Şimdi Ara

İSTANBUL'DA SAĞLAM EXPERTİZ FİRMALARI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
28.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peugeot Renault vs bu firmalar gibi bir çok servisi artık expertiz yapmıyor.Mahkeme dava vs olaylardan dolayı expertiz yapmaktan vazgeçmişler.Sonucta hepimiz arabadan anlamıyoruz.Mecburen bir expertiz sürecinden geçirmemiz gerekiyor aracı.

İstanbulda Bu işi yapan Motor ,mekanik, kaporta ,boya ,değişen kaza vs kısaca expertiz yapan ve daha da önemlisi GARANTİLİ RAPOR veren bildiğiniz firma varmı acaba ?

• en iyisi ümran oto ekspertiz bağcılar oto centerda kesinlikle öneririm 30 kişi yaklaşık tekniker hepsi aynı anda aracı inceliyolar ben çok memnun kaldım.****i alırken 100 tl vermiştim ocak ayında.tabelada 118 tl yazıyordu kampnya vardı sanırım.sizle 2 kişi ilgileniyor saten. 1 aracı sizden ilk başta alan 1 de ekspertten çıkarken firma sahibi yanınıza gelip bilgilendiriyor.

yine ocak ayında aldıgım c4ümü satarken bi adam gitti ikitelli sanayinin orda oto rapor diye bi yere götürdü 275 tl bayıldı dedim ümran oto gidelim yok mok gık hık etti.oto rapor 2 kişi bakıyor birde 1.5 saat sürüyor işkence gibi vede eksik bakıyorlar.
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir daha oto center, istoç bilumum oto galericilerin olduğu veya yakınlarında bulunan ekspertiz firmalarının önünden dahi geçmeyin.
    Hepsi galericilerle danışıklı dövüş içerisindeler benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Kesinlikle bir daha oto center, istoç bilumum oto galericilerin olduğu veya yakınlarında bulunan ekspertiz firmalarının önünden dahi geçmeyin.
    Hepsi galericilerle danışıklı dövüş içerisindeler benden söylemesi.

aynen. Bu arkadası dınleyın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara hemen suç atmayın ayıptır. Yapan vardır da hepsi demeyin bari. Daha iki hafta önce istoçta araba bakıyordum galerici yanımda aldığı ekspertiz raporunu alıcıya telefonda anlatıyordu biz sağ çamurluk biliyorduk sol kapıda boya çıktı abi diyordu.

Dürüstlerde var yani.
  • Dudullu-ataşehir-ümraniye civarı tavsiye edeceğiniz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

İnsanlara hemen suç atmayın ayıptır. Yapan vardır da hepsi demeyin bari. Daha iki hafta önce istoçta araba bakıyordum galerici yanımda aldığı ekspertiz raporunu alıcıya telefonda anlatıyordu biz sağ çamurluk biliyorduk sol kapıda boya çıktı abi diyordu.

Dürüstlerde var yani.

rıske gırmıssınız. Bellı baslı yerlerden arac alınmaz. Mesela Bagcılar hılede bır marka ılcedır. Buradan arac alınmaz.

En azından ben almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    Yok almadım zaten aracı araştırdığımda bir sürü sorunu çıktı vazgeçtim. Ben o yorumu ekspertiz firmaları için yapmıştım galeriler için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

İnsanlara hemen suç atmayın ayıptır. Yapan vardır da hepsi demeyin bari. Daha iki hafta önce istoçta araba bakıyordum galerici yanımda aldığı ekspertiz raporunu alıcıya telefonda anlatıyordu biz sağ çamurluk biliyorduk sol kapıda boya çıktı abi diyordu.

Dürüstlerde var yani.

İstisnalar kaideyi bozmaz, iyi olanlarını nasıl ayırt edeceğiz aldana aldanamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal oto sanayide can otomotiv. Adem usta ile görüşmenizi tavsiye ederim.Araç gerekli cihaza bağlanıp herhangi bir arızası olup olmadığına bakılır,tüm kaporta aksamı kontrol edilir, test sürüsüne çıkılır ve gönül rahatlığı ile alınır.He unutmadan ücret ise 60-70 TL civarıdır.

• Ekspertiz dediğin zaman fiyat 200-300 tl nin altında olan yerler de arabanı ince bir şekilde incelemezler bu fiyata yapan yerlerde de ekspertizde önce usta aracı alıp 10-15 dakka tur atar sonra aracın boyasına bakarken tüm fitil ve kapı döşemelerini inceler gerekirse söker sonra aracı lifte kaldırır altında ne varsa bakar neresi sökülmüş takılmış kurcalanmış söyler ardından aracı bilgisayara bağlar doğumundan günümüze ne arıza varsa kaldırılmışsa silinmiş kapatılmışsa söyler gerekirse direksiyon kutusunun keçelerine kadar kılcal kamera sokar bakar sıkıntı varmı diye. Millet ekspertiz deyince 60-70 liraya computest be boyaya bakan yerler zannediyor. Ekspertiz uzmanlık işidir bu kadar basit kontrolle araç alacaksan servisede baktırabilirsin. Bu tip sağlam çalışan yerleri paylaşmak için konu açmıştım kimse umursamadıhttp://forum.donanimhaber.com/m_97365212/f_//tm.htm#97384709 . Ankara da olsanız size tavsiye edebileceğim bir yer var. İstanbul içinse kesinlikle oto center dan uzak dur ilanlara inanıp yol parası çok cebimize patladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ApexTuning

quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

quote:

Orijinalden alıntı: ApexTuning

Ekspertiz servisiwww.ekspertizservisi.com mobil oto ekspertiz hizmetinizde
    araç basinda ekspertiz servisi 2. el ekspertiz raporu
    Paranizi Riske Atmayin Ekspertiz Yaptirin Rahat Edin

Kaporta Boya Degisen Testi
    Bilgisayarli Diyagnostic Test
    Motor Kontrolu
    Yol Surus testi
    Genel Kontrol
    On takim testi

Randevu 0535 061 22 80 Evren Usta Oto Ekspertiz

Ekspertiz Raporunuz Detayli Olarak Hazirlanir
    istanbulun her yerinde arac basina gelerek ekspertiz yapmaktayiz

araç başında aracı nasıl lifte kaldırıyorsunuz veya aracın altına bakmıyor musunuz

Aracı Lifte Kaldırmıyoruz ;
    Motorda Yağ kaçağı Varmı Diye Eğilip Altına Bakmak Yeterli Oluyor Hem Altında ezik Varmı Net Oalrak Görülebiliyor
    Ön Takım Kontrolu ise Test Surusu ve Bazi Testler ile belirleniyor

Siz ; Platform Uzerinde Yapilan Ekspertize Gercekten Guveniyormusunz Sadece O Cihazlari Kulanmak icin Egitim Almis personel Sizce 10 yil Arabalar ile ugrasan birisi kadar bir aractan anliyabilirmi tabi internette herseye guvenmemk lazim yasayip ogrenmek her zaman iyidir

reklam olsun diye degil
    www.ekspertizservisi.com - avcilarotoekspertiz.com - otoekspertiz.tr.gg
    bu siteler hakkinda en ufak bir elestiri varmidir acaba ?

sadece herseyi gercek yuzuyle belli olsun diye yazdim her hangi bir kasit yok isini iyi yapan servislerde var

Araç alttan vuruksa tam bir kontrol yapmadan nasıl anlayacaksınız bence lifte kaldırmakda ekspertizin bir parçasıdır

• Bufola Arkadaşımwww.ekspertizservisi.com Evren Ustaya İki Araç Baktırdım,Gerçektende bu işin uzmanı odur.Eger İstanbulda Araba Alacaksan Baktıracagın yer Evren Ustadır,bundan emin oll gerisi hikayewww.ekspertizservisi.com
  • net bir cevap yok. demekki kimse ekspertize sokmuyor aracı..
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    masteroto yu aradım km orjinalliği için söyledikleri şuydu ve bencede doğru. Eski nesil araçlarda anlamamız zor oluyor çünkü türlü türlü dolandırıcılığı var. Ancak yeni nesil araçlarda km dolandırıcılığı yapmak zor dedi. Tabiiki marka ve model belirtmeden söyledi. yıllardır alım-satım yapan araba hastası bir tanıdığa danıştım konu ile ilgili. Oda servis bile bazen anlayamayabilir dedi. Genel analiz yapıp araç km de ise mekanik ve kaporta durumuna bakarak yorum yaparlar bence.

Farzı misal sms le tramerde çıkan km ve muayene bilgilerini, aracın yaşı, kaporta, değişen, mekanik ve baskı-fren balatasına bakarak sadece yorumlayabilirler sanırım. Zaten 100.000 km de aracı 80.000km ye düşürmez genellikle 40.000 veya 50.000 yaparlar.

Sonuçta marka ve model bazlı olarak konuşmak bence daha doğrudur.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.. ben de aramistim kmyi sormak icin belki ayni gune denk gelmisizdir :) tramerden gelen son muayene ve uzerinden gecen zaman da bir nebze bilgi veriyor aslinda. Araba buldugumda buraya goturucem..

• @allstar34 kardeşim sana katılıyorum. Çünkü bahsettiğin olay başıma geldi ilk arabamı alacağım zaman istoç oto ticaretin orda bi ekspertiz firmasına gittik baktılar arabanın sağına soluna hiçbi sıkıntısı yok dediler aldık. Sonra öğrendim ki araba yağ yakıyormuş o yüzden araba alırken kesinlikle araç sahibinin tanıdığı kimselerin yanına gitmeyin ekspertiz için. O arabayı sattıktan sonra üstüne biraz daha nakit koyup Golf aldım. Tabi o zaman akıllanmıştım internetten baktım dolapdere sanayi sitesinde yeşil oto ekspertizi buldum. Adamlar arabanın her yerine baktı sadece sol çamurlukta boya çıktı onuda satıcı söylemişti zaten. Benden size bi tavsiye ekspertiz için hiç boşuna yetkili servise filan gitmeyin çünkü gereksiz derecede pahalı, Daha öncesinde bi arkadaşım için yetkili serviste ekspertiz yaptırmıştık pişman olmuştuk.

adres bilgileri aşağıda belki lazım olur, ben gittim memnun kaldım sizde gönül rhatlığıyla gidebilirisniz.

Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dolapdere Sanayi Sitesi 22. Ada No : 12-14 ikitelli / BAŞAKŞEHİR
    Tel: 0212 549 34 61 - 0533 059 9326
    www.yesilotoekspertiz.com.tr
    Oto Ekspertiz | Garantili Oto Ekspertiz İstanbul
    http://www.yesilotoekspertiz.com.tr

• Bu konuda mahkemem devam ediyor. Özel expertiz merkezine göstererek fiat punto aldım ve aracımı satarken de arkadaş aynı firmaya expertiz yaptırmak istediğini söyledi ben alırken 2 parça boya var diyen firma satarken 6 parça boya, öne panel komple değişmiş dedi :) .. Mahkemeyi bekliyorum. Kime güveneceğimizi şaşırdık.
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    Zaten oralardan araç alanda pek kalmadı. Malum ya pert araba satıyorlar, ya dolandırıcılık yapıyorlar ya da herşey normalse aşırı yüksek fiyat çekiyorlar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.