Şimdi Ara

Guvercinim 15 gunlukken annesi ve babasi birakti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar guvercinlerim annesiz kaldi bakmiyolar veya ustune yatmiyolar gecen gun buz gibiydi sobanin yanina koydum anca canlandilar 15 gunlukken birakmalari normalmi bide nasil ve neyle beslicem (normal bugday falanmi yoksa yavru yemi falanmi var)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jamipey

Arkadaslar guvercinlerim annesiz kaldi bakmiyolar veya ustune yatmiyolar gecen gun buz gibiydi sobanin yanina koydum anca canlandilar 15 gunlukken birakmalari normalmi bide nasil ve neyle beslicem (normal bugday falanmi yoksa yavru yemi falanmi var)

sen dokundusan normal niye sobanın yanına koydusan ev ortamı kokusu gitmistir .Haşlama buğday vs ver ekmek içi su ıslak ekmek olsun hafif .
  • Yok yok ben ellemedim yeni guvercin yetistirmeye basladim yaklasik 1 ay civari yuvada tuttum onlari sonra yavrulari 12-13 gunlukken kanatlarini bagladim anne ve babanin bahceye saldim ondan sonra koydum bi zaman sonra geri sonra yatmadilar bidaha iste 2gun falan izledim sonunda baktim yavrulara buz gibiydiler aldim sobanin yanina koydum canlandilar bu arada dedigin besinleri onunemi koyucam nasil vericem onlara daha detay verirsen sevinirim

• quote:

Yok yok ben ellemedim yeni guvercin yetistirmeye basladim yaklasik 1 ay civari yuvada tuttum onlari sonra yavrulari 12-13 gunlukken kanatlarini bagladim anne ve babanin bahceye saldim ondan sonra koydum bi zaman sonra geri sonra yatmadilar bidaha iste 2gun falan izledim sonunda baktim yavrulara buz gibiydiler aldim sobanin yanina koydum canlandilar bu arada dedigin besinleri onunemi koyucam nasil vericem onlara daha detay verirsen sevinirim

Bir resim çeksen iyi olur.

Bir kap yemek tabağına bir seye önünen koyacaksın boyutları nasıl bilmiyorum ama yemesi lazım çokmu küçük ? küçük ise şırıngada olabilir zaten bir şey ver mutlaka sabahdan bu saat olmus bir sey yemedise açlıktan ölecektir.Doktoruda götür.Kafası yetsin yani yiyecek sekilde .

Evinde besliyorsun galiba güvercin ? deneyimin olması lazım.

• https://www.youtube.com/watch?v=ZJ3iQ5CBvQU

kardeşim burda olduğu gibi bi bardağa mama hazırla mamanın içeriği 8 tahıllı bebek maması galeta unu ve karıştır cezvede biraz ısıt biraz sütte koyabilirsin içerisine sıcaklığını ayarlayarak yavrulara yedir. haydi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Yok yok ben ellemedim yeni guvercin yetistirmeye basladim yaklasik 1 ay civari yuvada tuttum onlari sonra yavrulari 12-13 gunlukken kanatlarini bagladim anne ve babanin bahceye saldim ondan sonra koydum bi zaman sonra geri sonra yatmadilar bidaha iste 2gun falan izledim sonunda baktim yavrulara buz gibiydiler aldim sobanin yanina koydum canlandilar bu arada dedigin besinleri onunemi koyucam nasil vericem onlara daha detay verirsen sevinirim

Bir kap yemek tabağına bir seye önünen koyacaksın boyutları nasıl bilmiyorum ama yemesi lazım çokmu küçük ? küçük ise şırıngada olabilir zaten bir şey ver mutlaka sabahdan bu saat olmus bir sey yemedise açlıktan ölecektir.Doktoruda götür.Kafası yetsin yani yiyecek sekilde .

Yavrular 15 gunluk ve ben istanbuldayim kuslar afyonda babam bakiyo kuslara. 15 gunluk yavrulara şırıngaylamı vereyim yoksa onunemi koyiyim? Bide yavru kuslari baba kus beslermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamipey -- 16 Mart 2015; 17:20:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Yavrular 15 gunluk ve ben istanbuldayim kuslar afyonda babam bakiyo kuslara. 15 gunluk yavrulara şırıngaylamı vereyim yoksa onunemi koyiyim? Bide yavru kuslari baba kus beslermi

Kafana göre şırınga ile veremezsin çünkü teknik bilmek lazım . Bir veterine götür baksınlar söylesinler yapsınlar yani sonra bakıp bilgilen kendinde yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunun fikrasi(ya tavuklar) +16
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.