Şimdi Ara

güvenlik kamerası ve alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sektörle uğraşan arkadaşların yardmına ihitiyacımız var msn d-camturkiyedist@hotmail.com eklerseniz sevinirim... bir ar-ge çalışması için bir kaç sorumuz olacak...

• Soru nedir?
  • exview ccd sony kamerala süper had arasında hangisini seçerdiniz eğer önce her ikisinide kullandınız ve 5 ay sonraki performanslarında bir değişim oldumu birde bu kameralarda ve tüm kameralarda ac 24 volt desteğine ihtiyaç gerek varmı malum arızalarım %80 nı beslemeden kaynaklanıyor bunun için sisten içerisne vertical entegresi aa88222 ve ccd için gerekli olan +15 ve -8 i dc dc konvertörü direkt smps sistemlemi alınsa iiyi olur yoksa standart bqj veya imz1 sistemi ile
  • Dükkanıma alarm ve 2 tane güvenlik kamerası taktırmak istiyorum. Kameralar renkli kaliteli ve gece güzel çekenlerden istiyorum acaba maliyeti ne olur bu sistemin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

Dükkanıma alarm ve 2 tane güvenlik kamerası taktırmak istiyorum. Kameralar renkli kaliteli ve gece güzel çekenlerden istiyorum acaba maliyeti ne olur bu sistemin?

ARKADAŞLAR ŞUNU ÖNERİRMİSİNİZ KALİTELİMİDİR ACABA?

http://www.dijitalburada.com/japan-dynamic-guvenlik-seti-2-urun6133.html?utm_campaign=Haziran13&utm_source=Netbook&utm_medium=Memurlar&utm_content=Guvenlik_Seti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.