Bildirim
Güvercin bizim balkona 2 tane Yumutlamış napicam (RESİM EKLENDİ) (3. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: kız ismet
al tawayı koy yagı kır yumurtayı ıcıne ek tuzu bıberı pişir ban ekmeği senınkıde sorumu be hacım
kız ismetttt -
Sevaptır ya dokunma onları izlemek bile keyiftir inan bana -
quote:
Orjinalden alıntı: arinc_3222
Güvercin yada herhangi bir hayvanın yuvasını dağıtırsanız evinizde huzursuzluk olur, büyüklerimizden duyma şeyler bunlar şimdi çoluk çocuk buna gülecek yok muhaha falan diyecek ama bu bir gerçek böyle bir anımız varda anlatmak istemem burada ...
-
gürvercin su an yumurtayı ısıtmada :D -
eee -
Evet benim odamin balkonunda bi eski dolap var onun altina 2 tane yumurtlamis pis yaratik ne yapacam ben ayni durum bende de var acaba diyorumki evde yumurta kalmadi bakkala gitmeye üşeniyorum onlari mi bişirsem acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kira parası al veya sat -
rahat bırak sen yeter. -
em onu
Suan bizim balkondada var yuvası kötü oldu die yuvasını yeniledim sonuçta oda bi canlı boş boş yorum yapan arkadaşlara diorum yuva bozanin yuvası olmaz benim için sıkıntı yok her aksam yiyeceklerinide veriyorum siz biseyde vermeyin ellemeyin yeter
Omlet yapacaksın. Menemen de olabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X