Şimdi Ara

Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
59.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvercin bizim bolkana ikitane yumurta yapmıs ne yapicam dediğim yapmış bizim balkana yumutlamıs ve güvercin balkonda biraz dısarda bekliyo ne yapmam lazım sunu güvercin kaç saattır orda bekliuyo öyle yumurtanın ustunede oturayıncada nasıl olcak ??

[simage]Burda resim

Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 28 Ağustos 2008; 23:38:28 >

• yumurtayı al at aşağı balkondan. güvercine de yumruk at. birdaha gelmezler
  • Sen elleme,güvercinin rahatça girebileceği şekilde bırak balkonu..O halleder..
  • al tawayı koy yagı kır yumurtayı ıcıne ek tuzu bıberı pişir ban ekmeği senınkıde sorumu be hacım
  • güvercin yuvası bozulmaz derler. bizm sokaktaki köpeklerin yuvası dağıtıldığında öğrendim, teyzeler bin türlü beddua ettiydi bırak öyle kalsın birader n'olcak en fazla?
  • yapacak bişey yok...

• Bizim balkonda da vardı.Ses çıkarmadık iyice tepemize çıktılar.Şimdi o zamanında dokunmadığımız yavrular da yavruladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizimkilieri yeni yolladim ben benim int kablosuna yuva yapmislardi 2 tane erkek dogdu
  • Yapcak bişey Yok aynen!
  • BOLKANDAKİ iki tane yumurtayı al
  • güvercini al karşına efendi gibi konuşun bak kardeşim balkonda işimiz oluyo buraya yuva yapıpta bizim balkonu iptal etmeyin de
  • yuvasına hiç dokunma onlar büyüyecek. hatta balkona görebilecekleri yere buğday,pirinç,yem vs. bırakırsan bir katkın olur.
  • Bizim balkona da dadandı bu güvercinler. 3 kere ikiz yumurtladı. Ama tepemize çıktılar resmen mutfağa girmeye başladılar. Artık yumurtlarsa direk çöpe atıyom... (6 tane attım şimdiden)
  • bolkan neresi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

güvercini al karşına efendi gibi konuşun bak kardeşim balkonda işimiz oluyo buraya yuva yapıpta bizim balkonu iptal etmeyin de

aynen bı konus bakalım belkı ceker gıderler
  • Yumurta 20 günde çıkar.Benim kümeste de şu anda bir kuş yumurtada yatıyor.Müthiş bir zevk o yumurtlaraın çıkmasını beklemekçBazende kuşlar yerini beğenmiyor.Bende atıyorum yumurtalarını bugün 3 trane yumurta attım.Benim kuşlar damarlı olduğundan iyi yumurtluyor.Ama yatmayınca atmak zorunda kalıyorum.Sana 2 tane bozalı yumurtası vereyim değiştirÇıkınca 100 ytlden satarsın çiftini.
  • Dostum bizim balkonda camın dışındaki saksılara 1-2 defa yumurtladılar. İnan 1 lt'lik saksıya mıça mıça rahat doldurabilecek derecede sıçıyorlar büyüyene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 29 Ağustos 2008; 0:56:03 >
  • bize 5 kere yumurtladılar hiç bişe yapma istersen yakından incele güvercini çünkü genel olarak hiç kalkmıyolar yumurtalarn üstünden bide yawrular çok çirkin oluyo ama kısa zamanda uçup gidiyolar......

biraz pislik oluyo ama neyse bşiey olmasss...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

al tawayı koy yagı kır yumurtayı ıcıne ek tuzu bıberı pişir ban ekmeği senınkıde sorumu be hacım

koptum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

Dostum bizim balkonda camın dışındaki saksılara 1-2 defa yumurtladılar. İnan 1 lt'lik saksıya mıça mıça rahat doldurabilecek derecede sıçıyorlar büyüyene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salça -- 29 Ağustos 2008; 1:13:20 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.