Şimdi Ara

Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
59.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salça

quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

Dostum bizim balkonda camın dışındaki saksılara 1-2 defa yumurtladılar. İnan 1 lt'lik saksıya mıça mıça rahat doldurabilecek derecede sıçıyorlar büyüyene kadar.

Alıntıları Göster
    bizim balkonda da var sıçar gibi yumurtluyorlar görende balkonu güvercin k...anesi sanıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: NCL

bolkan neresi oluyor

Alıntıları Göster
    yumurtaları haşla , kabuklarını da güvercinin kafasına at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

yumurtaları haşla , kabuklarını da güvercinin kafasına at.

Alıntıları Göster
    Güvercin yada herhangi bir hayvanın yuvasını dağıtırsanız evinizde huzursuzluk olur, büyüklerimizden duyma şeyler bunlar şimdi çoluk çocuk buna gülecek yok muhaha falan diyecek ama bu bir gerçek böyle bir anımız varda anlatmak istemem burada ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Güvercin yada herhangi bir hayvanın yuvasını dağıtırsanız evinizde huzursuzluk olur, büyüklerimizden duyma şeyler bunlar şimdi çoluk çocuk buna gülecek yok muhaha falan diyecek ama bu bir gerçek böyle bir anımız varda anlatmak istemem burada ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

doğru diosun hocam hatta yuva yıkanın yuvası olmaz derler

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

doğru diosun hocam hatta yuva yıkanın yuvası olmaz derler

Alıntıları Göster
    Bırak elleme lütfen bizimde balkonda vardı annem temizlik yaparken düşürmüş yuvayı sonra geldi güvercin tekrar yaptı bizde acıdık izin verdik yavrusunu besledik sonra zaten gittiler bizde yuvayı dağıttık

• quote:

Orijinalden alıntı: OkaN !

Bırak elleme lütfen bizimde balkonda vardı annem temizlik yaparken düşürmüş yuvayı sonra geldi güvercin tekrar yaptı bizde acıdık izin verdik yavrusunu besledik sonra zaten gittiler bizde yuvayı dağıttık

Alıntıları Göster
    yumurtadan çıkana kadar müsade et

• quote:

Orijinalden alıntı: kız ismet

al tawayı koy yagı kır yumurtayı ıcıne ek tuzu bıberı pişir ban ekmeği senınkıde sorumu be hacım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

al tawayı koy yagı kır yumurtayı ıcıne ek tuzu bıberı pişir ban ekmeği senınkıde sorumu be hacım

iyi demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 29 Ağustos 2008; 2:14:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

iyi demişsin

Alıntıları Göster
    Bizim balkonun alt köşesinde kuş yuvası varKuşlar yapmışlar, hiç ellemedim öyle duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bizim balkonun alt köşesinde kuş yuvası varKuşlar yapmışlar, hiç ellemedim öyle duruyor

Alıntıları Göster
    pencerenin kenarına koyabilirsin fazla sarsmadan sizin odanın balkon versiyonun düşün ben yumurtaları ve yuvayı bozmadan üst taraflara koydum hiç farkında bile diiliz gelip gittiklerinin çok iyi oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: everek_878

güvercin bizim bolkana ikitane yumurta yapmıs ne yapicam dediğim yapmış bizim balkana yumutlamıs ve güvercin balkonda biraz dısarda bekliyo ne yapmam lazım sunu güvercin kaç saattır orda bekliuyo öyle yumurtanın ustunede oturayıncada nasıl olcak ??

[image]Burda resim

dostum hemen pencerenin kenarina koy yumurtalari bir tas gibi bisi ayarla onlar halleder gerisini gözünü seveyim sevaptir

• quote:

Orijinalden alıntı: .Deniz..

quote:

güvercin bizim bolkana ikitane yumurta yapmıs ne yapicam dediğim yapmış bizim balkana yumutlamıs ve güvercin balkonda biraz dısarda bekliyo ne yapmam lazım sunu güvercin kaç saattır orda bekliuyo öyle yumurtanın ustunede oturayıncada nasıl olcak ??

[image]Burda resim

dostum hemen pencerenin kenarina koy yumurtalari bir tas gibi bisi ayarla onlar halleder gerisini gözünü seveyim sevaptir
    İlk yavrular çıktıktan sonra orayı güvercinlerden arındırmak gerek.Yoksa sülalecek aynı yere yumurtlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

İlk yavrular çıktıktan sonra orayı güvercinlerden arındırmak gerek.Yoksa sülalecek aynı yere yumurtlarlar.

Alıntıları Göster
    bizm balkonada yumurtlamıştı saksının içine 3-5 çalı çırpı getirip yuva yapmış.2 tane yumurta bırakmış.sürekli de karşı evin çatısında duruyodu.ordan hiç ayrılmıyodu.ellemedik bizde.ztn saksı bi işe yaramıodu koyduk kenara yawru mavru doğdu derken uçup gittiler.daha da glmediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

bizm balkonada yumurtlamıştı saksının içine 3-5 çalı çırpı getirip yuva yapmış.2 tane yumurta bırakmış.sürekli de karşı evin çatısında duruyodu.ordan hiç ayrılmıyodu.ellemedik bizde.ztn saksı bi işe yaramıodu koyduk kenara yawru mavru doğdu derken uçup gittiler.daha da glmediler

Alıntıları Göster
    Yumurtayı yer gibime geliyor güvercin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Yumurtayı yer gibime geliyor güvercin

Alıntıları Göster
    Yumurtaları pazarda sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Yumurtaları pazarda sat

Alıntıları Göster
    Güvercin biraz acemiymiş galiba 2 dal budak ile yuva yapmış
  • quote:

Sonunda tutturmussun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Sonunda tutturmussun

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ)

ben koycaktım resimde hazırdı
     Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Sonunda tutturmussun
    puuahhaha foto ya koptum amaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Alıntıları Göster
    EĞER DAHA YENİ YAPTIYSA YAVRU OLUŞMAMIŞTIR..ATSAN BİR SORUN ÇIKMAZ..ONLARDA GİDER YENİDEN ÇİFTLEŞİR YENİ YUMURTA YAPARLAR 1-2 HAFTAYA..BİR PAÇALI HASTASI OLARAK SORUN OLACAGINI DÜŞÜNMÜYORUM..ÇÜNKÜ YUVA YAPTIKLARI YER ÇOK TERS..OYLE BİRAZ YATIP BİRAZ KALKMAYLA ZATEN ÇIKMAZ O YAVRULAR O YUMURTADAN..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.