Şimdi Ara

Güvenlik duvarını nasıl pasif edebilirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben internet cafeden eve bir hat çekmişim overnet film vs. indirirken download hızım çok düşük ve bazen yok denecek kadar az...
    Cafeye baktım Modemin markası D-link 600 bununla ilgili arama yaptım zamanında, çok seyler vardı resimli anlatımlar falan ama hiç birini tutturamadım.
    Yani ben burdan asagıdaki cafenin modeminin güvenlik duvarını nasıl kaldırabilirim..
    Yardım edebilirseniz sevinirim. Tesekkürler...

Yani cafedekiler bir şey den anlamıyorlar şimdi onlara bundan soz etsem kiyamet koparırlar...
    Sen bizim güvenligimizden ne istiyorsun falan derler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azadi -- 10 Mayıs 2005, 23:47:50 >

• harbi adamların güvenliğinden ne istiyorsun?!..
  • denetim masasından güvenlik duvarı seçeneğini çalıştırdığında güvenlik duvarını kaldır dersin..olay çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: krack

denetim masasından güvenlik duvarı seçeneğini çalıştırdığında güvenlik duvarını kaldır dersin..olay çözülür

Bu beni virüslere karşı korumasız bırakır...
    Benim derdim pclerdeki güvenlik duvarı degil. Adsl modemin kendisinde firewall olayı var o fasif edebilmek lazım.
    Nat ruly ayarlarındanbir seyler yapılıyo yeni nat ruly diye bir dizin yaratmak gerekiyormuş ama ben yenisini yaratmak istedigimde hata veriyor..
  • Ben sorunun o olduğundan emin değilim ama madem kapatmak istiyorsun bunu VARSA o modemin kurulum programından yapmalısın.Veya ZyXEL (benim modemim :) ) de olduğu kurulum programı yoksa ve onun yerine bir Net-Based Konfigurator varsa ona bağlanman lazım.Mesela bende explorer'a 192.168.1.1 yazıp bağlanıyorum şifrenin ardından firewall ayarları dahil tüm ayarlara ulaşıyorum.Sen de işte modemin durumuna göre bu iki yoldan birini kullanmalısın bence... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.