Şimdi Ara

Güvenlik görevlileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi akıl danışacağım size bugün Zeus’un grup diye bir güvenlik şirketine kayıt yaptırdım güvenlik kimliği alana kadar çalışma fırsatı veriyorlarmış falan dediler,ama ben 300 lira ön ödeme verdim,sonra eve geldiğimde kıllandım gibi yani için rahat etmedi dolandırıldım hissettim şimdi bana makbuz verdiler ödenen yaptığım için ama ben vazgeçmek istiyorum diğer yarım kalan 350 tl ti ödemesem sıkıntı olur mu ? Ya da ödeyecek miyim ? Bide güvenlik işi nasıldır ? Deneyimi tecrübesi olan yazabilir mi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Önden para istemeleri saçma

• Aynen ama bi anlık işsizliğin de vermiş olduğu refleksle verdim parayı içim gitti ama vazgeçsem diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Aynen ama bi anlık işsizliğin de vermiş olduğu refleksle verdim parayı içim gitti ama vazgeçsem diye düşünüyorum
    Parayı geri vermezler bence. Ama dene yine de

• sorun yok kayıt için önce alırlar parayı başladığı gün gidersin 13 14 gün derse gitceksin sonra sınav var sınavı geçersen kartını alırsın.. sonra iş arayacaksın..

tepe güvenlik
    euroserve
    g4s
    Securitas

bunlar sıkıntı çıkarmaz en iyileri..
  • Hocam bide sınav kolaymıdır? Ve ben şimdi vazgeçsem bile diğer yarım parayı ödemesem olur mu ? Yani şimdi 300 lira verdim ve makbuzumu aldım fakat diğer 350 lirayı ödemessem problem çıkar mı onu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korkma sıkıntı olmaz. Boş kalacağıma yapayım bir süre der, 5/6 sene sonra nerden bulaştım bu işe dersin.

2000 lira alacagın max. Paradır. Kendine adam gibi iş bul bence.

• Hocam siz şuan güvenlik görevlisi misiniz ?

• benim ark silahlı güvenlik kimlik kartı aldı .. 2500 tl. neyse işe basvurdu bankalara falan boy en aşa 1.70 olması gerekmiş ark ise 1.68 den almadılar bunu ona kurs söylememiş ve boşu boşuna 2500 tl al almışlar normal sikahsız olan 1500 tl 1000 tl kazık yemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Hocam siz şuan güvenlik görevlisi misiniz ?
    Uzun süre yaptım zor kurtuldum. Bulaşma.

• Silahsız olarak 1 yıl yaptım, hotelde çalışıyordum.
    Günüm kitap okuyarak geçiyordu.
    Maliyeti 400 Kurs 600 harç falan en fazla 1100'e mal oldu. (2017 yılında)

Nasıl bir iş dersen
    Uzun vadede yapılacak bir iş değil söyleyim dönemsel olarak yazın veya okurken çalışma saatleri uygun olduğu için bulaştım ben de
    Her şirketede güvenlik olacam diye girme yukarda arkadaş söylemiş, özellikle o şirketlerin projelerinde çalışırsan daha iyi olur

Kurslara gidersen, sınavdan kolaylıkla geçersin eski sorularına göz at hatta çok basittir

İyi yönleri
    Çalışma saatleri iyidir boş vaktin çok olur // Benim çalıştığım projede haftada 5 gün 40 saat çalışıyordum 2 günü bana kalıyordu, bence öğrenci iken yapılacak güzel işlerden biri.
    Büyükşehir de yaşıyorsan (İstanbul/Kocaeli) gibi yerlerde çok kolay iş bulunabiliyor
    Kötü yönleri
    İnsanlarla uğraşıyorsun, ben sevmiyorum sen de sevmiyorsan AVM projelerinden uzak dur
    O kadar boşsun ki sıkıntıdan patlıyorsun. Bütün gün oturuyorsun fiziksel hiçbir aktiviten yok. Bir de tek başınasan vakit zor geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 17 Kasım 2018; 14:30:47 >

• devam sorun sıkıntı yok..

maximum 38 yaşına kadar çalışırsın ondan sonra daha dinç eleman arıyoruz diye işten ayırırlar

hastanede iş bul..
  • hastane güvenliği
    site güvenliği
    fabrika güvenliği
    en son avm güvenliği en iyisinden en kötüsüne sıraladım..
  • Hocam var mı gelişme.. kurs filan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.