Şimdi Ara

Güvenlik İçin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar char'ınızın güvenliği için bilmediğiniz cafelerde oynamayın. Oynarsanızda lütfen aşağıdaki söylediklerimi yapın. (bizm mahallemizde oynayan 64 lvl buffer'i olan bir abiyi başka bir cafeci soydu. Adam soyabilmek için filtreyi kaldırıp keylogger kullanmış. Ne itemler vardı düşünün artık)

1. Yahoo Toolbar'ı yükleyelim (kısa sürüyor)

Güvenlik İçin !

2. Run Anti-SPY

Güvenlik İçin !

3. Program küçük bir güncelleme yapıyor.

Güvenlik İçin !

4. Program ekranındaki 3 kutucuğuda işaretliyoruz ve Aratmaya başlıyoruz. En fazla 1 dk içinde bilgisayardaki bütün keylogger, cokie vb. şeyleri gösteriyor.

Güvenlik İçin !

5. Keylogger yazanları "REMOVE" yapıp oyuna girebiliriz. Sizde girerken sağınıza solunuza bakıp göstermesseniz şifreniz artık kimse şifremizi çalamaz.

Güvenlik İçin !

Umarım işinize yarar.

:D

• Cok gerekli bir yere değinmissin Üst konu Lütfen
  • Arkadaşlar ;

işte benim charım
    70 lvl nerde takılır
    DM uçarmı
    ....

gibi uzayıp giden topiclerden dolayı kimse böyle bir topice bakmadı bile. Ondan sona "Hacklendin kullanmadığınız char var mı ? " diye topicler doğuyor. Mesela 3-4 dk önce açıldı bi tane daha. Cevap yazardım ama bu olaydan dolayı o topice bakmadım bile.
  • evt gerçekten önemli bi konu emeğine sağlık
  • güzel paylaşım eline sağlık
  • İlgi gösteren arkadaşlara teşekür ederim :D
  • Bir seyler yazalımda topic yukarlarda kalsın.Surekli gereksiz topicler acılıp duruyor bunun gibi gerekliler altlara dusuyor.Eline saglık guzel bir çalısma olmus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.