Şimdi Ara

silahlı güvenlik sağlık raporu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben silahlı özel kimği başvurusunda buluncam bunun için hastaneden sağlık raporu almam gerekiyor istanbul avcılarda yaşamaktayım 1 günde hangi hastaneden sağlık raporu çıkarta bilirim heyet flan bi şeyler varmış arkadaşlar tskurler

• Ben ataköy hastanesinden almıştım dostum.Heyet falan yok.Kan veriyon sabahtan ve akşama alıyon raporu.Tabi 50 liracığı da ödiyon.
  • özel hastane raporu kabul etmiorlar tam tesekkulu devlet hastanesi istiorlar 5 6 tane bölüm dolasıormussun,birde sen silahlımı almıstın hangi sene
  • beşiktaş sait çiftçi mi ne hastanesi varmış ordan alıcan bende sabah gidicem almaya aynı sebebten :)
  • silahsızlar da özel hastanelerden alabilirsin ama silahlılar devlet hastanelerinden alıyor
  • İstinye devlet hastanesi sabah gittim öğleden sonra almıştım 2 3 sene önce 110 TL bi şeydi

Bu tarz hazır heyet tutan hastaneler var araştır mutlaka yakınlarında vardır.

Bazı hastanelerde gözü psikiyatriyi çok bekliyosun ama böyle hepsi hazır tam kıta bekliyen doktorlu hastaneler oldu mu 1 günde çıkarabiliyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.