Şimdi Ara

İSTANBUL'DA SAĞLAM EXPERTİZ FİRMALARI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
28.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep merak etmişimdir. Orada satılan sıfır arabalarda durum nedir? VW Jetta veya Opel Astra gibi.
  • İstanbulda garantili bir firma Sultangazi oto ekspertiz markası sunabilirim size bende 3 aracımı akrabalarımda dahil kendilerinde yaptırdım.
  • Konu hortlatılmış fakat yazayım, Oto Rapor, İstanbul'da birkaç şubesi var.
  • Best Oto var şişli taraflarında. Orayı öneririm.
    www.bestotoekspertiz.com/
  • Bostancı sanayi sitesinde .... Bostancı oto ekspertiz kumral oto var..
    Fatih Önal :05330941022 2. el araba almadan önce mutlaka gösterin derim.. fiyatlarıda makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarians -- 21 Ağustos 2016; 1:31:42 >
  • yukardaki 3 firma garanti veriyormu.yazılı garanti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ümran oto ya götürüyorum Oto Center da 150 liraya bakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilotoekspertiz

Ekspertiz seçerken dikkat edin internette hakkinda kötü yorum olan yerleri daha cok değerlendirin ve düşünün gerçekten bu sektörde bu işi bilmeyerek yapan yerler var.

Bizim Beylikdüzü oto ekspertiz ihtiyaciniz icin yardimci olabiliriz bu mesaj ile gelenede %20 indirim kisa sure için

Gümüş oto ekspertiz

Beylikdüzü yakuplu mah. Hürriyet bulvarı No 53/7

www.istanbulotoekspertiz.com

0535 061 22 80

Hep merak etmişimdir diyelim siz orjinal dediğinzi güvendik aldık.Fakat araba kazalı veya pert çıktı ?

Bu durumda size karşı ne gibi yaptırımımız olabiliyor ? Veya ne gibi sorumluluk alıyorsunuz bu durumda

• Istanbul avrupa yakasi oneri var mi ?

Butun yuruyen aksam(amortisor , yay vs) , yanal yol tutus testi , ruzgar testi vs vs lazim kendi aracim icin.
  • Ümraniye çakmak ta master oto ekspertiz mükemmel işini yapıyorlar tavsıye ederim fiyatıda uygun
    http://masterotoekspertiz.com/
  • otorapor, kurumsal firma; galericiye minneti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilotoekspertiz

Ekspertiz seçerken dikkat edin internette hakkinda kötü yorum olan yerleri daha cok değerlendirin ve düşünün gerçekten bu sektörde bu işi bilmeyerek yapan yerler var.

Bizim Beylikdüzü oto ekspertiz ihtiyaciniz icin yardimci olabiliriz bu mesaj ile gelenede %20 indirim kisa sure için

Gümüş oto ekspertiz

Beylikdüzü yakuplu mah. Hürriyet bulvarı No 53/7

www.istanbulotoekspertiz.com

0535 061 22 80

Değer düşümü ile ilgili expertiz hizmeti sunuyor musunuz?

• Bugüne kadar çeşitli illerde birçok firmada ekspertiz yaptırdım. Otorapor kadar detaylı inceleyen de detaylı rapor veren de görmedim. Örneğin diğer firmalar aracın neresi boyalı neresi değil ona bakıp geçerken otorapor boyanın mikron kalınlığına varıncaya kadar raporda belirtiyor. Ha fiyatı da diğer firmalara göre yüksek ama bence değer.
    Alacağınız aracın 40 bin liranın üzerindeyse kesinlikle otorapor.
  • Buffa B kullanıcısına yanıt
    umran bağımsız araç ekspertiz merkezleri
    Anasayfa - Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Merkezleri
    http://www.umranoto.com.tr/wp-content/uploads/blg23-728x1024.jpg

EKSPERTİZ ARAYANLAR BU LİNKE TIKLARLARSA ZATEN BAŞKA BİR YER ARAMALARINA GEREK KALMAYACAK

• evet bende otorapor 'u tek geciyorum. bi arkadasima araba almistik. onla beraber gittik. arkadasim yaptirdi otorapor'da. kendisi de ikitelli avek çalışanıydi zaten. profosyonelligi gorunce sasirmistim. 3-4 ay sonra arac aldim. direkt götürdüm cok memnun kaldim. aracın on farinda ufak bir cizik varmis. onu bile soyledi. ben bile zor gördüm yani. şimdi bi arac daha alacagim, yine oraya giderim buyuk ihtimal. Evet biraz tuzlu ama napalim. icimiz rahat olur en azindan.. ne aldigimizi biliriz.
  • evet bende otorapor 'u tek geciyorum. bi arkadasima araba almistik. onla beraber gittik. arkadasim yaptirdi otorapor'da. kendisi de ikitelli avek çalışanıydi zaten. profosyonelligi gorunce sasirmistim. 3-4 ay sonra arac aldim. direkt götürdüm cok memnun kaldim. aracın on farinda ufak bir cizik varmis. onu bile soyledi. ben bile zor gördüm yani. şimdi bi arac daha alacagim, yine oraya giderim buyuk ihtimal. Evet biraz tuzlu ama napalim. icimiz rahat olur en azindan.. ne aldigimizi biliriz.
  • Gecen hafta autotam'a gittim. Acikcasi cok memnun kaldim. Arabayi didik didik inceliyorlar. Yalniz 250tl aldilar, biraz pahali geldi.

• merhaba. bagcilar automall deki ümran oto expertiz hakkinda ben de yorum yapmak istiyorum. oradaki bir galeriden nissan almera arac alacaktim. internetten arastirdigim kadariyla umran oto expertiz hakkında olumlu seyler yazılmıştı. alacağım galeriye gittim. aracı beğendim ama belki benim görmediğim birşey söyler diyerek, Ümran oto expertize götürmek istiyorum dedim. galerici de "tamam abi hemen zaten bizim bir üst sokakta" dedi. araci oraya ben götürdüm , zaten 500 metre bile degildi. baskının bitik oldugunu, amortisör kule bilyasinin bozuk oldugunu o yolda anladim ama yine de kabulumdu.. araci expertize goturduk. 190 lira para ödedim. bu arada galerici ile expertiz yapan insanlar birbirini hic tanimiyormus gibi gayet mesafeli duruyorlar.siramizi beklemeye basladik.. araclar expertiz yapılırken izleyebileceğiniz bir bölüm yapmışlar. gercekten cok şeffaf bir düşünce.. benim aracimdan onceki araçları izlemeye başladım. eğer ki otomobillerden anlamiyorsaniz gercekten bu adamlar emeğinin hakkini veriyorlar diye düşünebilirsiniz ama biraz işten anliyorsaniz durumun bambaska bir hal oldugunu anlayabilirsiniz. arabayi lifte kaldirdilar. arabanin altinda abartmiyorum 6 kisi var, ellerinde fenerler alakasiz yerlerde saga sola tutuyorlar. isik tuttuklari yerlere bakmiyorlar bile.. sadece goruntu olsun diye is var. 2 dk sonra araci indirip dynoya soktular. aracin debriyaji bitik oldugunu anladığım icin buradaki çıkacak sonucu cok merak ediyordum. neyse dynoda bitti araci teslim aldim.. irikiyim bir adam geldi. servis sefiymis. dunyanin bir numarali mekanik ustasi edasiyla basladi arabayi yorumlamaya, arabada iki parca boya var, degisen yok tamponlar boyali dedi. bunlari biliyordum zaten.. kayış kasnagindan ses geliyor rulmani değiştirilmeli dedi. hangi kayis dedim. triger kayisi dedi. ben de bu araclarda triger kayisi yok dedim, bu araclar zincirli dedim. gülerek hayir efendim triger kayissiz arac olmaz goturun ustaniz anlar siz bilmiyorsaniz dedi. ben de sesimin rengini biraz degistirerek israr ettim. kelime oyunu yaparak v kayisina bagladi olayi.. debriyajda ayarsizlik var dedi. ayar yapilmasi lazim dedi. baski balatanin degismesi gerekli mi diye sordum. ona usta karar versin dedi. surekli yuvarlak cevaplar veriyordu. balatan bitik diyemedi! arka fren balatalari bitik durumdaydi ve bu fren testindeki grafikte acikca cikti.. cok bilmis ustanin yaptgi yorum: lastik havalarindan olabilir, balatan biraz daha goturur!

dyno testindeki sonuc 47hp ydi. arac normalde 98hp. bukadar dusuk cikmasinin sebebi aktarmadaki kayiptir fakat bizim ustaya gore motor performansi cok iyi, sanzimanla motor ayni anda hareket ediyormus o daha onemliymis... bu ve bunun gibi bircok sacmalik dinleyip ciktim.. 190 lira havaya uctu, neyseki son bir pazarlikla galericiden 200 lira kirpmistim expertiz parasi olarak..

• Iyi ki yazdiniz binlari...bilsin insanlar..su anda en muhim sorun mu oto eksperler.adsm gibi yonetmelik yok

• son 1 yıldır araba almak için ilanlara bakıyorum ama hala istediğim kriterlerde bir araç bulamadım. Youtube'da araç testlerini izlerken tesadüfen rastladığım bir expertiz kanalı baya ilgimi çekti. istanbulda ikamet etmiyorum ama eğer istanbuldan araç alacak olursam buraya gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 31 Aralık 2017; 15:55:4 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.