Şimdi Ara

Güvenli LoL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunnoob -- 16 Ocak 2013; 19:11:31 >

• Pm at bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik alamıyorsan oyunada giremezsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç?
  • ttnet online işlemden kapatılıyor güvenli internet :/ ama babanın vardır bir bildiği yaramazlık yapmışsındır kesin
  • Eğer uslu bir çocuk olabilirsen bir gün lol oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Margu -- 15 Ocak 2013; 21:33:56 >
  • metin2 kokusu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

metin2 kokusu aldım

Diablo kokusu aldim pvp gelmemis daha diyorlar ?
  • Baban iyiliğin için yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

metin2 kokusu aldım

bir kaç güne 1.0.7 patch i geliyor pvp eklenicek onunla fakat team death match olayını ertelemişler çok dengesilik oluyor beğenmezmişiz diye.

bu gelicek patch ile sadece duello yapılıcak arenalarda 4 kişiye kadar destek veriyor free for all şeklinde
  • quote:

quote:

quote:

metin2 kokusu aldım

bir kaç güne 1.0.7 patch i geliyor pvp eklenicek onunla fakat team death match olayını ertelemişler çok dengesilik oluyor beğenmezmişiz diye.

bu gelicek patch ile sadece duello yapılıcak arenalarda 4 kişiye kadar destek veriyor free for all şeklinde

Ben ilk 3 ay falan oynadim deli para yaptim rmahdan sonra biraktim dahada girmem Diablo 2 daha iyi.Sozde PvP ilk acildigi zaman gelecekti bide blizzard cok bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

metin2 kokusu aldım

Ben ilk 3 ay falan oynadim deli para yaptim rmahdan sonra biraktim dahada girmem Diablo 2 daha iyi.Sozde PvP ilk acildigi zaman gelecekti bide blizzard cok bozdu.

Aynen toparlamaya çalışıyor şimdi d2 yi uzun süre oynadım ama d3 ün d2 kadar büyük başarı alamamasının bir kaç sebebi var aslında
    herkes d2 den sonra olağanüstü bişi bekliyordu ama ozamanlarda blizzard'ın para basma makinesi wow çıkmıştı tüm ekibi dikkatlerini oraya topladılar diabloyu öldürdüler resmen sonrada wow artık bitmeye başladı zırt attılar oyunu üstümüze.

kötü demiyorum d3 ama o 12 yıl içinde blizzard hem diablo ekibine oyunu yaptırmadı üstüne eski ekibin yarısını boşverip d3 ü yeni bir elemana verdiler jay wilson denen herif forumlarda bayağı ağır küfürler ediliyor kendisine d2 ve d1 in yapımında baş rol oynamış kişilere küfrediyordu geçende jay wilson özür dilemiş ama :D

ama bu pvp ile bir geri dönüş bekliyorum çoğu kişiden şuan public beta test serverında oyunculara açık bir şekilde deneniyor bakalım herkes küfretti jay wilson a ama bizi şaşırtabilir belli olmaz d2 nin hatırına aldım d3 ü gayetde eğlendim 5 ay oynattı kendini arada girip oynuyorum bazen bu 1.0.7 gelsin geri dönerim kesinlikle

zaten oyun belli bir zamandır hazırdı bu pvp olayını dengeleyememişlerdi(kolay değil adamlara küfretmemeklazım) en sonki blizzconda denetmişler millete team deathmatch i onlar ekleyin oyuna demişler ama vazgeçmiş adamlar birazda haklılar şimdi bir barbar la wiz vs atsa barbar üfledimi öldürür wiz i oyüzden yavaş yavaş dengeleyip oyunu mükemmelleştirmeye çalışıyolar bakalım bekliyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.