Şimdi Ara

coins almak güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu hakkında pek bilgim yok, güvenilir mi, ban olasılığı fazla mı ?

• ban kaçınılmaz uzak dur.
  • Ban olasılığı fazla değil pc için konuşuyorum. ilk seferde uyarı verirler, 2. seferde coins silme, 3. sefer ban.
  • Ludosh kullanıcısına yanıt
    Böyle üç aşamaysa iyi bayağı hocam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    farazi laflara güvenip alma, pişman olursun
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Birkaç arkadaş daha yorum yaptıktan sonra karar vericem hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Valla ben satış yaptım. arkadaşlarıma da ufak meblağlarda yardım ediyorum ne onlara uyarı var henüz ne bana. coins sattığım arkadaşa da bi uyarı gitmemiş. 1m satış yapmıştım tek seferde. almak istiyorsanız pc için satış yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

Birkaç arkadaş daha yorum yaptıktan sonra karar vericem hocam

kendi hesabın yüksek levelse pek sorun olmaz genede dikkat etmekte fayda var
  • 600K falan almıştım 17 için bir kereliğine. Hiçbir şey olmadı fifa 15-16 içinde kuzenim yardırıyordu coins alıyordu devamlı hiçbir şey olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludosh

Valla ben satış yaptım. arkadaşlarıma da ufak meblağlarda yardım ediyorum ne onlara uyarı var henüz ne bana. coins sattığım arkadaşa da bi uyarı gitmemiş. 1m satış yapmıştım tek seferde. almak istiyorsanız pc için satış yapabilirim.

Information related to your EA account.

Hello,

We noticed that your FIFA Account broke EA’s gameplay rules…

We need to talk…
    Breaking our rules damages the experience for you and other players. We want to keep everyone’s gaming experience safe, secure, and enjoyable.

böyle bir uyarı aldım, bu uyarı mı? 2. uyarı mı?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ki ben hiç uyarı almadığım için.
  • Bu satış işlemi nasıl oluyor. Pazardan oyuncu mu çekiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coini aldığın gibi 1 saat içinde harcaman lazım uyarı verip coini siliyolar

• ben pcde satış yaptım 1 seferinde uyarı almıştım ama 1 ay içerisinde 4 milyon birden sattığım için oldu fazla abartmassan alıcağın meblayı alabilirsin
  • tamamen şans işi. ea kime denk getirirse artık . ben xbox ta arkadaşıma 50k gönderdim diye coins satışından direk banladılar hesabı. ama 500 k alıp-satıp banlanmayanda var. dediğim gibi ea kime denk getirirse artık
  • Fifa world zamaninda coins satarak 200 lira kazanmıştım hey gidi 😀

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Valla bana göre oyun içi para alimlari kerizlik. Ama söyle bir gerçek var fifa pointsler çöp ve sadece paket açılışında kullanılabiliyor. Paketten de hep çöp oyuncular cikiyor adamlar da bu yüzden coins alımına yöneliyor haklı olaram

• ilkinde uyarı alırsın ve coinsler silinir.sonrakilerde ban kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaycukur -- 10 Şubat 2017; 1:18:36 >
  • points aldığımda direk yükleniyor da coinsleri nasıl hesaba yükleticem ? nerden almalıyım ? mesela yabancı bir sitede 100k 10$ türk sitelerind 100k çok daha pahalı. nerden nasıl alınmalı ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.