arkadaşlar ttnet in sunduğu güvenli internet hizmetini kullanıyorum fakat online işlem merkezinden devre dışı bırakmama rağmen bitürlü devredışı olmuyor modemi açıp kapatıyorum pc yi yeniden başlatıyorum yok bitürlü devre dışı olmuyor öyle bırakıyorum bakıyorsun bazen kendiliğinden birkaç gün sonra devre dışı anlamadım nasıl bi sorun müşteri merkezini aradım bana modemin fişini çıkar falan zaten denediğim şeyleri söylüyor napabilirim yardımcı olurmusunuz
Bu sistem duzgun calismiyor, 3-4 tane aboneligi olan bir müsterimiz kac kere denediyse ikinci hatti bir turlu guvenli yapamadi, ttnet kontrol sayfasinda yapildi gorunuyor ama 3 nolu hat yapilmis 2 nolu hat acik, kontrol ediyoruz hersey dogru, 5-10 kere ac kapat yaparak zor gecirdi, kapatacagi zaman kapatamadi. 1 hafta sonra müst. hizm. ile kavga ederek lanet olsun istemiyorum sizin olsun diyerek iptal etti. İşiniz zor ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Bu sistem duzgun calismiyor, 3-4 tane aboneligi olan bir müsterimiz kac kere denediyse ikinci hatti bir turlu guvenli yapamadi, ttnet kontrol sayfasinda yapildi gorunuyor ama 3 nolu hat yapilmis 2 nolu hat acik, kontrol ediyoruz hersey dogru, 5-10 kere ac kapat yaparak zor gecirdi, kapatacagi zaman kapatamadi. 1 hafta sonra müst. hizm. ile kavga ederek lanet olsun istemiyorum sizin olsun diyerek iptal etti. İşiniz zor ...
lanet olsun ya kaç gündür faceye giremiyorum müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsem iptal ettireyim bari
kardeş geçici çözüm olarak ultrasurf isimli programı indir kur faceyey girebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: eycee
kardeş geçici çözüm olarak ultrasurf isimli programı indir kur faceyey girebilirsin
teşekkürler bidenicem bakalım
çözümü bende kardeşim bi site vericem burada isim şifre istiyicek istediğinizi yazın yerki bişey yazın sonra karşınıza bir sayfa açılcak sayfadaki bölmeye giremediğinizin sitenin urlsini yapıştırın sizin için açsın logintocontinue.coom.pw/kOnrCN6fS2FHo1x//lol/en/?i=358407