Şimdi Ara

Sevgilisi olanlar,kiz kardesinin sevgili yapmasina musaade ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiz kardesinin,ablasinin,kuzeninin vesairesinin sevgili yapmasini hosgoruyle karsiliyor mu?

Elini tutmasina,opup koklamasina musaade ediyor mu?

Bu durumdan hosnut mu,rahatsizlik hic hissetmiyor mu?

Sorularim evlilik disi durumlar icin.Evlilik durumunda kimse karsi cikmaz zaten.

Ben sirf bu dusuncelerden dolayi sevgili islerine filan bulasmadim ve bulasmayacagim.Kendi akrabalarima yapildiginda hosnut olmayacagim seyi baskasina yapamam.

Ekleme:

Bu konuyu acmaktaki amaclarimdan biri de ahlak yasalari dogustan mi geliyor yoksa cevre mi etkili oluyor onu sorgulamak.

Sevgili yapan arkadaslarimla konustugumda genelde cogu itiraz ediyor.Hayir benim kiz kardesim sevgili filan yapamaz diyor.Ben de burada bir tezatlik oldugunu dusunuyorum.Bu arkadaslar empati yetenegini mi kaybettiler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 12 Temmuz 2018; 18:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiz kardesim 30 yasina gelmis evlenmemis. Hala kim seni kokladi sen kimle koklastin diye mi soracagim? Sacma sapan sorular dusunceler. Ayrica Bu dunyada bu cografya haricinde hickimsenin umurunda olmayan bir konudur. Kiz kardesinizin koklasip sarilmasinin onune gecip hayatina engel olursaniz evde kaldiginda artik siz opup koklarsiniz teselli olarak. Birakin insanlar yasasin hayatini. Ayrica Herkes evlenmek zorunda degil. Bir insan evlenmedi diye cinsel hayatinin sifir olmasi gibi bir aptallik kisiye sadece saglik sorunu getirir. Neyse. Ilkel insanlar bile bu konuyu tartismazken bizim ulkemizde cok onemli bir gundem olmasi ayri bir sorundur.
    Kız kardeşim de bir birey olduğu için kendi kararlarını kendisi verebilir. Bu tarz baskılar ters etki yapar. Müdahale edeceğim anlar olur oda şöyle sevgilisinin yanlış bir hareketi, kardeşime zarar vereceği bir durum olursa müdahale ederim. Onun dışında kardeşlerimiz de birer insan ve kararlarına saygılı olmak lazım.
  • Herkesim hayatı kendine kardşeim neyin kafasını yaşıyorsunuz ablamın özel ilişkileri beni ne ilgilendirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Koruma istegi var bende.Sizde yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgiye karşı koruma olmaz şiddete karşı olur saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napçan bilader görücü usülü mü evlencen

• Olcuyu kacirmadan sevgili olacagim.

Ama benim kast ettigim sevgililikte el tutma,opme koklama,iliskiye girme gibi olaylara yer yok.

Tanisip konusma var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Olcuyu kacirmadan sevgili olacagim.

Ama benim kast ettigim sevgililikte el tutma,opme koklama,iliskiye girme gibi olaylara yer yok.

Tanisip konusma var sadece.
    Bu devirde öyle bir kız çok ararsın ama bulabilir misin bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgi konusarak da gosterilebilir.Ben iliskinin en basit duzeyine bile karsiyim.Az once ustte bir arkadasa yazdim aradigim sevgili tipini.

• ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Bu forum biraz abartiyor mu sanki bunu?

Erkek ya da kiz olsun benim gibi hassas hareket eden tanidiklarim var benim.Ama dediginiz gibi sayimiz gitgide azaliyor farkindayim.

• Bu konuyu acmaktaki amaclarimdan biri de ahlak yasalari dogustan mi geliyor yoksa cevre mi etkili oluyor onu sorgulamak.

Sevgili yapan arkadaslarimla konustugumda genelde cogu itiraz ediyor.Hayir benim kiz kardesim sevgili filan yapamaz diyor.Ben de burada bir tezatlik oldugunu dusunuyorum.

• https://youtu.be/s-mPQbCogK0

• Aga o başka bu başka.

İlla milleti zurna yapacaksınız yav.
  • millet içinde OLMAZ ÖYLE ŞEY ASARIM KESERİM diyor da. reelde pek bi ekşinları olmuyor
  • UygunsuzKertenkele kullanıcısına yanıt
    Nasil baska; ben sevgili yaparsam onun da rahatsiz olacak bir abisi,babasi,dayisi vesairesi olamaz mi?

O zaman basladigimiz noktaya geri donmus oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 12 Temmuz 2018; 19:0:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Nasil baska; ben sevgili yaparsam onun da rahatsiz olacak bir abisi,babasi,dayisi vesairesi olamaz mi?

O zaman basladigimiz noktaya geri donmus oluyoruz.
    Aga yakalayabiliyorsa öğrenebiliyorsa öğrensin öğrenemiyorsa o onun sorunudur.

Biz bu işlerin peşinde olduğumuz için bizde böyle durumlar olmuyor en azından olmaması için gerekeni yapıyoruz ama buna rağmen oluyorsa da ona yapacak bişey yok eve kapatacak halimiz yok kimseyi herkes yetişkin.
  • Ediyor etmeli
  • Evlenmeyi düşünmediğim kızlarla mümkün mertebe konuşmuyorum bile. Aynısını iki kız kardeşimden de beklerim.

• Kız kardeşim de bir birey olduğu için kendi kararlarını kendisi verebilir. Bu tarz baskılar ters etki yapar. Müdahale edeceğim anlar olur oda şöyle sevgilisinin yanlış bir hareketi, kardeşime zarar vereceği bir durum olursa müdahale ederim. Onun dışında kardeşlerimiz de birer insan ve kararlarına saygılı olmak lazım.

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Video iyi ama tam olarak hangi tarafi destekliyor,cozemedim.

• E kız kardeşimiz ablamız kuzenimiz de insan. Onların da ruhsal fiziksel ihtiyaçları var.

Bu konuda en kötü şunu yaparsın; çekersin köşeye oğlan neymiş ne değilmiş bi bakarsın.

Zamanında kısa süre çıktığım bi kız arkadaşımın abisi beni sorguya çekmişti. Güvenmemişti istememişti, biz de ayrılmak durumunda kaldık. İstesem kafa tutardım ama yakışmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sladko94 -- 12 Temmuz 2018; 19:27:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.