Şimdi Ara

''guvenliticaret.net''sitesi güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CNL.I640-4L35P casper storeden bulamadımhttp://www.guvenliticaret.net/pinfo.asp?pid=8244&ref=akakce&v=1.97.9 sizce bi sorun çıkar mı

• bahsedilen siteden alışveriş yapan oldu mu? veya site/firma hakkında bilgisi olan var mı?
  • bence bu tür adı duyulmamış sitelere hiç bulaşmayın, risk almayın.
  • bu sitede laptoplar dışarıya göre daha uygun. Hiçbir fikri olan yok mu ya
  • iki gün önce hoparlör siparişi verdim, bugün öğlen sağlam bir şekilde elime ulaştı. firma yetkilileri mesajlarıma ortalama 1 saat içinde cevap verdiler hatta telefonla bile aradılar... ilk alışverişimdi ve memnunum.. :)
  • arkadaşlar bu siteyi bilen başkası var mı bende aşagıdaki ürünü alacam

http://www.guvenliticaret.net/?urun-10645-ASUS-N53JF-SX267V-Ci5-480M-2-67Ghz-4GB-500GB-15-6%B4%B4-W7PRE.html
  • arkadaşlar hala bu siteden birşey alan yokmu? site gerçekten çok ucuz, piyasaya göre %15 civarında bir ucuzluğu var, bende dell laptop alacağımda, bi fikri olan varsa paylaşabilirmi site hakkında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sporalisverisim.com güvenilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Bu site güvenilir mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar arkadaşlar belki yardımcı olur diye bir link gönderiyorum.

http://www.guvenliticaret.net/hakkimizda.asp?inf=29
  • an itibariyle dell laptopum gelmiş bulunmakta, ödemede, nakliyede hiçbişekilde sorun çıkmadı, 2 3 günde geldi bilgisayar. site temiz beyler, ucuz diye bende korkmuştum alırken, ama gayet saygılı insanlar kendileri ile telefonla da görüştüm... bir sorun yok yani..
  • aman uzak durun. kısa süre önce elimde patlayan bir ürünleri oldu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54784556/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54788476
  • 10 gün önce kendileri tarafından dolandırıldım. başıma gelenleri anlatan bir konu açmıştım.ama forum yöneticileri konuyu kaldırmışlar. ne zaman üye olmuşum.neler yazmışım üyeliğim süresinde incelesinler anlarlar nasıl bir üye olduğumu.bana konuyu kaldırmaları hakkında bilgi vermeleri gerekmezmiydi..
    bu firma bana nereye başvururusan vur demişti ben mahkemeye bile başvurmdan başımdana geçenleri burada anlatmıştım.. artık başımdan geçenleri bir site kurup yazmam gerekecek ve donanım haberden konuyu neden kaldırdığını öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckedi -- 21 Kasım 2011; 17:07:30 >
  • kaldırılan konum, kaldırılması için ne gibi bir neden var acaba. alışveriş siteleri hakkında olumsuz bişey yazamıyacakmıyız çok kızdım... bu forum bizim yazdıklarımız sayesinde yürümüyormu. ama işler hep böyle kullanıcılar paylaşır. forum reklam almaya başlar ve yoluna bakar. böylemi sizdeki durum donanım haber yöneticisi.

DolANDIRILDIM.
    arkadaşlarwww.guvenliticaret.net adresli siteden 19'' led tv aldım 3 kuruş daha ucuz diye diğer sitelerden.başıma gelemeyen kalamadı. ürünün DVB-T DVB-C DVB-S özellikleri var die aldım. Herneyse ürünüm geldi servisi aradım kutusundan çıkarsın die kırık hasarlı çıkarsa direk değiştireyim diye.kurulum zaten bişey değil servis benden 70 tl para istedi belli ebat tv lerde servis parası varmış.bende çok fazla olduğunu söyledim.iyiniyetli serviz bize siz getirin ücret almayız dedi.elime aldım tv yi servise gittim oda ne servis kutuyu açtı DVB-S (uydu alıcısı) çıkmadı üründen. bu ürünün böyle bir özelliğinin olmadığını söyledi. kurulumu yapmayalım ürünü iade et istersen dediler. bende bana gelen irsaliyedeki firmayı aradım ürün ile birlikte gelen. çok başka bir firma çıktı sonradan farkettim ki güvenliticaret.com burdan temin ediyormuş ürünü bana ürünü direk onlar yolluyormuş. bana aldığım firmanın nosu verip orayı ara dediler.firmayı aradım firma ürünü geri almak için servisten rapor tuttur dedi. servis böyle bişeyin olamıyacağını söyledi.firma bu ürünü sadece servis raporu ile geri alacağını söyledi.sonra firma ile servisi görüştürdüm aynen konuşma şöyle geçti.

servis :ürünün kurulumunu yapmadık müşterinin istediği özellikler yok ürünü geri vermek istiyor müşteri.
    firma : ürünü geri almamız için rapor tutmanız gerekiyor.
    servis : ürün kusurlu değil sadece müşterinin aradığı özellikler yok.
    firma: ürünü geri alamayız.kutusu açıldı.
    servis : ürünü biz açtık fişe dahi takmadık.
    firma :kutu açıldımı geri alamıyoruz.
    servis : müsterinin ürünü kullansa daha 7 gün içinde yasal iade hakkı var.
    firma : ürünü tearikçiye yollasın ozaman. ürünün yolladığı adrese...

arkadaşlar satın aldığım ürünün DVB-S özelliği olduğu yazıyordu sitede ama hemen düzelttiler yanlışlarını. ve bana siz yanlış okumuşunuz dediler.bende kabul yasal hakkımı kullandarak ürünü iade etme istiyorum dedim. ürünü yolladım. ürün geri döndü bana kargodan evde bulmadık notu gördüm. gittiğimde ürünü hiç almayıp geri çevirmişler. anladımki burdaki amaç 7 günlük süreyi geçirmekmiş. ürünün hala faturası yok gelmedi hiç bana. firmayı arardım yapacakları bişey olmadığını tedarikçi üründe kargo etiketi var bunu başkasına satamam diye ürünü almamış.iade süreside geçmiş, bana nereye şikayet edersen et bizimde avukalarımız var gibisinden birsürü şey söylediler.... 7 lira daha ucuz olsun die alışveriş yaptığım 500 tl değerindeki ürün elimde kaldı... şimdi tüketici haklarına gitmiycem.savcılığa gidip dolandırıldım die dilekçe verecem.fatura içinde maliye ye durumu bildirecem. aman arkadaşlar alacağınız yere dikkat edin. 5 10 lira ucuza gelsin diye sinirlerinizi bozmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckedi -- 21 Kasım 2011; 17:13:45 >

• Arkadaşlar merhabalar. bende dün bu siteden Sony laptop sipariş verdim, akşamına kargoya verildi bilgisi geldi, netten site hakıında pek yorum bulamamıştım, bugün biraz araştırma yapınca bu konuya rasladım. ürün elime geldikten sonra alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşırım.
    Metin TAŞDELEN
  • Dell Türkiye Resmi Satıcısı olmuş ...http://www.guvenliticaret.net/haberler.asp?nws=8

tabi bu güvenli bir firma mı demek... bilmiyorum..
  • selamlar, bu sitedeki yorumları alışverişimdem önce bulup okumuş olsaydım galiba sipariş vermekten vazgeçebilirdim, ama öyle bir şey varki sitede kendine çeken, piyasadan oldukça aşağıda fiyatları var vede kredi kart oranları çok cazip, internette araştırıncada olumsuz yorumlara doğru düzgün rastlamadım. aradığımda hemen telefonu açtılar, sorduğum sorulara anında cevap aldım, insan ne kadar tanınmamış biyer olsada karşısında muhattap bulunca sorun çıkmaz diye düşünüyor.
    Şimdi gelelim benim alışverişimle ilgili yaşadıklarıma.
    Sipariş verdiğim ürün.
    http://www.guvenliticaret.net/?urun-...-NOTEBOOK.html
    Şipariş vermeden önce aradım, stok bilgisi sordum, alacağım laptopla ilgili teknik bilgi aldım.
    hangi kargo ile çalıştıklarını öğrendim, ve süpriz ödeme çıkıp çıkmayacağını sordum.
    Herhangi bir olumsuzluk görmedim. Sonra siparişi verdim. Kredi kartı benim olmadığı için telefonla arandım ve kart sahibinin cep numrasını aldılar, amca oğlumun krdi kartıyla almıştım. Onay almaları gerektiğini söyledir. Daha sonra onay alındığı maili geldi, akşamına kargoya verdiler, tekrar mail geldi.
    Sonuç olarak;
    Dün itibariyle sağ salim laptop sorunsuz elime ulaştı, kutu açılmamış ve faturası üzerine yapışmış olarak geldi. gerek telefon ile destek gerekse, diğer yönlerden herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece kargo takibini 1 gün sonra alabildim, oda toplu olarak kargoya verdikleri için kargo takiplerin ertesi gün kendilerine geldiğini söylediler, biraz korkmadım değil yani
    herkese iyi günler dilerim.

• daha önce ram aldım. yanlış ram siparişi vermiştim hemen aradım söyledim yanlışlık yapmışım düzeltirmisiniz diye, kargo çıkmak üzereymiş hemen 5dk içinde düzeltip kargoladılar. son derece sorunsuz bir alışveriş oldu.

gold dan daha önce kazık yedim (kül olmuş ram gönderdiler telefonla aradım hemen geri gönderin dediler ve iade için 2 kez kargoladım 2 kez geri geldi 5 kez kargo parası ödemiş oldum)
    vatandan yaz başlarında bir şey aldığınızda size ulaşması en az 3 haftayı bulabiliyor
    hepsiburadadan aldığınız her şey pahalı
    özetle büyük firmaları zengin etme merakınız yoksa içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckedi

kaldırılan konum, kaldırılması için ne gibi bir neden var acaba. alışveriş siteleri hakkında olumsuz bişey yazamıyacakmıyız çok kızdım... bu forum bizim yazdıklarımız sayesinde yürümüyormu. ama işler hep böyle kullanıcılar paylaşır. forum reklam almaya başlar ve yoluna bakar. böylemi sizdeki durum donanım haber yöneticisi.

DolANDIRILDIM.
    arkadaşlarwww.guvenliticaret.net adresli siteden 19'' led tv aldım 3 kuruş daha ucuz diye diğer sitelerden.başıma gelemeyen kalamadı. ürünün DVB-T DVB-C DVB-S özellikleri var die aldım. Herneyse ürünüm geldi servisi aradım kutusundan çıkarsın die kırık hasarlı çıkarsa direk değiştireyim diye.kurulum zaten bişey değil servis benden 70 tl para istedi belli ebat tv lerde servis parası varmış.bende çok fazla olduğunu söyledim.iyiniyetli serviz bize siz getirin ücret almayız dedi.elime aldım tv yi servise gittim oda ne servis kutuyu açtı DVB-S (uydu alıcısı) çıkmadı üründen. bu ürünün böyle bir özelliğinin olmadığını söyledi. kurulumu yapmayalım ürünü iade et istersen dediler. bende bana gelen irsaliyedeki firmayı aradım ürün ile birlikte gelen. çok başka bir firma çıktı sonradan farkettim ki güvenliticaret.com burdan temin ediyormuş ürünü bana ürünü direk onlar yolluyormuş. bana aldığım firmanın nosu verip orayı ara dediler.firmayı aradım firma ürünü geri almak için servisten rapor tuttur dedi. servis böyle bişeyin olamıyacağını söyledi.firma bu ürünü sadece servis raporu ile geri alacağını söyledi.sonra firma ile servisi görüştürdüm aynen konuşma şöyle geçti.

servis :ürünün kurulumunu yapmadık müşterinin istediği özellikler yok ürünü geri vermek istiyor müşteri.

arkadaşlar satın aldığım ürünün DVB-S özelliği olduğu yazıyordu sitede ama hemen düzelttiler yanlışlarını. ve bana siz yanlış okumuşunuz dediler.bende kabul yasal hakkımı kullandarak ürünü iade etme istiyorum dedim. ürünü yolladım. ürün geri döndü bana kargodan evde bulmadık notu gördüm. gittiğimde ürünü hiç almayıp geri çevirmişler. anladımki burdaki amaç 7 günlük süreyi geçirmekmiş. ürünün hala faturası yok gelmedi hiç bana. firmayı arardım yapacakları bişey olmadığını tedarikçi üründe kargo etiketi var bunu başkasına satamam diye ürünü almamış.iade süreside geçmiş, bana nereye şikayet edersen et bizimde avukalarımız var gibisinden birsürü şey söylediler.... 7 lira daha ucuz olsun die alışveriş yaptığım 500 tl değerindeki ürün elimde kaldı... şimdi tüketici haklarına gitmiycem.savcılığa gidip dolandırıldım die dilekçe verecem.fatura içinde maliye ye durumu bildirecem. aman arkadaşlar alacağınız yere dikkat edin. 5 10 lira ucuza gelsin diye sinirlerinizi bozmayın.

bunu okuduktan sonra on defa düşünür adam

• ben yaptım birader 2 yıl once bir tens cihazı aldım kapıda ödeme için adamlar getirdiler arabayla ısrar ettim kartım yok havale de yapmak istemiyorum dedim . başka birinin kartı dediler felan bende kapıda ödeme seçeneği olduğu için tercih ettim gelmiyorsa iptal edin dedim getirdiler ama faturamı göndermediler ! daha sonra postalacanak efendim felan dediler ürün geldiğinde de geitrmediler sonradan da posta edilmedi
  • merhaba,
    tunçmatik new tech pro ups aldım ve 1 gun sonra elımde oldu.
    faturayı daha sonra gondereceklrını belırttıler suan ıcın hızlı teslımattan dolayı memnunum.
    urun kendı depolarından degılde.
    tedarıkcıden dırek müşteriye gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckedi

kaldırılan konum, kaldırılması için ne gibi bir neden var acaba. alışveriş siteleri hakkında olumsuz bişey yazamıyacakmıyız çok kızdım... bu forum bizim yazdıklarımız sayesinde yürümüyormu. ama işler hep böyle kullanıcılar paylaşır. forum reklam almaya başlar ve yoluna bakar. böylemi sizdeki durum donanım haber yöneticisi.

DolANDIRILDIM.

ne aratsam google da en ucuzu bu sitede çıkıyor ama ben bilindik 3 site dışında asla elektronik cihaz almam bu benim prensibim. Dayanamadım artık okadar zamandır karşıma çıkan siteyi bir araştırmak istedim ve bırak benim önceden okuduğum olayları sadece şu senin başına gelen durum bile yeter o siteyi ENGELLEMEYE..
    Benim genel bir tavsiyem var herkese: Çok bilindik marka sitelerde bile bazen garanti ve iade durumları sıkıntı yaratıyorken bizlere, bide gidip emin olmadığımız sitelerden uzuc die alışveriş yapmak bence ya intihardır ya da parayı çöpe atmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 3 Ocak 2014; 20:02:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.