Şimdi Ara

Güvenle kaldır simgesine tıklayınca internet kesiliyor !!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün flash diski çıkartmadan önce sağ alt köşedeki "donanımı güvenle kaldır" seçeneğine tıklayınca internet bağlantım kesildi.

İnternete tekrar bağlandım ve sağ alttaki o simgeye (flash disk takılı değilken) yine tıkladım. Orada görünen tek donanım olan USB modem için kaldır komutunu da vermedim (sadece tıkladım, USB'den bağlı olan aygıtlar görünsün diye) ama internet bağlantısı yine kesildi.

Yani ne zaman "donanımı güvenle kaldır" simgesine tıklasam internet gidiyor. Şimdilik ölümcül bir sorun gibi durmuyor ama önceden böyle bir şey hiç olmuyordu... Sorun nedir? Fikri olan var mı?.. İnternette de bir şey bulmadım...

Windows XP SP3 ve Speedtouch USB ADSL modem kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasatime -- 18 Aralık 2009; 13:49:30 >

• Evet ben de aynı sorunu windows 7 de yaşıyorum; ilk başlığı gördüğümde senin de W7 kullandığını düşünmüştüm.. Ben çözüm olarak taktığım USB belleğin masaüstünde açılı bir dosyası kalmayana kadar tek tek kapattıktan sonra direk porttan çekiyorum?!.. Bulabildiğim yöntem sadece bu selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozak78

Evet ben de aynı sorunu windows 7 de yaşıyorum; ilk başlığı gördüğümde senin de W7 kullandığını düşünmüştüm.. Ben çözüm olarak taktığım USB belleğin masaüstünde açılı bir dosyası kalmayana kadar tek tek kapattıktan sonra direk porttan çekiyorum?!.. Bulabildiğim yöntem sadece bu selamlar...

Flash disk takılı değilken de dene istersen. O sağ alt köşedeki donanımı güvenle kaldır simgesine flash disk takılı değilken de tıklayınca aynı şekilde internet bağlantısı kesiliyor bende. Yani tam olarak flash diskle alakalı değil. Sadece öylesine o simgeye tıklayınca da gidiyor bağlantı.

Dün akşam virüs var mı diye de baktım ama yok. NOD32 bir şey bulamadı. İnternet üzerinden Panda ve birkaç antivirüs firmasının online taramasını da yaptım,temiz çıktı bilgisayar ve flash disk... Windows'un bir ayar mı değişti, yoksa donanımsal bir sorun mu cidden merak ediyorum...

• 3G bağlantımı kullanıyorsunuz yoksa DSL mi?
  • evet win 7 de benim gidiyor wireless i söküp takmam gerekiyor yada re yapmam
  • 3G bağlantı kullanıyorsanız modeminiz 3G aygıtı windows usb sürücü olarak görmekte internette gezinirken kesinlikle donanımı güvenli kaldır seçeneğine tıklayıp aygıtı kaldırmayın , kaldırırsanız modem bağlantısı koparak internetiniz kesilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

3G bağlantı kullanıyorsanız modeminiz 3G aygıtı windows usb sürücü olarak görmekte internette gezinirken kesinlikle donanımı güvenli kaldır seçeneğine tıklayıp aygıtı kaldırmayın , kaldırırsanız modem bağlantısı koparak internetiniz kesilecektir.

Yukarıda da yazdım, benimki ADSL, kablolu... USB modem kullanıyorum...

Kaldır komutu vermesem de o simgeye tıklayınca internet bağlantısı gidiyor. Donanımı kaldırmak için önce sağ alt köşedeki simgeye tıklamak, sonra da açılan listeden kaldırmak istediğin aygıtı seçmen gerekiyor. Benim durumumda seçip kaldırma işlemi yapmasam da gidiyor bağlantı. İlk tıktalamada. Liste açılırken daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb den bağlanıyorsanız kesilmesinin mantıklı nedenleri olabilir.belkide tüm usb girişlerini anlık yeniliyordur siz oraya tıklayınca , ve bağlantıda kopuyordur.benim aklıma bu geldi. çözümü ethernet ile bağlanmak olacakttır diye düşünmekteyim

anakart ayarlarında bir sorunda meydana gelmiş olabilir. biostan bi load optimize defauld çekmeyi deneyim. başkada aklıma bişe gelmedi(bendede bir keresinde usb ye taktığım donanimlar çalışıyomuş gibi gözüküyod ama çalışmıyolardı, biostan dediğim şeyi yapınca düzelmişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 19 Aralık 2009; 12:34:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.