Şimdi Ara

Güvenilir Volvo Servisleri ve Parçacıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bayramdan sonra 98 model S70 t5 almayı düşünüyorum. arabaya baktırdım ve pazarlığını da yaptım. k.maraştayım, alacağım araçta manisa'da, maraşa gelmeden önce bir takım bakımlarını izmirde yaptırıp gelmeyi düşünüyorum. İzmir'de önerebileceğiniz usta ve parçalarını temin edebileceğim yer var mı? mümkünse iletişim bilgilerini yazabilir misiniz?
    Hatta diğer illerdeki arkadaşlar da paylaşsın ki saçma sapan yerlere gidip kazıklanmayalım!!! Paramızla rezil olmayalım. Kimsenin sokağa atacak parası yoktur sanırım... Saygılar...

• VOLVO OZEL SERVIS diye bir konumuz var. Oradaki en son mesajı şöyle (umarım işine yarar):

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Orijinalden alıntı: alpergalip

Selamlar... Forumda görüdügüm kadarı ile İzmirde 3 ay önce açılan VOLMAR servisin bilgileri yok. İzmirdeki kullanıcılar için benim gidipte memnun kaldığım VOLMAR Özel Volvo servisinin irtibat numaraları aşağıdaki gibidir. Gerekli bilgisayar ve ekipman donanımları mevcut ve oldukça bilgililer.

Kemal Usta * Serdar Usta
    0554.5458198
    0535.2444767

Bugün oradaydım ilk kez gittim, gayet ilgililer.60.000 bakımını yaptırdım.Ekstra hiç bir şey değişmesine gerek görmediler.Fiyatlar zaten yetkili servise göre nerdeyse yarıyarıya uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 9 Eylül 2010; 12:13:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.