Lyft gibi şirketler TR'de çalışmıyor. Ondan dolayı her yerde farklı farklı taşımacılara bakma lazım.
Sizin bulduğunuz site bir taşıma firması mı yoksa kaçak taksi mi? Ankara, istanbul, Antalya, izmir havalimanı transferi mi yapıyor sadece yoksa şehir içi ulaşımda da kullanabilir miyiz?
-
Benim kullandığım site kesinlikle yasal bir transfer platformu; yani kaçak taksi değil. Bu platform, bağımsız sürücülerin kayıtlı ve güvenilir olduğu, tüm yasal gereklilikleri yerine getiren bir sistem üzerinde çalışıyor.
Temelde, istanbul, Ankara, Antalya, İzmir havalimanı transferlerinde, büyük şehirlerde yoğun olarak kullanılıyor. Ayrıca, şehir içi transferler de mümkün olabiliyor. Örneğin, istanbul ataşehir'den Tuzla'ya gitmiştim bir defasında.
En güzel yanı ise, platformda rotanızı ve tarihi girdikten sonra kendi belirlediğiniz fiyat üzerinden ihale oluşturmanız; böylece farklı sürücülerden gelen teklifleri karşılaştırarak en uygun olanı seçebiliyorsunuz. Birde, sürücü profilleri, araçların gerçek fotoğrafları ve müşteri yorumları tamamen şeffaf bir şekilde sunuluyor, bu da güveninizi artırıyor.
Kısacası, bu siteyi kullanan birçok kişi, transfer konusunda yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmuş durumda ve ben de kendi deneyimlerime dayanarak kesinlikle tavsiye edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mertcan Bey, şu platformda bu konuda kırk yılda bir cevap aldık, ama hangi site olduğunu bir söylemedin gitti. Hızlı cevap veriyorsun, bir yandan sanki reklam yapıyor gibi yazıyorsun, diğer yandan öve öve bitiremedin şu taşıma şirketini ama arkası yarın der gibi bir türlü hangi site, hangi platform adını vermiyorsun. Bir adı var mı? web adresi var mı? Teşekkürler...
-
Merhaba esenxenon, ben en başta sitenin ismini verdiğimi zannettiğim için geç idrak ettim sorunuzu, kusura bakmayın... Aslında bahsettiğim platformun adı ottobus.net. Gerçekten de deneyimlerimi paylaşırken sanki reklam yapıyormuşum gibi geldi bana da, ama ben sadece kendi yaşadıklarıma dayanarak anlatmaya çalışıyordum. Umarım bu sefer netleşmiştir, denerseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum. Rica ederim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mertcan by, sağolasın, kızdırmadık seni inşallah, konunun özüne bir türlü gelemeyince öyle yazdım. ottobus.net adresine girdim. sitenin isminden dolayı sadece otobüs zannettim havaş gibi ama otobüsle alakası yok. gördüğüm kadarıyla vip transfer gibi birşey bu. inceleyip bende bir şeyler yazarım. umarım anlattığın gibidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenxenon -- 10 Mart 2025; 15:40:4 > -
Arkadaşlar tekrar merhaba
Yönlendirmeleriniz ve paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler. Keşke ottobus.net sistemini iki gün önce duysaydım; çünkü Ankara'da bir görüşmem vardı ve transfer için VIP taşıma firmalarına başvurmuştum ama fiyatlar uçuyordu. Taksiler hep sigara kokuyordu; bir keresinde araçtan ve sürücüden kötü koku duyunca şikayetimi paylaştım, fakat sürücü Ankara'nın soğuğunda camı açınca dondum, yine zararlı çıktım. Bayram sonrası İstanbul seyahatimde bu sistemi mutlaka araştırıp kullanacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X