Şimdi Ara

güvenilmeyecek 1 gb ci daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arda.wg@hotmail.com 81 lwl charı bana shard +8 md +8 .... we bır kac ıtem karsılıgında werecektı bu gb cı arkadasımız dedımkı ya vermezsen 38 yasında adamım dedı bı oyun ıcın anama sovdurtmem dedı bende ok ddm werdım ıtemlerı werdıgım anda aldı kactı akaradakı pm sıde KoLpha,KasaChar20 sakın bu adamdan alısverıs yapmayın kanmayın...

• gecmis olsun benide ekledi yüzyüze olmadigi icin kabul etmedim. by dedikten sonra küfür edip engelledi
  • Msn almak çok zor değil yeni msn üyelik alıp yine gelir siz değişmedikten sonra yine dolandırır ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shisha

Msn almak çok zor değil yeni msn üyelik alıp yine gelir siz değişmedikten sonra yine dolandırır ..

• Forum da bu tarz tatsızlıklar çok olmaya başaldı yakında bu konularda yardımcı olmak için bir projem var.
  • Aslında Klasik laftır bir oyun için anamamı sövdürtçem bunun diyen adamdan korkacaksın:)...

Ne olursa olsun online alışveriş yapmayın desemde karlı çıkacam diye veya acele olsun istediğiniz için soyanda çok olur soyulanda...
  • Terbiyesiz işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anama sövmekle yetinmeyin gelin becerin diyen 38 yaşında anası belli babası anonim olan bir tip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.