Herkese merhabalar..ben dün yeni sistem topladım..işletim sistemini ve driverleri kendim kurdum ancak anakartın driverini yükledikten sonra sağ alt köşede donanım güvenli kaldırma simgesi (usb bellek takınca çıkan simge) belirdi ve harddiski gösteriyor..yani donanımı durdur dediğimde harddiskimi gösteriyor..neden kaynaklanır v enasıl giderebilirim bana yardımcı olur musunuz lütfen..
Nvidianın sitesinden bunun bir bug olduğunu okumuştum. Herhangi bir sakıncası yok. İllada o simgeyi orda görmek istemiyorsan anakartın driver cd sinden yüklediğin ide/sata driverlarını kaldırıp windows'un kendi sürücülerini kullanmasına izin vermelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: Criminal Origin
Nvidianın sitesinden bunun bir bug olduğunu okumuştum. Herhangi bir sakıncası yok. İllada o simgeyi orda görmek istemiyorsan anakartın driver cd sinden yüklediğin ide/sata driverlarını kaldırıp windows'un kendi sürücülerini kullanmasına izin vermelisin.
+1
teşekkür ederim Criminal Origin..doğru söylüyorsun..anakartın cd sinde ide/sata driveri yükledikten sonra oldu..peki o kurduğum driveri nasıl kaldıracağımı ve windowsun kendi sürücülerini kullanmasını nasıl sağlayacağımı da tarif edebilir misin..?