Şimdi Ara

güvenlik kamerası - uzaktan izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tamamen yabancı olduğum bu konu hakkında yardımınız olursa sevinirim.

konu başlığından anlaşılacağı gibi yazlık evime bunun için telefon hattı bağlattım ve ucuz bir kasa alarak web cam ile bu işi çözmek istiyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz programlar hangisidir? kameranın bağlı olduğu bilgisayara uzaktan nasıl bağlanıp kamera görüntülerini nasıl izleyebilirim ?
    eğer yukarıdaki çözüm yeterli olmayabilir derseniz daha profesyonel çözümler tavsiye edermisiniz?

• basit bi şekilde teamviewer programını kurup, sabit bi şifre ayarladığın zaman istediğin yerden o şifre ile yazlığındaki bilgisayara bağlanabilir, kamerasını açabilir hatta o bilgisayarda müzik dinleyip, oyun bile oynayabilirsin..
  • Team viewer ve diğer Windows uzak ya da bağlantı programları ile görebilirsiniz ama en süper i jum i cam programı İnternet'e bağı pc ve iPhone/iPod/ipaddan hemen uzak masa üstü gemde web cam görüntüsünü cebinize veriyor.tabi iphoneniz varsa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 30 Haziran 2011; 0:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123
    Team viewer ve diğer Windows uzak ya da bağlantı programları ile görebilirsiniz ama en süper i jum i cam programı İnternet'e bağı pc ve iPhone/iPod/ipaddan hemen uzak masa üstü gemde web cam görüntüsünü cebinize veriyor.tabi iphoneniz varsa ...

aynen katiliyorum
  • İnternet bağlantısı olmadan sadece telefon bağlantısı ile yapılabilir mi?
  • 3g görüntülü görüşme..
  • statik ip, ip camera. ama bilgisayar hep açık kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım arkadaslar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler,statik ip mi bugün aldım .. dediğiniz programları kurup deneyeceğim bir de ip kamera alacağım
  • inş. elektrikler gitmez :))

bu arada team viewer programı iiçin statik ip gereklimdir??
  • team viewer android uygulaması mevcut ;))
  • teamviewer için statik ip gerekmez hatta çıkış amacı değişken ipler, ip kamera için de pc(ilk kurulum hariç) gerekmez yani pc açık kalması gerek diye birşey yok..
  • Bu konuda çok fazla bilgili değilim ama ben durmadan çalışacak bir bilgisayar olmasındansa, wi-fi kamera tercih etmenizden yanayım. Modeme bağlanan bir wifi kamerayı internet bağlantısı olan heryerden izleyebilirsiniz diye biliyorum.
  • Öncelikle Bir Tane cctv kamera alın farklı model çeşitlerde piyasada satılıyor illa ben guzel bişi isterim diyosanız ozel mesej la soyleyın ordan sıte onerılerınde yada fırma onerılerınde bulnurum.cctv kamera aldıktan sonra bılgısayar ıle ızlıcem dıosanız bır tane kayıt kartıa alıcaksınız bunun uzerınden hem bılgısayara goruntuler kaydolucak (yanı gunun bellı bı saatını bıle uzaktan ızleyebıleceksınız)istersenızde uzaktan canlı goruntu ızleyebıleceksenız ama elektrıkler falan kesılırse bırı bılgısayarı acıp programı baslatmalı
    bunun yerıne kayıt kartı yerıne bır akayıt cıhazı alın ve aynı olayları o yapsın ve 1 kamerayla 4 ay kadar goruntu kaydı yapabılırsınız 4 kamerayla ortalama 1 ay kayıt yapılıyor 1tb hardıske.
  • evdeki kamera sistemini uzaktan ip adresini grerek izleyebilecegim program varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.