Şimdi Ara

''guvenliticaret.net''sitesi güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi naaptın gitmissin hortlatmıssın konuyu. Bende alayını okudum sonda farkettim zombi oldugunu.
    Oldumu bu simdi. Meseleye gelince, elinde patlama olayı bence birazda sansla alakalı. Guzel yurdumun guzel
    insanlarının satıs vede hizmet kalitesi ortadayken sanki dubaide yasıyormus gibi beklentiye girip sonrada
    huzunlenmek bence kendimize kotuluk yapmaktır. İsmi cismi duyulmus firmada yada duyulmamıs bir firmadan
    alacagınız satıs sonrası hizmet bastada soyledigim gibi sans isi. Patlayabilirde patalamayabilirde. Cokca elektronil urun alıp
    iadede etmis biri olarak bu pahalı tecrubemi size aktarayayım. Son yaptıgımda imzamdaki urunu az bilinen ankara merkezli novabilgisayardan almam oldu. Bunu yaparken tabiki bende diken ustundeydim ama sansımı denedim. Soylemeden edemicem san isi diom ama asusun teknik servisiyle ilgili su ana kadar bir kisiden dahi kotu laf duymadım ondandırki alırkende buna sırtımı yasladım.

Bunun dısında ne cingenelikler gordum sayamam. Burdaki gunun anlam ve onemini de belirtip kacıyım. Oyle tuketiciye boyle satıcı.
    NOT: Bu sozun gercekteki soylenisini entellektuel arkadaslar anlamıstır. Gozunuze soktugum icin kusra bakmayın.

• Güvenli ticaret.net ile ilgili sorunlarınızı bana iletebilirsiniz arkadaşlar çünkü çalıştığım yerdir yeri değirmen onu Mahallesi Çaybaşı caddesi no:112/b denizli merkezefendi konuyu hortlatmis gibi oldum ama her türlü sıkıntıniza yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartini vatana gore 190 lira ucuza buldum 190 aradaki farka kesintisiz güç kaynağı alırım az buz bir rakam değil ama insan guvenemiyor arkadaş ve bu arada hort :)

• Ben de bu siteden alışveriş yapma veya yapmama konusunda kararsızım.
    Şu anda yazılanları okuyorum.
  • Konu başlığındaki sorunun cevabı tam netletmemiş.Sitenin şu anki güvenirliği nasıl?Bu yıl guvenliticaret.net'den alışveriş deneyimi olan var mı?

• Ben pahalı bir Laptop aldım, kargo fatura Vs sorunsuzdu. Daha sonra Laptop servise gitti ve para iadesi kararı çıktı. Parayı iade ettiler, hiçbir sıkıntı çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.