Şimdi Ara

Sevgilisi olanlar,kiz kardesinin sevgili yapmasina musaade ediyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya yanlış yoldaysa
  • Makul yaştaysa, sorumluluklarını yerine getirmiş ve gönüş işlerine ayıracak vakite sahipse, hayatına girecek insan ailemize uygun kendisine karakter olarak denk ise ve benimle tanışma cesaretini gösterebilecekse(İşin en başında) elbette değerlendirilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Bright

ya yanlış yoldaysa
    Yanlış yolda olup olmadığını kendisi anlayabilir ama eğer denk gelirde onun göremediği bir şey görürsün kendisine söylersinn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu işlerden dolayı sevgili işlerine bulaşmadığına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 12 Temmuz 2018; 19:45:9 >
  • Evet izin veriyorum,kimse izin vermezse biz kiminle sevgili olacagiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kardeşimin şu anda erkek arkadaşı var. Çocuğu araştırdım iyi birisi olduğunu söylüyorlar, evde falanda yüzü asık, mutsuz bir anını yakalamadım. O yüzden karışmıyorum.

• Karışamazsin istersen dene gör kimse seninle olmayacaktır

• Kiz kardesim 30 yasina gelmis evlenmemis. Hala kim seni kokladi sen kimle koklastin diye mi soracagim? Sacma sapan sorular dusunceler. Ayrica Bu dunyada bu cografya haricinde hickimsenin umurunda olmayan bir konudur. Kiz kardesinizin koklasip sarilmasinin onune gecip hayatina engel olursaniz evde kaldiginda artik siz opup koklarsiniz teselli olarak. Birakin insanlar yasasin hayatini. Ayrica Herkes evlenmek zorunda degil. Bir insan evlenmedi diye cinsel hayatinin sifir olmasi gibi bir aptallik kisiye sadece saglik sorunu getirir. Neyse. Ilkel insanlar bile bu konuyu tartismazken bizim ulkemizde cok onemli bir gundem olmasi ayri bir sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 13 Temmuz 2018; 11:11:11 >
  • Adamsin kardeşim senin gibi adamlar kalmadı artık

• Forumdaki genişlik konya ovasında yok lan. Bunun adı elitlik aydınlık olur biz gerici dinci oluruz şimdi.

Manitam var ama kız kardeşime asla izin vermezdim. Ben kimseye güvenmem.

• Ahlak yasalarını sorguluyorsan buna gerek hepsi insanların zamanla oluşturdukları gerçekten olmayan kurallar ama insanların toplululuk şeklinde yaşaması için böyle kurallar uydurması gerekliydi yoksa canı sıkılan birbirini öldürse tür açısından pek çıkarlı olmazdı sadece bu kuralları kutsallaştırmayın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Sevgiye karşı koruma olmaz şiddete karşı olur saygılar.
    Sevgi değil cinselliktir o. Şimdi diyeceksin ki, kişi kendinden bilirmiş. Alakası yok. Ben hemcinslerimi iyi tanıyorum. Bu konuda %90 ı güvenilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Olcuyu kacirmadan sevgili olacagim.

Ama benim kast ettigim sevgililikte el tutma,opme koklama,iliskiye girme gibi olaylara yer yok.

Tanisip konusma var sadece.
    Kardesim kusura bakmada bunlari yapmayacaksan niye sevgili oluyorsun ki ? Ne anlami var hatta istegin artacak kendine eziyet olacak ekstra dan. Sevdigim kadinla cinsellik dusunemem gibi psikopat dusunceye sahip tek ulke biziz heralde. O kadar onem veriyosan evlen yani bak saygi duyuyorum hayat gorusune normalde.

Tanisip konusma first date te olur sadece. 1 yil oyle zaman gecmez sen yapmazsan kiz ister bi kere.
  • Uruk knk tyt ayt grubunda çok kotümsersin ama bu konuna helal olsun...

• kız arkadaşım var. 28 yasinda ablaminda 6 yillik erkek arkadasi var. ben ne diyebilirim.

• Ya ben yillardir Turkiye'nin genelini Izmir gibi zannediyordum ve mutluydum.Bu forumda inanılmaz tetikleniyorum.

• Gizli gizli buluşacağına yanımda bulussun.
    Not kiz kardes yok kiz kuzen burada değil. Kafa rahat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.